Recovery XS (RTS- Sample)

1x 90g RTS

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

14 kr
Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

RecoveryXS ready to shake (RTS ) er blevet designet til at tilbyde en hurtig og bekvem måde at indtage dit favoritpost-workoutsupplement.

Recovery XS er en af de mest fremadtænkende recovery produkter på markedet. Pakket med nogle af de fineste ingredienser til rådighed, Recovery XS vil bidrage med at fremme muskelvækst, kortere restitutionstid og den sørger for at have dig tilbage i træningscenteret, før du ved af det!

Recovery XS bruger et bevist forhold mellem post-workout kulhydrater og protein for at øge glykogen syntese og muskelvævs genopbygning , de to vigtigste mekanismer for optimal restitution. Kulhydrat og protein leveres via Waxy Maize Starch og Impact Whey isolate®, hhv. Waxy Maize Starch er en hurtigt optagelig kulhydrat, som hjælper til hurtigt at genskabe muskel glykogen med minimale maveproblemer. Whey Protein Isolate er et hurtigt optageligt protein og er også næsten fedt og laktose fri og er derfor ideel til opbygning af muskelmasse.

Derudover vil du finde hele 4,5 g aminosyrer og 3g af Creapure® per servering. Disse to ingredienser vil sikre, at dine muskler er fuldt lastet med energi og klar til din næste træningssession.

Recovery XS indeholder også 5,5 g af den fremragende aminosyre Leucin, som er afgørende for at skabe et miljø hvori det er lettere at fremme væksten af væv og har vist sig at øge proteinsyntesen. C-vitaminindholdet hjælper med at rense din krop for alle de uønskede giftstoffer og biprodukter som er resultat af motion, mens elektrolytterne hjælpe med at erstatte alle de væsentlige salte tabt gennem sveden.

ved at sætte den samme mængde kræfter i din restitution, som du gør i din træning vil det sætte dig langt foran konkurrenterne, så brug Recovery XS for at sikre din krop har alle de rigtige ingredienser til en hurtig og effektiv restitution.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Optimale forhold mellem protein og kulhydrater
  • Inkluderer elektrolyt blanding til at erstatte salte tabt gennem sved
  • Kan medvirke til at reducere restitutions tid fra tung træning
  • Praktisk og nem at bruge RTS (ready to shake)

Anbefalet brug

Tilsæt vand, mælk eller juice, indtil flasken er omkring tre fjerdedele fuld, rystes kraftigt og indtag. Tilsæt mere væske til en tyndere shake og mindre for en tykkere shake. Vi anbefaler 1 servering pr dag umiddelbart efter træning.

Ingredienser

Voksmajsstivelse, Ultra filtreret valle Protein Isolat, L leucin, glutamin, kakaopulver (kun Chocolate smag), aromastoffer (aroma, citronsyre [kun Strawberry smag], Ultra rent Kreatin monohydrat (Creapure®), vitamin C (ascorbinsyre), Elektrolytcirkulation blanding (natriumchlorid, kaliumsulfat, Di Calcium fosfat magnesiumoxid), blandingsmiddel (soja lecithin), Farve (cochenillerød A [kun jordbærsmag]), sødestof (sucralose).

Ernæringsinformation

Hver 90g servering indeholder i gennemsnit:
Energi: 275,9Kcal
Protein (som-er): 24,3g
Kulhydrater: 50,2g
Fedt: 0,3g

Aktive ingredienser pr 90g servering:
Voksmajsstivelse: 50g
Valleproteinisolat: 27g
leucin: 5,5g
Glutamin: 4,5g
Creapure®: 3g
C-vitamin 550 mg
Elektrolytter: 360mg

Næringsindhold kan variere lidt mellem varianter.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Recovery XS (RTS- Sample)

Vælg billede

Recovery XS (RTS- Sample)