• Vegetarian

    Vegetarian

Proteinsmoothie (Prøve)

Udsalg - Spar op til 75% | Kræver ingen rabatkode | + Gratis shaker når du køber for 400 kr.

Op til 75% rabat - Kræver ingen rabatkode
+ Gratis shaker når du køber for 400 kr.

Vi har gang i et kæmpe udsalg - skynd dig at slå til - Gælder kun så længe lager haves.

Tilbuddet gælder til og med den 25. juli 2016 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

Før: 9 kr

Nu 8 kr

Udsolgt

Produktoversigt

Hvad er Proteinsmoothies?

Proteinsmoothies er en velsmagende og proteinrig snack der indeholder naturlige jordbær- og banansmagsstoffer og rigtige frugtstykker for at give en naturligt smagene frugtsmoothie.

Fordele ved Proteinsmoothie

Hver portion vil forsyne dig med 18g valleprotein koncentrat, hvilket vil bidrage til forøgelse og vedligeholdelse af muskelmasse. Det har også et lavt indhold af kulhydrater og fedt og indeholder kun 98 kalorier per portion, hvilket gør det til en idéel snack at indtage på alle dagens tidspunkter, når du har brug for at forøge dit proteinindtag.

Hvem er proteinsmoothies egnet til?

Proteinsmoothies er idéelle for alle der vil øge deres daglige proteinindtag. Prøv at tilføje andre naturlige frugter for at øge næringsindholdet endnu mere.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Proteinrig frugt smoothie
  • Naturlig smag med rigtige frugtstykker
  • Naturligt smagende shake

Anbefalet brug

Vi anbefaler at blande 1 stor MP scoop (25g) med 150-200ml koldt vand eller mælk indtil en blød konsistens er opnået. Brug en Myprotein shaker og lad smoothien ligge i køleskabet i 10-15 minutter for det bedste resultat.

Hvorfor ikke prøve at blande andre frugter i og putte blandingen i en elektronisk blender med isterninger eller knust is.

Ingredienser

Udenatureret valleprotein koncentrat*, naturligt banansmagsstof, naturligt jordbærsmagsstof, 100% bananpulver, 100% jordbærpulver, farvestof (curcumin og rødbede rød), sødestof (sucralose), emulgator (sojalecithin). * fra mælk.

Ernæringsinformation

PER 100g:
Energy (kJ/kcal): 1646/390
Fat: 6.8g
of which saturates: 4.5g
Carbohydrates: 9.9g
of which sugars: 4.5g
Protein: 73.6g
Salt: 0.1g

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Proteinsmoothie (Prøve)

Vælg billede

Proteinsmoothie (Prøve)