• Vegetarian

    Vegetarian

Proteinbudding

Nu også i chokoladesmag

Smag
Pakke
Mængde

25% på hele ordren med koden: SPAR25 | + 2 gratis cupcakes ved køb over 500 kr.

25% på hele ordren


+ Gratis 2 gratis Cupcakes ved køb over 500 kr.

Brug koden: SPAR25

25% på hele ordren er gældende til og med den 26. maj 2016 eller så længe lager haves. Gratis cupcakes er gældende til og med den 25. maj. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

109 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Proteinbuddinger er lækre desserter der er rige på protein. De er perfekte som en sødt smagende snack der kan øge dit daglige protein indtag. Nemt at have med i tasken eller i madpakken, hvilket gør at disse buddinger er en fantastisk tilføjelse til enhver diæt.

Proteinbudding fås nu i vanilje- og chokoladesmag der tilbyder en blød og fløjlsagtig dessert. Som tilføjelse til den gode smag, kan de også prale af at have en utroligt tyk og cremet konsistens, hvilket gør dem til en perfekt proteinrig snack på alle tidspunkter af døgnet.

Disse proteinbuddinger indeholder 15g protein per portion, udvundet fra mælkeprotein der vil bidrage til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse.

De har også et lavt fedt- og sukkerindhold, eftersom de kun indeholder 1g sukker og 2g fedt per 100g, hvilket er 70% mindre fedt og 95% mindre sukker end en typisk færdiglavet vaniljedessert.

Disse proteinbuddinger er især idéelle for alle der søger en proteinrig snack uden et højt indhold af fedt og sukker. De er perfekte som aftensnack eller i løbet af dagen for at øge det daglige proteinindtag og serveres bedst kolde, direkte fra køleskabet.

Vigtige fordele

  • 15g protein per portion
  • 95% mindre sukker, 80% mindre fedt end det almindelige alternativ fra supermarkedet
  • Fås nu i to lækre smagsvarianter

Anbefalet brug

Klar til spisning. Server kold, Efter åbning, indtag med det samme.

Bør opbevares tørt og køligt, væk fra direkte sollys. Dette produkt bør indtages sammen med en aktiv livsstil og varieret kost. Egnet til vegetarer.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser i fed. Kan indeholde sulfitter, soja, gluten, selleri og æg.

Vaniljesmag: Filtreret vand, mælke proteiner, sød (mælk), modificeret majs stivelsesnæringsmiddel, frugtsukker, aroma, cikorie fructooligosaccharider, stabilisatorer (natriumfosfat), salt, emulgator (E472e), farvestof (karotin), sødemiddel (Sucralose, Acesulfame K), fortykningsmiddel (karragen).

Chokoladesmag: Filtreret vand, mælke proteiner, sød(mælk), modificeret majs stivelsesnæringsmiddel, kakao (2.2%), aroma, frugtsukker, stabilisatorer (natriumfosfat), cikorie fructooligosaccharider, salt, emulgator (E472e), sødemiddel (Sucralose, Acesulfame K).

Ernæringsinformation

Servingsstørrelse - 1 kop (125g)

Portioner per beholder - Hver pakke indeholder 8 kopper.

Ernæringsindhold

  Per 100g Per kop (125g) *ADI
Energi 356 kJ/85 kcal 447 kJ/106 kcal 5%
Fedt 2.3 g 2.9 g 4%
  heraf mættet 1.5 g 1.9 g 10%
Kulhydrater 3.8 g 4.8 g 2%
  heraf sukkerarter 1 g 1.2 g 1%
Fibre 0.3 g 0.4 g  
Protein 12 g 15 g 30%
Salt 0.35 g 0.44 g 7%

 

* Anbefalet daglig indtag for gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Ernærringsmæssig information er baseret på vaniljesmag, alternativ smagsvariant kan medfører et afvigende ernærringsmæssigt indhold på op til 10%

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.00

5.0

(1 Anmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

MMMMmmm

Samlet:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Super lækre. Jeg har altid været lidt af en slikmund, så de her desserter Myprotein laver er en gave for mig. De her har 15g protein per budding, så kan spise dem med god samvittighed. Man skal selvfølgelig ikke gå helt amok, men de er en del bedre end en normal dessert.

2 November 2015 af #1 Top Anmelder

Proteinbudding

Vælg billede

Proteinbudding