• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Sukkerfri Sirup

Tilgængelig i 3 nye smagsvarianter!

Smag
Pakke
Mængde

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

Før: 49 kr 37 kr Spar: 12 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Vores Sukkerfrie Sirup er en naturligt smagende sirup uden sukker og fedt, perfekt til at hælde på fødevarer såsom havregrød, pandekager og yoghurt. Vores Sukkerfrie Sirup er tilgængelig i syv fantastiske smagsvarianter; blåbær, flødekaramel, chokolade, ahorn, hindbær og vores helt nye ananas/kokosnød, limesorbet og vanilje smagsvarianter, hvilket tilføjer en ekstra dimension til dine madvarer og er et godt alternativ til almindelig sirup! Denne sirup er fedt- og sukkerfri, hvilket gør dem til en perfekt måde at tilføje sødme til dine fødevarer uden at tilføje ekstra kalorier. Vi har også hældt denne sirup i en blød plastikflaske, hvilket gør det lettere at hælde uden at spilde. Nyd som en lækker og skyldfri topping på et udvalg af madvarer eller anvend i opskrifter for at tilføje sødme.

Vigtige fordele

 • Lækre, skyldfølelses-fri sirupper
 • Ingen fedt, sukker og kalorier
 • Perfekt til at toppe din yndlings dessert, pandekage eller grød

Anbefalet brug

Nyd som en lækker, skyldfri topping på din favorit dessert eller pandekager.

Opbevar på et køligt sted, ude af direkte sollys. Efter åbning, opbevar nedkølet og indtag indenfor 4 uger. Egnet til vegetarer og veganere.

Ingredienser

Flødekaramel smag: Vand, fortykningsmidler (carboxymethylcellulose, xanthangummi),surhedsregulerende middel (mælkesyre), naturlige smagsstoffer, salt, farve (sulfit ammoniak karamel), sødemiddel (sucralose), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Chokoladesmag: Vand, fortykningsmidler (carboxymethylcellulose, xanthangummi), farve (sulfit ammoniak karamel),surhedsregulerende middel (mælkesyre), kakaopulver, naturlige smagsstoffer, salt, sødemiddel (sucralose), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Ahornsmag:Vand, fortykningsmidler (carboxymethylcellulose, xanthangummi),surhedsregulerende middel (mælkesyre), naturlige smagsstoffer, salt, farve (sulfit ammoniak karamel), sødemiddel (sucralose), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Blåbærsmag: Vand, fortykningsmidler (carboxymethylcellulose, xanthangummi), farve (anthocyaniner),surhedsregulerende middel (mælkesyre), naturlige smagsstoffer, sødemiddel (sucralose), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Hindbærsmag: Vand, fortykningsmidler (carboxymethylcellulose, xanthangummi),surhedsregulerende middel (mælkesyre), farve (anthocyaniner), naturlige smagsstoffer, sødemiddel (sucralose), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Æble- og Kanelsmag: Vand, fortykningsmidler (carboxymethylcellulose, xanthangummi), naturlige smagsstoffer, surhedsregulerende middel (citronsyre), kanel, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), sødemiddel (sucralose), spirulinakoncentrat, saflorkoncentrat.

Passionsfrugtsmag: Vand, fortykningsmidler (carboxymethylcellulose, xanthangummi), naturlige smagsstoffer, surhedsregulerende middel (citronsyre), farve (carotener), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), sødemiddel (sucralose).

Jordbærsmag: Vand, fortykningsmidler (carboxymethylcellulose, xanthangummi), surhedsregulerende middel (citronsyre), naturlige smagsstoffer, koncentrater (radise, græskar, æble, tomat), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), sødemiddel (sucralose).

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 5g

Portioner per beholder - 80

Næringsindhold

  Per 100g
Energi 18 kJ/4 kcal
Fedt 0 g
  heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrater 0,6 g
  heraf sukkerarter 0,1 g
Protein 0 g
Salt 0,33 g

 

Næringsværdierne er baseret på blåbær smagsvarianten, ved valg af alternative smagsvarianter kan næringsværdierne variere med op til 10%

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

3.4375

3.4375

(16 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Nogle er gode, andre virkelig dårlige..

Samlet:

3

Blandbarhed:

4

Smag:

3

Effektivitet:

3

Er vild med ahornsirup og butterscotch, men chokoladen er AFSKYELIG!! Smager ikke i nærheden af det den skulle minde om!!.. Får hindbær hjem i dag, så må vi se :)

Goes Well With:

Havregrød.

Wed Jan 04 07:14:38 GMT 2017 af

Usmagelig

Samlet:

1

Blandbarhed:

1

Smag:

1

Effektivitet:

1

Har købe sirup smager af absolut ingen ting ikke pengene hver.

Sat Nov 12 10:08:31 GMT 2016 af

Chokolade + is = fantastisk blanding

Samlet:

5

Smag:

5

Har kun prøvet chokolade, men wow det smager godt! Jeg har allerede bestilt en ny sending, håber det bliver lige så godt :)

Goes Well With:

Is

Mon Oct 24 21:43:16 BST 2016 af #1 Top Anmelder

God erstatning

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Fin erstatning for almindelig sirup. Smager godt.

