• Vegetarisk

    Vegetarisk

Recovery Evo

Komplet restitution

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

Før: 239 kr

Nu 167 kr

Udsolgt

Produktoversigt

MP MAX® Recovery Evo er et revolutionerende restitutions kosttilskud, som anvender den nyeste forskning for at give din krop de vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for en effektiv restitution. Den unikke ingrediens kombination er lavet til at hjælpe med at fremme og fremskynde restitution processen, hvilket gør MP MAX® Recovery Evo en uundværlig del i enhver seriøs atlets ernæringsmæssige rutine.

Efter en træning, har din krop tendens til at være i en katabolsk tilstand - glykogen er opbrugt, mens de øgede cortisol niveauer begynder at nedbryde muskelvæv. For at vende denne tilstand og for at forbedre restitutions processen, skal glykogen lagrene genopfyldes så hurtigt som muligt.

Kombinationen af protein og kulhydrater har vist sig at stimulere en øget optagelse af glukose i cellerne, hvilket resulterer i hurtigere glykogen lagring sammenlignet med kulhydrater eller proteiner alene. Forskning viser også at forholdet 2:1 (kulhydrater : protein), kan hjælpe med at forbedre restitution over enhver anden ingrediens kombination. MP MAX® Recovery Evo er proppet med hurtigt virkende ingredienser, herunder hydrolyseret valleprotein isolat og maltodextrin, sikrer at de vitale næringsstoffer optages i dine muskler så hurtigt som muligt. Peptid-bundede aminosyrer kan desuden også forbedre absorberingshastigheden og trække næringsstofferne ind i den restituerende væv.

MP MAX® Recovery Evo indeholder en betydelig mængde forgrenede aminosyrer (leucin, isoleucin og valin), som er afgørende for opbygningen og restitutionen af muskelvæv og samtidig også med til at bevare glykogen.

Den kraftfulde antioxidant, C-vitamin hjælper med at skylde toksiner ud af kroppen, mens elektrolyt indholdet bidrager til at erstatte vitale salte tabt gennem sveden, således at kroppen vender tilbage til sin normale tilstand. MP MAX® Recovery Evo hjælper også med mental restitution gennem inddragelse af DMAE og Tyrosin, der har vist sig at lindre stress i forbindelse med motion.

MP MAX® Recovery Evo giver en optimal balance af næringsstoffer for at sikre at alt den blod, sved og tåre du har lagt i din træning vil blive afspejlet i dine fysiske resultater.

'Vi ændrer navnet på dette produkt til Post Workout Evo. Bemærk venligst, at ingredienserne er de samme og kun navnet på produktet er ændret.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Hjælper med at fremskynde resitutions processen
  • Videnskabeligt skabt far at støtte væksten
  • Erstatter de vitale næringsstoffer tabt under intens motion

Anbefalet brug

Tilsæt 2 scoops (ca. 80g) og bland med cirka 400 ml vand eller skummetmælk (for en tykkere shake brug mindre væske, for en tyndere shake tilføj mere). For de bedste resultater tilføjes væske først, derefter pulver, i en af vores shakers eller en blender. Når det er blandet, indtag straks. Vi anbefaler at indtage umiddelbart efter træning for de bedste resultater.

Ingredienser

Dextrosemonohydrat, protein blanding (Hydrolyseret valle protein isolat*, valleproteinisolat*, emulgator: soja lecithin), maltodextrin, glutamin peptider (fra hvede), smagsstoffer, surhedsregulerende middel (æblesyre - kun Strawberry og Apple varianter), citronsyre (kun Blackcurrant varianter), forgrenede aminosyrer (leucin, valin, Iso-leucin), emulgator (soja lecithin), kaliumphosphat, farve (Rødbedefarve), Jævningsmidler (guargummi, xanthangummi), N-acetyl-L-Tyrosin, Tri-calciumphosphat, dimethyl amino ethanol bitatrate, antioxidant (ascorbinsyre), Magnesiumoxid. *Fra mælk

Ernæringsinformation

Per 80g:
Energi: 1234KJ
Energi: 295kcal
Protein: 23,0g
Kulhydrat: 49.0g
Heraf sukkerarter: 40.9g
Fedt: 0,7 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
Kostfibre: 0.2g
Natrium: 0,16 g

80g giver også:
L-leucin: 3g*
Glutamin peptid: 3g
L-isoleucin: 1,5 g*
L-Valin: 1.3g*
Kalium: 300mg
N-acetyl-Tyrosine: 200mg
Fosfor: 190 mg
Calcium: 176 mg
DMAE: 100mg
Vitamin C: 80mg
Magnesium: 58 mg
*Samlet BCAA: 6g

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(1 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Super godt produkt

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Super godt produkt

Wed Dec 23 11:38:24 GMT+01:00 2015 af

Recovery Evo

Vælg billede

Recovery Evo