• Vegetarian

    Vegetarian

Protein pandekage mix (pancakes)

Pandekager med højt proteinindhold

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 59 kr

Nu 53 kr

Spar: 6 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Protein Pandekage Mix?

Myprotein pandekagemix er en færdigblanding med lavt GI, fantastisk smag og højt proteinindhold. Specielt det høje proteinindhold, gør det til et fremragende alternativ til alle der træner regelmæssigt.

Hvad er fordelene ved Protein Pandekage Mix?

Protein pandekagemix indeholder tre typer af protein (valle, mælk og ægge-protein), som kan hjælpe med vækst og vedligeholdelse af muskelmasse. Disse protein-pandekager er ideel som morgenmad eller som et nærende mellemmåltid som giver mere end 30g protein pr 50g servering.

Hvem er Protein Pandekage mix egnet til?

Pandekagemixet kan indtages af alle der søger en nem måde at øge det daglige proteinindhold. Generelt er det velegnet som morgenmad, eller som et mellemmåltid.

Vigtige fordele

  • Snack med højt proteinindhold
  • Ideelt valg som morgenmad eller som et nærende mellemmåltid
  • Let at lave

Anbefalet brug

Tilsæt 2 store skefulde (50 g) i 100-150 ml mælk eller vand, og bland det sammen for at lave dine egne proteinfyldte pandekager. Opvarm en stegepande over høj varme, og tilsæt en lille mængde olie/smør. Skru ned på medium varme, og kom dejen på panden, og bag. Fulde anvisninger og ideer til opskrifter kan findes på webstedet Myprotein.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer.

Ingredienser

For allergener, heriblandt kornsorter indeholdende gluten, se ingredienser med fed skrift.

Chokolade smag: Protein blanding (31%) (Valle Protein Koncentrat (Mælk), Mælk Protein Koncentrat, æggehvide pulver), Havre (13%), Cacao pulver, Mellemkædede triglycerider (MCT) (68-75%), natriumkaseinat (Mælk), glycosesirup Solids, emulgator (E472c), Hævemiddel (natriumbicarbonat), Sødestof (sucralose), Emulgator (Sojalecithin).

Golden Syrup smag: Protein blanding (31%) (Valle Protein Koncentrat (Mælk), Mælk Protein Koncentrat, æggehvide pulver), Havre (13%), Smagstilsætning, Mellemkædede triglycerider (MCT) (68-75%), natriumkaseinat (Mælk), glycosesirup Solids, emulgator (E472c), Hævemiddel (natriumbicarbonat), Sødestof (Sucralose), Emulgator (Sojalecithin).

Maple Syrup smag: Protein blanding (31%) (Valle Protein Koncentrat (Mælk), Mælk Protein Koncentrat, æggehvide pulver), Havre (13%), Smagstilsætning, Mellemkædede triglycerider (MCT) (68-75%), natriumkaseinat (Mælk), glycosesirup Solids, emulgator (E472c), Hævemiddel (natriumbicarbonat), Sødestof (Sucralose), Emulgator (Sojalecithin).

Naturell: Protein blanding (35%) (Valle Protein Koncentrat (Mælk), Mælk Protein Koncentrat, æggehvide pulver), Havre (12%), Mellemkædede triglycerider (MCT) (68-75%), natriumkaseinat (Mælk), glycosesirup Solids, emulgator (E472c), Hævemiddel (natriumbicarbonat), Sødestof (Sucralose), Emulgator (Sojalecithin).

Ernæringsinformation

Per 50g:
Energi: 191kcal
Energi: 806KJ
Protein: 34,3 g
Kulhydrater: 5,9 g
Sukker: 2,1 g
Fedt: 3,2 g
Mættede fedtsyrer: 1,1 g
Fiber: 0,7 g
Natrium: 0,3 g

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

3.22

3.222

(9 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Ikke godt

Samlet:

1

Blandbarhed:

1

Smag:

1

Effektivitet:

1

Gummi konsistens. Slet ikke gode. Meget skuffet.

24 May 2016 af

skuffelse

Samlet:

1

Blandbarhed:

1

Smag:

1

Effektivitet:

1

dette prudukt lever slet ikke op til forventningerne. 1. det u tydeligt hvordan man skal forstå blandinger forholdene da der står 2 store scoops (50g) men 2 store scoops er 100 g og hvis man blander enten 50 eller 100 g så er dejen enten for tynd eller for tyk. 2. det blandes dårligt. 3. det hænger utrolig meget fast på panden. 4. smagen tja der er ikke nogen det smager ikke af nogen og konsistensen minde overhoved ikke om pandekager :( ps dette var med chokolade smag

10 March 2016 af

Super snack

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Skønt at finde et produkt som dette. God smag, højt protein indhold og lavt kulhydrat indhold Hvad mere kan man ønske sig ? :)

10 March 2016 af

Dårligste produkt til dato

Samlet:

1

Blandbarhed:

4

Smag:

1

Effektivitet:

4

Er desværre ked af at lave denne anmeldelse, da jeg er rigtig glad for alle jeres andre produkter. MEN - dette produkt er da den værste gang **** jeg har prøvet længe.. Det er syntetisk og alt for sødt! (Golden sirup) Den eneste sammenligning til en pandekage må være at den er rund og laves på en pande. Syndt, da mange er jeres andre produkter er fantastiske!

5 March 2016 af

Rædsomme

Samlet:

2

Blandbarhed:

3

Smag:

2

Effektivitet:

3

De var svære at lave pga. konsistensen. Til gengæld smagte de forfærdeligt.

16 November 2015 af

Himmelsk snack for en bodybuilder!

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

4

Et af mine absolut favoritprodukter fra Myprotein! 😛👍🏼 Så nemme at lave og stege.. Og så smager de fantastisk! Og ja, de er lidt til den søde side hva angår smagen - men det er jo netop det søde man har brug for når man får cravings (på diæt eksempelvis) Og man fucker altså ikk sin form eller diæt helt op med dette produkt. Lavt GI og højt proteinindhold, ja tak! Prøv dem! I går ikke skuffede i seng 😉

Goes Well With:

Jordbær, hindbær, blåbær, banan, kiwi, is og Mysyrup.

4 November 2015 af

Elsker pandekager 👍🏻

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

5

Som saget jeg elsker pandekager så er godt tilfreds med mit køb.. De er lette at lave og smager godt, lidt sød men ellers er alt som det skal være.. Kan godt anbefale dem...

Goes Well With:

Is 👍🏻

5 May 2015 af

pandekager

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

5

Effektivitet:

4

rigtig god smag, skønt hvis man trænger til en "snack"

Goes Well With:

jordbær og is

23 March 2015 af

Lækre proteiner

Samlet:

5

Effektivitet:

5

Dette er KLART et af mine favoritprodukter! Med et kalorieindhold på kun 191kcal pr serving (50g) og med et proteinindhold på over 30 gram kan det ikke blive meget bedre! Derudover smager de SÅ godt, og er utrolig lette at lave! En meget lækker snack, hvis man er sulten eller trænger til noget sødt! Jeg kan helt sikkert anbefale disse.

11 November 2014 af

Protein pandekage mix (pancakes)

Vælg billede

Protein pandekage mix (pancakes)