Goes Well With:

Pandekager

Sun Oct 02 21:25:45 BST 2016 af #1 Top Anmelder

Ahorn er godt

Samlet:

5

Smag:

5

Har kun prøvet ahorn, men den smager så også præcis som den skal.

Goes Well With:

Pandekager

Sun Aug 21 20:47:03 BST 2016 af #1 Top Anmelder

Kunne være bedre.

Samlet:

3

Blandbarhed:

4

Smag:

3

Jeg har prøvet den med chokolade. Den fremstod meget syntetisk i smagen, og var en skuffelse. Derimod er jeg mere glad for 'butterscoth' den smager meget bedre, og minder mere og the real deal.

Sat Jul 09 16:06:46 BST 2016 af

Okay, men ikke mere end det

Samlet:

3

Smag:

3

Det er et fint nok alternativ, når man ikke har andet at bruge. Chokolade synes jeg er den ringeste af dem, da den ikke smager særligt meget derhen af. Frugt-smagene smager bare ikke af så meget, og man kan ikke så godt fornemme forskellen på smagene, men de er okay. Den bedste er helt klart butterscotch, som smager mest af "den rigtige vare". (Maple har jeg ikke prøvet). Dog synes jeg fælles for dem alle, at teksturen ikke er særlig lækker... Den er ret slimet, der ville det havde været bedre, hvis den bare var tyndtflydende, når den nu ikke kan være cremet som det rigtige naturligvis. Over all okay, men køber ikke andre end butterscotch igen muligvis - prøver evt. maple.

Sat Mar 12 20:11:16 GMT 2016 af

Kunstig

Samlet:

1

Blandbarhed:

1

Smag:

1

Effektivitet:

1

Jeg prøvede den med chokolade, kan ikke anbefales da den smager meget kunstigt og overhovedet ikke af chokolade!

Sat Mar 12 11:41:07 GMT 2016 af

God smag

Samlet:

4

Blandbarhed:

3

Smag:

4

Effektivitet:

4

Jeg købte maple-smagen og den smager ligesom de "rigtige". Brugte den dog i en kage, hvor den fik en lidt mærkelig konsistens, men smagen var den samme. Kan anbefales :)

Goes Well With:

Proteinpandekager

Thu Jan 28 12:58:00 GMT 2016 af

Utroligt gode muligheder

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

5

Det kan diskuteres om alle smagene har den tykke konsistens som andre mærker disker op med, men derimod har der jo også været kæmpe kritik af alle de andre mærkers troværdighed omkring mængden af kcal pr. 100 g. Her slår MySyrup rigtigt godt igennem med et pålideligt produkt, hvor jeg synes at smagen er rigtigt god - især butterscotch, Maple, rasberry - blueberry og chokolade kunne godt tåle et lille touchup, men i tankerne at de er så gode ernæringsmæssigt gør det absolut ingenting. Jeg er 100 % tilfreds.

Goes Well With:

Pandekager, vafler, smoothies, iskaffer og desserter.

Wed Aug 26 11:39:35 BST 2015 af

Super produkt

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Kan bruges til morgenmad til din havregrød, pandekager, vaffler og meget andet

Tue Aug 25 16:46:52 BST 2015 af

mangler smag.

Samlet:

2

Blandbarhed:

5

Smag:

2

Effektivitet:

5

jeg syntes det er en fed ide, men købte den med chokolade og jeg syntes at den er lidt tam i smagen. der skal en del på før smagen rigtig trænger igennem. prøver en af de andre næste gang.

Fri Aug 21 22:07:42 BST 2015 af

Okay

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

4

Der kunne godt være lidt mere smag i. Smagen er god men ikke særlig kraftig.

Goes Well With:

Skyr med blåbær blandet op med vanilje proteinpulver

Tue Aug 18 11:02:26 BST 2015 af

Rigtig god til pandekager

Samlet:

3

Blandbarhed:

4

Smag:

3

Effektivitet:

3

Den er rigtig god til proteinpandekager, dog kunne jeg godt mangle lidt mere smag af sirup, som man kan få ved andre lign. produkter..

Mon Aug 17 12:45:47 BST 2015 af

super!

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Super gode produkter!

Thu Aug 13 12:17:49 BST 2015 af

OK, men syntetisk smag

Samlet:

3

Blandbarhed:

3

Smag:

3

Effektivitet:

3

Jeg købte siruppen med chokoladesmag og den almindelige maple. Maple er ganske udemærket, men den med chokolade kan ikke anbefales - meget syntetisk i smagen, og kan ikke sammenlignes med noget der kommer i nærheden af "ægte" chokoladesmag. Men som sagt er maple udemærket, især når man tænker på den kan spises uden dårlig samvittighed pga det ekstremt lave kalorieindhold!

Goes Well With:

bananpandekager!

Thu Aug 06 21:03:15 BST 2015 af

Sukkerfri Sirup

Vælg billede

Sukkerfri Sirup