• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Xylitol

Xylitol pulver: 100% naturligt sødemiddel

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

119 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Xylitol er et sukkeralkohol, der findes naturligt i en række af frugt og grøntsager . Det er almindeligt brugt som et sukkerfrit sødemiddel og betragtes som et mere naturligt og sundt alternativ til sukker og andre syntetiske sødemidler.

Xylitol er 100 % naturligt og er den ideelle erstatning for normal bordsukker, som er både usund og ofte giftige . Som et sødemiddel, er den kaloriemæssige virkning hos Xylitol typisk omkring 40% lavere end andre kulhydrater og sukker, som gør det til en sund tilføjelse til enhver kost.

En nylig undersøgelse viste, at mens glukose (en form for sukker) forårsagede en stigning i blodsukkeret, producere Xylitol ikke sådan en effekt. Da blodsukkeret ikke påvirkes så dramatisk ved indtagelse af Xylitol, fungerer det også som et godt værktøj til at mindske kropsfedt. Xylitol har også vist sig at reducere appetitten, da det kan give en langvarig følelse af mæthed.

Som et alternativ til sukker, har xylitol vist sig at hjælpe med at reducere huller i tænderne og i nogle tilfælde vende virkningerne af eksisterende tandproblemer. Dette skyldes det faktum, at Xylitol ikke fermenteres af orale bakterier, og det kan faktisk hæmme bakterievækst og resulterer i færre tandproblemer.

Vigtige fordele

 • Naturligt og sundt alternativ til sukker og andre syntetiske sødestoffer
 • Reducerer sandsynligheden for vægtøgning i forhold til sukker
 • Forhindrer huller i tænderne og kan vende nogle tandforhold

Anbefalet brug

Beregnet som sødestoffer til husholdningsbrug, som et alternativ til sukker. Indtagelse af fødevarer/drikke, der indeholder Xylitol i stedet for sukker forårsager en lavere stigning i blodsukkeret efter indtag sammenlignet med sukkerholdige fødevarer/drikke. