• Vegetarisk

    Vegetarisk

Protein pandekagemix

Pandekager med højt proteinindhold

Smag
Pakke
Mængde

30% rabat på dette produkt med koden: 30BESTSELLERS

30% off 30 Brug koden: 30BESTSELLERS

Vælg bl.a. Impact Whey Protein, BCAA, Mypre,  Kreatin og meget mere!

Tilføj varerne til kurven og brug koden: 30BESTSELLERS inden du går til kassen.

Tilbuddet gælder til og med d. 28. oktober2016 eller så længe lager haves. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre. Max rabat per ordre er 700 kr.

KØB NU

59 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Produktoversigt

Myprotein pandekagemix er en færdigblandet protein snack indeholdende imponerende 34g protein per portion (1 ½ scoops). Proteinindholdet er udvundet fra trio af valle-, mælke- og æggeproteiner der forsyner din krop med en blanding af hurtigt- og langsomtvirkende næringsstoffer.

Hvad er fordelene?

34g protein per portion vil bidrage til vedligeholdelse, opbyggelse og reparation af muskelmasse, hvilket er en vigtig del af enhver sportspræstation.

Hver portion indeholder kun 191 kalorier og 3,2g fedt, hvilket gør vores pandekager til den perfekte proteinsnack til at komplimentere en bred vifte af trænings- og sundhedsmål.

Tilgængelig i gylden sirup, ahorn sirup og chokolade varianter som du kan opleve og nyde.

Hvornår bør jeg indtage dette produkt?

Vores utroligt velsmagende Protein Pandekager er et perfekt alternativ til, hvad der normalt er et usundt supermarked valg. Protein pandekagemix er ideel for dem, der stræber efter at øge det daglige proteinindtag, men ikke ønsker besværet med at lave pandekager fra bunden. Generelt bruges disse til morgenmad, men de kan også være en velsmagende snack mellem måltiderne eller som en nærende dessert. Og det er ikke alt! Du kan tilføje frugt, nødder, yoghurt eller endda Myprotein spreads, som for eksempel vores fantastiske mandel- eller cashewnødde smør.

Bemærk, at mærkningen på dette produkt leveres i engelsk som minimum . Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også være til stede på enkelte produkter.

Vigtige fordele

  • Svimlende 34g protein per portion
  • Blanding af hurtigt- og langsomtoptagelige proteiner
  • Let at lave og indtage på alle dagens tidspunkter

Anbefalet brug

Tilsæt 2 store skefulde (50 g) i 100-150 ml mælk eller vand, og bland det sammen for at lave dine egne proteinfyldte pandekager. Opvarm en stegepande over høj varme, og tilsæt en lille mængde olie/smør. Skru ned på medium varme, og kom dejen på panden, og bag. Fulde anvisninger og ideer til opskrifter kan findes på webstedet Myprotein.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer.

Ingredienser

For allergener, heriblandt kornsorter indeholdende gluten, se ingredienser med fed skrift.

Chokolade smag: Protein blanding (31%) (Valle Protein Koncentrat (Mælk), Mælk Protein Koncentrat, æggehvide pulver), Havre (13%), Cacao pulver, Mellemkædede triglycerider (MCT) (68-75%), natriumkaseinat (Mælk), glycosesirup Solids, emulgator (E472c), Hævemiddel (natriumbicarbonat), Sødestof (sucralose), Emulgator (Sojalecithin).

Golden Syrup smag: Protein blanding (31%) (Valle Protein Koncentrat (Mælk), Mælk Protein Koncentrat, æggehvide pulver), Havre (13%), Smagstilsætning, Mellemkædede triglycerider (MCT) (68-75%), natriumkaseinat (Mælk), glycosesirup Solids, emulgator (E472c), Hævemiddel (natriumbicarbonat), Sødestof (Sucralose), Emulgator (Sojalecithin).

