• Vegetarisk

    Vegetarisk

Total Gainer

High Carb, Protein & Calorie

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

311 kr
Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

MP MAX® Total Gainer er designet til at give dig en nærende drik med højt kalorieindhold til at hjælpe dig med at øge din muskelmasse og størrelse.

Pakket med komplekse kulhydrater og en høj kvalitets protein blanding, hver 100g servering giver hele 411 kalorier som brændstof til din træning og hjælper dig med at opbygge muskelmasse. MP MAX® Total Gainer er en så komplet formel, at den kan bruges som en måltidserstatning eller som et ekstra måltid til din normale kost.

Med optagelsen af essentielle fedtsyrer og mellemkædede triglycerider, er du sikker på at modtage en vedvarende, præstationsfremmende frigivelse af energi. Denne utrolige drik har også en fantastisk aminosyreprofil for at sikre at din krop bliver repareret og bygger nyt væv, når det tages sammen med et struktureret træningsprogram.

MP MAX® Total Gainer er den ideelle formel for ”hard gainers” og enhver der kæmper med at tilføje sund vægt.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • 34g protein, og 46g kulhydrat per portion
  • Fantastisk smag uden klumper
  • Tilføjet essentielle fedtsyrer og MCTS
  • Ideel til vægtøgning

Anbefalet brug

Tag 3 scoops (ca. 100 g) og bland med 500 ml vand eller mælk. Ryst godt i vores shaker eller bruge en blender. Indtag 2-3 portioner dagligt.

Ingredienser

Kulhydrat blanding (Maltodextrin & Ultrafin Havre) Protein blanding (valleprotein koncentrat, mælkeprotein, valleprotein Isolat & æggealbumin), fedtreduceret kakaopulver (kun Chocolate smag), EFA blanding (hørfrø mel & MCT (mellemkædede triglycerider), fortykningsmiddel (xanthangummi), naturlig aroma, citronsyre (kun Berry smag), sødestof (sucralose).

Ernæringsinformation

Per 100g:
Energi: 411.0Kcal
Protein (som det er): 34.0g
Kulhydrater: 46.0g
Heraf sukkerarter: 9,8 g
Fedt: 9,8 g
Heraf mættede fedtsyrer: 1,6 g
Kostfibre: 3,3 g

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Total Gainer

Vælg billede

Total Gainer