Valentinsdag Pakkeløsning - til hende

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

Før: 929 kr 769 kr Spar: 160 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Forkæl dine kære denne Valentinsdag med den eksklusive Valentinsdag Pakkeløsning til hende. Fyldt med en håndful dejlige godbidder. Denne pakkeløsning er sikker på at hjælpe dig med at nå dine træningsmål i år.

Pakkeløsningen indeholder:

Impact Valleprotein - 1kg        

Med flere varianter at vælge imellem er Impact Valleprotein Storbritanniens #1 valleprotein. Lavet af 100% førsteklasses valleproteinkoncentrat, Impact Valleprotein indeholder 20g protein per portion (80%). Indeholder også en omfattende aminosyreprofil med alle de essentielle aminosyrer (EAA) og indeholder over 2g leucin per portion.

BCAA, Fersken og Mango, 250g

Også inkluderet i pakkeløsningen er vores BCAA pulver. Forgrenede aminosyrer er essentielle aminosyrer der indeholder en 2:1:1 fordeling af leucin, isoleucin og valin. Under træning bliver aminosyre mere vigtigt eftersom det er vanskeligt at opretholde de ønskede niveauer fra fødevarer alene. Med dette pulver kan du nå de optimale niveauer af forgrenede aminosyrer på en hurtig og nem måde. Du skal blot blande 5g BCAA (2 små scoops) med den ønskede mængde vand, frugtjuice eller endda pre/post workout shake.

Superfood XS - 300g

Superfood XS er en blanding af forskellige frugter og grøntsager i form af frysetørret og filtreret frugt- og grøntsagspulver. Det brede udvalg af frugter og grøntsager i Superfood XS blandingen inkluderer acai, æble, solbær, blåbær, broccoli, tranebær, mangostan, granatæble, macquibær, hindbær, ræde vindruer og hyben. Superfood XS kan indtages på alle tidspunkter af døgnet, det anbefales at indtage med vand, men for bedste resultater prøv at bland med din yndlings juice eller endda kombinere med en sund proteinshake.

Aktiv Kvinde - 120 tabletter

Aktiv Kvinde er en omfattende multi-vitamintablet designet specifikt til kvinders unikke næringsbehov. Aktiv Kvinde er en god måde at booste dit vitamin- og mineralindtag og udfylde eventuelle mangler i din kost.

Skinny Protein Bites, Havsalt og Sort Peber, 6 x25g

Skinny Protein Bites er en smagsfuld, knasende snack indeholdende 11g protein i færre end 100 kalorier*. Indeholdende op til 80% mindre fedt end almindelige alternativer fra supermarkedet. Skinny Protein Bites er det skyldfrie svar på trangen der opstår om eftermiddagen.

Myprotein Barrel Bag - Pink

Myprotein Barrel Bag er en taske med Myprotein logo på siden og MP Performance logo på hver ende. Tasken er fremstillet af et holdbart lærred stof og omfatter en aftagelig skulderrem og to håndgreb, er let at bære og perfekt at have med til træning og til at transportere dit tøj eller træningsudstyr. Tasken har også en lomme med lynlås på ydersiden, perfekt til opbevaring af løse ting som kort eller nøgler.

Shakerflaske Mini - Pink

MP Shakerflaske er den mest avancerede flaske til kosttilskud på markedet idag og hjælper med at fremstille de blødeste shakes med minimal anstrengelse. Nu har vi gjort dem endnu mere praktiske og nemme at bruge med denne fantastiske mini 400ml flaske. Den nye 400ml flaske fylder mindre i din taske, hvilket gør den perfekt til når du er på farten.

Vigtige fordele

  • Perfekt gave til Valentinsdag.
  • 7 fantastiske produkter til en fremragende pris.
  • Specielt udvalgt til at passe til kvinder.

Anbefalet brug

Se venligst den individuelle produktside for detaljer.

Ingredienser

Se venligst den individuelle produktside for detaljer.

Ernæringsinformation

Se venligst den individuelle produktside for detaljer.

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Valentinsdag Pakkeløsning - til hende

Vælg billede

Valentinsdag Pakkeløsning - til hende