Maple Syrup smag: Protein blanding (31%) (Valle Protein Koncentrat (Mælk), Mælk Protein Koncentrat, æggehvide pulver), Havre (13%), Smagstilsætning, Mellemkædede triglycerider (MCT) (68-75%), natriumkaseinat (Mælk), glycosesirup Solids, emulgator (E472c), Hævemiddel (natriumbicarbonat), Sødestof (Sucralose), Emulgator (Sojalecithin).

Naturell: Protein blanding (35%) (Valle Protein Koncentrat (Mælk), Mælk Protein Koncentrat, æggehvide pulver), Havre (12%), Mellemkædede triglycerider (MCT) (68-75%), natriumkaseinat (Mælk), glycosesirup Solids, emulgator (E472c), Hævemiddel (natriumbicarbonat), Sødestof (Sucralose), Emulgator (Sojalecithin).

Ernæringsinformation

Per 50g:
Energi: 191kcal
Energi: 806KJ
Protein: 34,3 g
Kulhydrater: 5,9 g
Sukker: 2,1 g
Fedt: 3,2 g
Mættede fedtsyrer: 1,1 g
Fiber: 0,7 g
Natrium: 0,3 g

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

3.67

3.667

(18 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Spiser hver dag

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Elser mine pandekager. Ahornsirup er klart den bedste, golden sirup er også fint. Bruger varianten 'Uden smag' for at lave mine frokost- tortillaer (som jeg kan tage med på arbejde)- tilføjer lidt salt, græskarkerner og sesame kerner, og spiser mine pandekage-tortillaer med avokado, mandelsmør, kylling, salad ... yum yum

15 October 2016 af

de bliver ikke som på billedet

Samlet:

4

Smag:

5

Effektivitet:

3

Jeg kan ikke få dem til at ligne dem på billedet, på panden lignes de amerikanske pandekager, men luften går ud af dem når de bliver taget af panden... Men de smager sku meget godt, dem med sirup minder mest om rigtige pandekager i smagen. Den med chokolade er lidt kedeliig smagen.

Goes Well With:

Bær, chokolade

2 October 2016 af

Forelsket

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Elsker virkelig de pandekager, nemme at lave når man vil lave en stak pandekager i weekenden. Virkelig lækker smag både når de er kolde og varme (hvis jeg har nogle til overs kan jeg gå og spise af dem hele dagen).

26 September 2016 af #1 Top Anmelder

5 stjerner

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Når man får styr på fremgangsmåden, smager de helt vildt godt - har kun smagt ahorn sirup og golden syrup, men de 2 er helt klart 5 stjerner værd! Meget sundere alternativ til almindelige pandekager, så man ikke får den samme skyldfølelse bagefter, og så gør prisen jo heller ikke noget.

8 September 2016 af #1 Top Anmelder

Fin erstatning

Samlet:

4

Blandbarhed:

3

Smag:

4

Effektivitet:

5

Fint produkt til at erstatte en dessert. Makroerne er faktisk så gode, at det sagtens kan bruges som måltidserstatning. Chokolade får 2,5 stjerner - meget kedelig smag. Derimod får Golden Sirup 4 stjerner - rigtig god smag. Produktet kræver lige lidt tilvænning ift. blanding og stegning.

Goes Well With:

Frugt, yoghurt/skyr el. chokolade.

1 September 2016 af

Lækre pandekager

Samlet:

4

Smager fuldstændig som det skal. Havde lidt svært ved at lave dem gode i starten, men fandt hurtigt ud af det.

7 August 2016 af #1 Top Anmelder

Pandekager:)

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

2

Effektivitet:

4

Smart indpakning. Pulveret var nemt at blande. Nemt at tilberede. Smagsoplevelsen var der slet ikke noget af!!.

21 July 2016 af

læs her

Samlet:

5

Blandbarhed:

1

Smag:

4

Effektivitet:

2

Tilberedning er alt på dette produkt. Gør du det rigtigt, får du en super god, sprød og karamelisseret overflade. Men pas på, de snyder os med tallene, det er pr. 50 gram og ikke 100 gram, som vi er vandt til, og det er fortyndet med vand, så husk lige selv at gange op ik!!!

