Pure ENER:GY

Frugt- og kornbar med højt energiindhold

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

124 kr
Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Pure ENER:GY er en fantastisk smagende, høj energisk frugt- og kornbar designet til at understøtte din træning gennem sin fantastiske ernæringsprofil.

Med over 25 g kulhydrat pr 60g bar, kombinere Pure ENER:GY en optimal blanding af hurtigt og langsomt virkende kulhydrater for at hjælpe med at boste din aktivitet. De naturlige og sunde ingredienser kombinere korn, frugt, honning og kokosolie for at give dig det bedste naturen kan tilbyde i én stor lækker bar.

Tages før eller under motion. Kulhydraterne stammer fra de naturlige ingredienser og kan hjælpe med at booste din motion ved at øge muskel glykogen lagrene. Inddragelsen af kokosolie giver en naturlig forsyning af mellemkædede triglycerider, som har vist sig at blive brugt som en direkte og alternativ energikilde.

Hver fantastisk smagende bar er næret af naturlige smagsstoffer for at give dig næring, der ikke kun smager fantastisk, men hjælper med at få dig gennem din træning.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Over 25g af kulhydrater pr bar
  • Naturlig energi fra rigtige frugt stykker
  • Indeholder også kokosolie

Anbefalet brug

Indtag som en nærende snack til at øge dit daglige indtag af kulhydrater. Ideel før og under træning eller hvilket som helst andet tidspunkt af dagen.

Ingredienser

Havregryn, Inverter Sirup, Oligofruktose, Puffede Ris, Puffet Boghvede, tørrede tranebær (5 %), Sultana (5 %), tørret sure kirsebær (5 %), honning, Rå rørsukker, bygflager, havreklid, kokos olie, solbær stykker, hørfrø, naturlig aroma.

Ernæringsinformation

Typiske værdier pr 100g
Energi (kJ): 1356
Energi (kcal): 322
Protein: 5,9g
Kulhydrat: 42,6g
hvoraf sukker: 26,7g
Fedt: 8,6g
heraf mættede fedtsyrer: 1,0g
Fibre: 12,4g
Natrium: 0,01g

Typiske værdier pr 60g Bar
Energi (kJ): 814
Energi (kcal): 193
Protein: 3,5g
Kulhydrat: 25,6g
hvoraf sukker: 16,0g
Fedt: 5,2g
heraf mættede fedtsyrer: 0,6g
Fibre: 7,4g
Natrium: 0,01g

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Pure ENER:GY

Vælg billede

Pure ENER:GY