• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Raspberry Ketones Powder

Spar op til 75% - Alt er nedsat | +Få gratis Black Box når du køber for 850 kr. | Brug koden: SORTBOKS

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Gratis Black Boks ved køb over 850 kr. | Brug koden: SORTBOKS


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Raspberry Ketones (Hindbærketoner) er blevet tilføjet til mange forskellige kosttilskud i nyere tid. Det er et naturligt ekstrakt fra frugten, og har ry for at være et effektivt redskab til at øge stofskiftet og fremme fedtforbrænding.

Videnskabelige undersøgelser om hindbærketoner har knyttet produktet med en stigning i lipolyse (nedbrydningen af fedtceller). Takket være denne effekt af ekstraktet, er det blevet et populært supplement til bodybuildere under deres cutting hvor man ønsker at reducere kropsfedt og øge definitionen af musklerne.

Raspberry Ketones er en kemisk forbindelse, der findes i frugt, der er ansvarlige for frugtagtig duft og smag. Den kemiske struktur af Raspberry Ketones er nært beslægtet med en række andre ekstrakter, som også anvendes til at fremme fedttab. Capsaicin, som er den 'stærke' del af chili peber og Synephrine, som begge øger stofskiftet, har bivirkninger såsom irriterende maven, som Raspberry Ketones ikke har.

I videnskabelige forsøg øgede Raspberry Ketones den produktion af norepinephrine, hvilket øger temperaturen i kroppen forårsager en stigning i stofskiftet. En anden virkning af Raspberry Ketones, da det blev undersøgt, viste at det reducerede kroppens evne til at syntetisere fedt.

Takket være denne dobbelte fremgangsmåde, hvor produktionen af nye fedtceller i kroppen bliver hindret, og hastigheden hvormed fedt bliver forbrændt bliver øget. Raspberry Ketones bliver set som en af de bedste håb for alle, der ønsker at reducere deres kropsfedt.

Bortset fra de æstetiske fordele ved at reducere fedt under huden, er en sekundær gavn af dette kosttilskud, at fedtaflejringer i blodkarrene også kan reduceres på grund af de øgede niveauer af norepinephrine i blodet.

Så takket være dets naturlige oprindelse og mangel på bivirkninger, er Raspberry Ketones et produkt, der sikkert kan bruges af næsten alle, der ønsker at opleve potentielle fedtreduktioner.

'Vi ændrer navnet på dette produkt til Raspberry Extract . Bemærk venligst, at ingredienserne er de samme og kun navnet på produktet er ændret.

Vigtige fordele

 • Stigning i stofskiftet
 • Forbundet med en reduktion i kroppens evne til at lagre fedt
 • Helt naturligt produkt uden dokumenterede bivirkninger

Anbefalet brug

Som kosttilskud anbefaler vi 100mg to gange dagligt. Indtages bedst med vand eller juice.

1 x MP Plast Scoop (mini) rummer 130 mg (0,13 g). (ikke inkluderet)

Ingredienser

Dette produkt er 100% Hindbærketoner - intet er hverken tilsat eller taget væk.

Ernæringsinformation

100% Hindbærketon pulver

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Raspberry Ketones Powder

Vælg billede

Raspberry Ketones Powder