Goes Well With:

super godt med Isis Choko & Caramel og et lille skud af Myprotein Butterscotch sirup.

25 June 2016 af

Ikke godt nok

Samlet:

1

Blandbarhed:

1

Smag:

1

Effektivitet:

1

Jeg ved ikke hvor jeg skal starte.. Men glad for jeg fik den med gratis, da det ikke er værd at give penge for.

Goes Well With:

At det bliver i posen.

26 May 2016 af

Ikke godt

Samlet:

1

Blandbarhed:

1

Smag:

1

Effektivitet:

1

Gummi konsistens. Slet ikke gode. Meget skuffet.

24 May 2016 af

skuffelse

Samlet:

1

Blandbarhed:

1

Smag:

1

Effektivitet:

1

dette prudukt lever slet ikke op til forventningerne. 1. det u tydeligt hvordan man skal forstå blandinger forholdene da der står 2 store scoops (50g) men 2 store scoops er 100 g og hvis man blander enten 50 eller 100 g så er dejen enten for tynd eller for tyk. 2. det blandes dårligt. 3. det hænger utrolig meget fast på panden. 4. smagen tja der er ikke nogen det smager ikke af nogen og konsistensen minde overhoved ikke om pandekager :( ps dette var med chokolade smag

10 March 2016 af

Super snack

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Skønt at finde et produkt som dette. God smag, højt protein indhold og lavt kulhydrat indhold Hvad mere kan man ønske sig ? :)

10 March 2016 af

Dårligste produkt til dato

Samlet:

1

Blandbarhed:

4

Smag:

1

Effektivitet:

4

Er desværre ked af at lave denne anmeldelse, da jeg er rigtig glad for alle jeres andre produkter. MEN - dette produkt er da den værste gang **** jeg har prøvet længe.. Det er syntetisk og alt for sødt! (Golden sirup) Den eneste sammenligning til en pandekage må være at den er rund og laves på en pande. Syndt, da mange er jeres andre produkter er fantastiske!

5 March 2016 af

Rædsomme

Samlet:

2

Blandbarhed:

3

Smag:

2

Effektivitet:

3

De var svære at lave pga. konsistensen. Til gengæld smagte de forfærdeligt.

16 November 2015 af

Himmelsk snack for en bodybuilder!

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

4

Et af mine absolut favoritprodukter fra Myprotein! 😛👍🏼 Så nemme at lave og stege.. Og så smager de fantastisk! Og ja, de er lidt til den søde side hva angår smagen - men det er jo netop det søde man har brug for når man får cravings (på diæt eksempelvis) Og man fucker altså ikk sin form eller diæt helt op med dette produkt. Lavt GI og højt proteinindhold, ja tak! Prøv dem! I går ikke skuffede i seng 😉

Goes Well With:

Jordbær, hindbær, blåbær, banan, kiwi, is og Mysyrup.

4 November 2015 af

Elsker pandekager 👍🏻

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

5

Som saget jeg elsker pandekager så er godt tilfreds med mit køb.. De er lette at lave og smager godt, lidt sød men ellers er alt som det skal være.. Kan godt anbefale dem...

Goes Well With:

Is 👍🏻

5 May 2015 af

pandekager

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

5

Effektivitet:

4

rigtig god smag, skønt hvis man trænger til en "snack"

Goes Well With:

jordbær og is

23 March 2015 af

Lækre proteiner

Samlet:

5

Effektivitet:

5

Dette er KLART et af mine favoritprodukter! Med et kalorieindhold på kun 191kcal pr serving (50g) og med et proteinindhold på over 30 gram kan det ikke blive meget bedre! Derudover smager de SÅ godt, og er utrolig lette at lave! En meget lækker snack, hvis man er sulten eller trænger til noget sødt! Jeg kan helt sikkert anbefale disse.

11 November 2014 af

Protein pandekagemix

Vælg billede

Protein pandekagemix