• Vegetarisk

    Vegetarisk

Recovery XS (RTS)

Ready-to-Shake

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

19 kr
Udsolgt

Produktoversigt

RecoveryXS ready to shake (RTS ) er blevet designet til at give dig en hurtig og bekvem made til at indtage dit favoritpost-workoutkosttilskud.

Recovery XS er en af de mest innovative restitutions produkter på markedet. Proppet med nogle af de fineste ingredienser til rådighed, vil Recovery XS bidrage til at fremmemuskelvækst, sænke restitutionstid og du er tilbage træningscenteret, før støvet lægger sig fra din sidste træning!

Recovery XS bruger et gennemprøvet forhold mellem post-workoutkulhydraterogproteinfor give en overlegen glykogen syntese og muskelvævs genopbygning , de to vigtigste mekanismer for restitutions. Kulhydrat- og proteinindhold leveres via voksmajsstivelse og Impact Whey Isolat®, hhv. Voksmajsstivelse er en hurtigt assimileret kulhydrat, som virker hurtigt at genoprette glykogen med minimale maveproblemer ogWhey ProteinIsolat er et hastigt assimileret protein og er også næsten fedt og laktose frit og er ideelt til opbygning af muskelmasse.

Derudover vil du finde hele 4,5gaminosyrer3g Creapure® per portion. Disse to ingredienser vil sikre, at dine muskler er propet med energi som forberedelse til din næste træning.

Recovery XS indeholder også 5,5 g af den fremragendeaminosyreLeucin, som er afgørende for at skabe et optimalt muskelmasse byggende miljø - at fremme vækst og har også vist sig at øge proteinsyntesen.VitaminC-indholdet hjælper med at skylle alle de uønskede giftstoffer og biprodukter af motion væk, mes elektrolytter hjælper med at erstatte alle disse væsentlige salte tabt gennem sveden.

Ved at komme den samme lidenskab i din restitution, som du gør i din træning vil sætte dig langt foran konkurrenterne, så bruger Recovery XS for at sikre din krop har alle de rigtige ingredienser til en hurtig og effektiv restitution.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Optimale forhold mellem protein og kulhydrater
  • Inkluderer elektrolyt blanding til at erstatte salte tabt gennem sved
  • Kan medvirke til at reducere resitutions tiden efter tung træning
  • Praktisk og nem at bruge

Anbefalet brug

Tilsæt vand, mælk eller juice, indtil flasken er omkring tre fjerdedele fuld, ryst kraftigt og indtag. Tilsæt mere væske for en tyndere shake og mindre for en tykkere shake. Vi anbefaler 1 servering pr dag umiddelbart efter træning.

Ingredienser

Voksmajsstivelse, ultra filtreret valle protein isolat, L-leucin, glutamin, kakaopulver (kun Chocolate smag), aromastoffer (aroma, citronsyre [kun Strawberry smag], ultra rent Kreatin monohydrat (Creapure®), vitamin C (ascorbinsyre), elektrolytcirkulation blanding (natriumchlorid, kaliumsulfat, Di Calcium fosfat magnesiumoxid), blandingsmiddel (soja lecithin), farve (cochenillerød A [kun Strawberry smag]), sødestof (sucralose).

Ernæringsinformation

Hver 90g servering indeholder i gennemsnit:
Energi: 275.9Kcal
Protein (som-er): 24,3g
Kulhydrater: 50,2g
Fedt: 0.3g

Aktive ingredienser pr 90g servering:
Voksmajsstivelse: 50g
Valleproteinisolat: 27g
Leucin: 5,5g
Glutamin: 4.5g
Creapure®: 3g
C-vitamin: 550 mg
Elektrolytter: 360mg

Næringsindhold kan variere lidt mellem varianter.

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Recovery XS (RTS)

Vælg billede

Recovery XS (RTS)