• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Vegan Blend

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | +Få gratis Black Box når du køber for 850 kr. | Brug koden: SORTBOKS

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Gratis Black Boks ved køb over 850 kr. | Brug koden: SORTBOKS


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 189 kr

Nu 132 kr

Spar: 57 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Vegan Blend?

Vegan Blend kombinerer ærte protein isolat, brun ris protein og hamp protein for at levere et høj kvalitets, vegansk protein pulver med en bred vifte af essentielle aminosyrer og over 22g protein pr servering.

Vegan Blend Fordele

Avanceret blanding af ikke-mejeri proteinkilder giver en fremragende kombination af aminosyreprofiler, for at sikre at du modtager disse vigtige næringsstoffer optimalt. Aminosyrer er byggestenene i protein, så kostindtagelse kan hjælpe din krop opbygge og vedligeholde muskelmasse som en del af en struktureret trænings- og kostplan. Vegan Blend er en god kilde til de forgrenede aminosyrer (BCAA) leucin, isoleucin og valin som alle er anerkendt for den vigtige rolle, de spiller i muskeltræning.

På grund af plantens baserede ingredienser, er Vegan Blend også en god kilde af forskellige næringsstoffer, herunder vitaminer, mineraler essentielle fedtsyrer og fibre. Ved at bruge ikke-GMO ingredienser og vores premium smags systemet, er Vegansk Blend en fantastisk smagende og naturlig måde at indtage en proteinholdig shake fri for mælk og soja.

Vegan Blend indeholder også DigeZyme®, en god fordøjelsesfremmende enzym blanding der er inkluderet for at hjælpe kroppen med at optage næringsstoffer fra indtaget mad. Det er en inklusion i Vegan Blend der giver dig mulighed for effektivt at udnytte de rige kilder til protein, som vores premium ikke-mejeri blanding.

Hvem er Vegan Blend egnet til?

Vegan Blend er en perfekt protein pulver løsning til enhver vegansk atlet eller rekreative fitness-gænger.

Hvornår skal jeg tage Vegan Blend?

Vi foreslår at tage Vegan Blend lige efter din træning, eller når du har brug for et protein boost hele dagen.

Vigtige fordele

 • Velegnet til veganere
 • Over 22g protein pr servering
 • Fuld aminosyreprofil
 • Brun ris, ærte og hamp protein

Anbefalet brug

Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen, så for at opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 3/4 store skefulde (30 g) i 150-250 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker 30 minutter før og/eller efter din træning. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

Chokolade smag: Protein blanding (65%) (Ærteprotein isolat, Risprotein af brune ris Koncentrat, hamp Protein), DigeZyme*®* Patenteret Enzymkompleks (Protease, Amylase, Beta-D-Galaktosidase, Lipase, Cellulase), Cacao pulver, Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Naturell: Protein blanding (73%) (Ærteprotein isolat, Risprotein af brune ris Koncentrat, hamp Protein), DigeZyme*®* Patenteret Enzymkompleks (Protease, Amylase, Beta-D-Galaktosidase, Lipase, Cellulase)

Ernæringsinformation

Per 30 g portion:

Energi: 472kJ
Energi: 113kcal
Protein: 22,6g
Kulhydrat: 3,7g
Fedt: 0,9g

Bemærk deissee ernæringsmæssige oplysninger er taget fra ikke-aromatiseret version. Ved valg af en aromatiseret version, vil det reducere proteinindholdet med ca. 3 % for de fleste varianter, men chokolade, på grund af den ekstra kakao, vil bliver reduceret det med cirka 8 %.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

3.20

3.2

(5 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Vegan blend

Samlet:

3

Blandbarhed:

4

Smag:

3

Effektivitet:

4

Ikke den bedste chokolade smag og meget melet når det skal drikkes....

31 March 2016 af

udemærket

Samlet:

3

Blandbarhed:

4

Smag:

2

Effektivitet:

4

Vegan blend er ganke udemærket, dog fortrækker jeg helst økologisk, hvilket denne desværre ikke er. Smagen er ikke den beste i natural, men kan nemt overdøves med rå kakao. Da den bliver meget tyk og grynet blandes den best med rismælk og vand, soja mælk er no go.

Goes Well With:

perfekt i pandekage dejen. post work out shake som bare hurting skal ned

16 March 2016 af

okay, men plads til forbedring

Samlet:

3

Blandbarhed:

4

Smag:

2

Effektivitet:

5

Produktet gør hvad det skal, jeg får det jeg skal bruge og holder mig mæt længere. men smagen, der står som "ingen", er ikke go og man smager det igennem hvad som helst. Det ka jeg dog overleve, da jeg mener det er det bedste produkt jeg har adgang til.

Goes Well With:

Bruger det i smoothies, og milkshakes mm

4 January 2016 af

Skal bestilles med smag!

Samlet:

3

Blandbarhed:

4

Smag:

1

Effektivitet:

5

Bestilte proteinen uden smag da jeg ikke er så vild med chokolade. Det har jeg fortrudt for den smagte desværre virkelig dårligt. Dog fin at blande op og fin imod maven.

30 December 2015 af

God - til visse ting

Samlet:

4

Blandbarhed:

3

Smag:

3

Effektivitet:

5

Jeg bruger Vegan Blend (uden smag) til at blande i min havregrød hvor det fungerer perfekt. Smagen er god sammen med rug- og havregryn + evt. kanel og æble. Kan klart anbefales. Som shake kan det godt virke lidt grynet. Smagsneutral er det ikke (ærte-smag?) så her foretrækker jeg whey.

15 September 2015 af

Vegan Blend

Vælg billede

Vegan Blend