• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Tri Carb

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 99 kr

Nu 79 kr

Spar: 20 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Tri Carb er en høj kvalitet kulhydratenergidrik designet som brændstof til din træning, fra start til slut. Denne banebrydende formel er skabt for at sikre maksimal kulhydrat absorbering gennem sin unikke blanding af 3 forskellige kulhydrater.

Kulhydrater er afgørende som brændstof til næsten enhver form for aktivitet, og vil hjælpe med at holde muskel-glykogen koncentrationer højt. Når koncentrationerne er lave, kan ydelsen blive komprimeret, og mental fokus kan blive reduceret. Tri Carb vil sikre optimale mængder af kulhydrater optages i kroppen som brændstof til motion og hjælpe dig med at arbejde hårdere i længere tid.

Tri Carb er den ideelle kulhydratenergidrik for før, under og efter træning.

Før træning, vil Tri Carb give dig energi til at arbejde på dit optimale niveau.

Under træning, vil Tri Carb opretholde energi-niveauer, holde dig hydreret og holde dig fokuseret.

Efter træning, vil Tri Carb erstatte de næringsstoffer tabt ved sved og vil give din krop energi til at reparere og gendanne.

Kombinationen af Palatinose, Maltodextrin og fruktose vil give dig en vedvarende forsyning af energi, der let absorberes af kroppen. Absorberingshastigheden er øget på grund af tilstedeværelsen af fruktose. Fruktose behøver ikke at konkurrere med andre kulhydrater, så du ligge mærke til at din krop kan absorbere flere kulhydrater i timen i forhold til andre energidrikke.

Vigtige fordele

 • Fantastisk energikilde før, under og efter træning
 • Understøtter muskelrestitution
 • Erstatter salte tabt gennem sved

Anbefalet brug

TriCarb*TM* er specialformuleret† som hjælp til udholdenhedspræstation i løbet af langvarig udholdenhedstræning og for at øge hydreringen. Tilsæt 1 store skefuld (50 g) i 300-400 ml vand i en Myprotein-shaker efter træning for at opnå fordelene ved dette produkt. †Kulhydrat-elektrolyt-opløsninger bidrager til at vedligeholde udholdenhedspræstationen under længerevarende udholdenhedstræning.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

Sommerfrugter smag: TriCarb*TM* (Isomaltulose* (Palatinose*®*) (47%), Maltodextrin (Sulfitter) (30%), Fruktose (20%)), elektrolyt blanding (1%) (Sodium Chloride, Kalium Sulphate, Di KALCIUM Phosphate, Magnesium Oxide), Smagstilsætning, syre (Citric syre), Farve (Rødbede Rød & Curcumin), Sødestof (Sucralose). *Isomaltulose er en kilde til glucose og fructose

Tropical : TriCarb*TM* (Isomaltulose* (Palatinose*®*) (47%), Maltodextrin (Sulfitter) (30%), Fruktose (20%)), elektrolyt blanding (1%) (Sodium Chloride, Kalium Sulphate, Di KALCIUM Phosphate, Magnesium Oxide), Smagstilsætning, syre (Citric syre), Farve (Curcumin), Sødestof (Sucralose). *Isomaltulose er en kilde til glucose og fructose.

Naturell: TriCarb*TM* (Isomaltulose* (Palatinose*®*) (47%), Maltodextrin (Sulfitter) (30%), Fruktose (20%)), elektrolyt blanding (1%) (Sodium Chloride, Kalium Sulphate, Di KALCIUM Phosphate, Magnesium Oxide). *Isomaltulose er en kilde til glucose og fructose

Ernæringsinformation

Per 50g:
Energi: 190.0Kcal
Protein: 0.0g
Kulhydrater: 47.0g
Heraf sukkerarter: 47.0g
Fedt 0.0g

Aktive Ingredienser Per 50g:
Tri Carb (Palatinose®, maltodextrin, fruktose): 49.5g
Elektrolytter: 500mg

Næringsindhold kan variere lidt mellem varianter.

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Tri Carb

Vælg billede

Tri Carb