• Vegetarisk

    Vegetarisk

True MRP

Meal Replacement

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

215 kr
Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

MP MAX® True MRP er den ultimative måltidserstatning , designet til at give alle de næringsstoffer, du har brug for i et måltid i én praktisk shake.

Hver 80g servering indeholder hele 40g protein , leveret gennem en blandet frigivelse, der sikrer, at du bliver fodret aminosyrer i en længere periode. Protein hjælper din muskelvæv til at reparere og vokse , når det tages sammen med en struktureret træningsrutine, så det er vigtigt at du indtager tilstrækkelige mængder i løbet af dagen . Vi har også tilføjet mere end 20 g kulhydrater fra havre og byg, med lavt glykæmisk indeks. De lavt glykæmiske kulhydrater giver en langsom frigivelse forsyning af energi, som er mindre tilbøjelige til at slå sig ned som kropsfedt og mere tilbøjelige til at blive brændt som energi.

MP MAX® True MRP indeholder også en betydelig mængde sunde essentielle fedtstoffer. Sunde fedtstoffer hjælper en række vigtige kropsfunktioner, herunder den normale funktion af dine kardiovaskulære, immun-og nervesystem . Vi har også inkluderet et fuldt spektrum af vitaminer & mineraler for at kopiere de mikronæringsstoffer, der er forbundet med et normalt måltid.

Det sofistikerede makro-og mikro indhold af næringsstoffer i MP MAX® True MRP gør det en uovertruffen måltidserstatning som tilbyder alle de sunde fordele ved et normalt måltid, mens det balancerede kalorieindhold bidrager til at støtte en aktiv livsstil.

Vidste du, at du kan købe en prøve af dette produkt? Hvis du ønsker at prøve før du køber klik her .

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Over 40g protein pr pose
  • Fantastisk smag & let at blande
  • Kulhydrater med lavt glykæmisk indeks fra havre & byg
  • Essentielle fedtsyrer fra Hørfrø & MCT'er
  • Omfattende spektrum af Vitaminer & mineraler

Anbefalet brug

True MRP er designet til at blive indtaget næsten overalt. Du skal blot tilføje 1 pose med 500-600ml vand eller mælk. Det anbefales at du blander med en MP Max Shaker for at få de bedste resultater.

Ingredienser

Protein Blanding (valleprotein koncentrat*, valleproteinisolat*, mælkeproteinisolat, emulgator: soja lecithin), bygmel, fedtfattigt kakaopulver (kun Chocolate smag), havremel, aromastoffer, fortykningsmiddel (xanthangummi), Hørfrømel, medium kædet Tri-glycerider, Farve (Rødbedefarve [kun Strawberry smag], Curcumin [kun Banana smag]) Citronsyre (kun Strawberry smag), fordøjelsesfremmende enzymer (Bromelain, papain), sødestof (sucralose), Mineral blanding (kaliumklorid, tricalciumphosphat, magnesiumoxid, ferripyrophosphat, mangan sulfat, zinkoxid, kobbergluconat, kaliumiodid, natriumselenit), vitamin blanding (C-vitamin, E-vitamin, Nicotinamid, dextrosemonohydrat, Ca-D-pantothenat, Pyridoxin hydrochlorid, thiamin-hydrochlorid, riboflavin, folinsyre, vitamin B12, d-biotin)* Fra mælk

Ernæringsinformation

Per 80g Brev:
Energi: 294.0cal
Protein: 40.1g
Kulhydrater: 22,8 g
Heraf sukkerarter: 3,4 g
Fedt: 4,6 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0,5 g
Hvoraf mono fedtsyrer: 2,0 g
Kostfiber: 4.7g
Natrium: 0,096 g

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

True MRP

Vælg billede

True MRP