Valentinsdag Pakkeløsning - til ham

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

Før: 899 kr 679 kr Spar: 220 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Forkæl dine kære denne Valentinsdag med den eksklusive Valentinsdag Pakkeløsning til ham. Fyldt med en håndful dejlige godbidder. Denne pakkeløsning er sikker på at hjælpe dig med at nå dine træningsmål i år.

Pakkeløsningen indeholder:

MYPRE, Blå Hindbær, 500g

MYPRE leverer et væld af ingredienser til at hjælpe med at forbedre ydeevnen*, mindske træthed* og give løbende fokus under hele din træning*.

Impact Valleprotein - 1kg        

Med flere varianter at vælge imellem er Impact Valleprotein Storbritanniens #1 valleprotein. Lavet af 100% førsteklasses valleproteinkoncentrat, Impact Valleprotein indeholder 20g protein per portion (80%). Indeholder også en omfattende aminosyreprofil med alle de essentielle aminosyrer (EAA) og indeholder over 2g leucin per portion.

BCAA, Fersken og Mango, 250g

Også inkluderet i pakkeløsningen er vores BCAA pulver. Forgrenede aminosyrer er essentielle aminosyrer der indeholder en 2:1:1 fordeling af leucin, isoleucin og valin. Under træning bliver aminosyre mere vigtigt eftersom det er vanskeligt at opretholde de ønskede niveauer fra fødevarer alene. Med dette pulver kan du nå de optimale niveauer af forgrenede aminosyrer på en hurtig og nem måde. Du skal blot blande 5g BCAA (2 små scoops) med den ønskede mængde vand, frugtjuice eller endda pre/post workout shake.

Alpha Men - 120 Tabletter

Alpha Men er et multivitamin der leverer en unik og meget effektiv blanding af yderst potente vitaminer og mineraler, der er essentielle for sundheden og velværet for den aktive mand.

Protein Bites, Havsalt og Sort Peber, 30g (6 x 30g)

Protein Bites er en super velsmagende snack der giver dig over 15 g protein i hver 30g pakke. Protein Bites er en perfekt snack til at øge det daglige proteinindtag med, når du er på farten, hjemme eller på arbejde, og er et godt alternativ til andre proteinkilder med henblik på at understøtte dine træningsmål.

Myprotein Barrel Bag - Blå

Myprotein Barrel Bag er en taske med Myprotein logo på siden og MP Performance logo på hver ende. Tasken er fremstillet af et holdbart lærred stof og omfatter en aftagelig skulderrem og to håndgreb, er let at bære og perfekt at have med til træning og til at transportere dit tøj eller træningsudstyr. Tasken har også en lomme med lynlås på ydersiden, perfekt til opbevaring af løse ting som kort eller nøgler.

Myprotein Shakerflaske Mini

MP Shakerflaske er den mest avancerede flaske til kosttilskud på markedet idag og hjælper med at fremstille de blødeste shakes med minimal anstrengelse. Nu har vi gjort dem endnu mere praktiske og nemme at bruge med denne fantastiske mini 400ml flaske. Den nye 400ml flaske fylder mindre i din taske, hvilket gør den perfekt til når du er på farten.

Vigtige fordele

  • Perfekt gave til Valentinsdag.
  • 7 fantastiske produkter til en fremragende pris.
  • Specielt udvalgt til at passe til mænd.

Anbefalet brug

Se venligst den individuelle produktside for detaljer.

Ingredienser

Se venligst den individuelle produktside for detaljer.

Ernæringsinformation

Se venligst den individuelle produktside for detaljer.

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Valentinsdag Pakkeløsning - til ham

Vælg billede

Valentinsdag Pakkeløsning - til ham