• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Vegan Blend

3.5714285714285716

7 Kundeanmeldelser

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 30% på hele din ordre | Jo mere du køber, jo mere sparer du med koden: SPAR | LÆS MERE HER

Køb for min. 850 kr. og spar 30% - Brug koden - SPAR

Køb for min. 650 kr. og spar 25% - Brug koden - SPAR

Køb for min. 450 kr. og spar 20% - Brug koden - SPAR

Køb for min. 250 kr. og spar 15% - Brug koden - SPAR


Tilbuddet gælder til og med den 4. december 2016 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

189 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Vegan Blend?

Vegan Blend kombinerer ærte protein isolat, brun ris protein og hamp protein for at levere et høj kvalitets, vegansk protein pulver med en bred vifte af essentielle aminosyrer og over 22g protein pr servering.

Vegan Blend Fordele

Avanceret blanding af ikke-mejeri proteinkilder giver en fremragende kombination af aminosyreprofiler, for at sikre at du modtager disse vigtige næringsstoffer optimalt. Aminosyrer er byggestenene i protein, så kostindtagelse kan hjælpe din krop opbygge og vedligeholde muskelmasse som en del af en struktureret trænings- og kostplan. Vegan Blend er en god kilde til de forgrenede aminosyrer (BCAA) leucin, isoleucin og valin som alle er anerkendt for den vigtige rolle, de spiller i muskeltræning.

På grund af plantens baserede ingredienser, er Vegan Blend også en god kilde af forskellige næringsstoffer, herunder vitaminer, mineraler essentielle fedtsyrer og fibre. Ved at bruge ikke-GMO ingredienser og vores premium smags systemet, er Vegansk Blend en fantastisk smagende og naturlig måde at indtage en proteinholdig shake fri for mælk og soja.

Vegan Blend indeholder også DigeZyme®, en god fordøjelsesfremmende enzym blanding der er inkluderet for at hjælpe kroppen med at optage næringsstoffer fra indtaget mad. Det er en inklusion i Vegan Blend der giver dig mulighed for effektivt at udnytte de rige kilder til protein, som vores premium ikke-mejeri blanding.

Hvem er Vegan Blend egnet til?

Vegan Blend er en perfekt protein pulver løsning til enhver vegansk atlet eller rekreative fitness-gænger.

Hvornår skal jeg tage Vegan Blend?

Vi foreslår at tage Vegan Blend lige efter din træning, eller når du har brug for et protein boost hele dagen.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Velegnet til veganere
 • Over 22g protein pr servering
 • Fuld aminosyreprofil
 • Brun ris, ærte og hamp protein

Anbefalet brug

Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen, så for at opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 3/4 store skefulde (30 g) i 150-250 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker 30 minutter før og/eller efter din træning. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

Chokolade smag: Protein blanding (65%) (Ærteprotein isolat, Risprotein af brune ris Koncentrat, hamp Protein), DigeZyme*®* Patenteret Enzymkompleks (Protease, Amylase, Beta-D-Galaktosidase, Lipase, Cellulase), Cacao pulver, Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Naturell: Protein blanding (73%) (Ærteprotein isolat, Risprotein af brune ris Koncentrat, hamp Protein), DigeZyme*®* Patenteret Enzymkompleks (Protease, Amylase, Beta-D-Galaktosidase, Lipase, Cellulase)

Ernæringsinformation

Per 30 g portion:

Energi: 472kJ
Energi: 113kcal
Protein: 22,6g
Kulhydrat: 3,7g
Fedt: 0,9g

Bemærk deissee ernæringsmæssige oplysninger er taget fra ikke-aromatiseret version. Ved valg af en aromatiseret version, vil det reducere proteinindholdet med ca. 3 % for de fleste varianter, men chokolade, på grund af den ekstra kakao, vil bliver reduceret det med cirka 8 %.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

3.5714285714285716

3.5714285714285716

(7 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Vegan Blend

Vælg billede

Vegan Blend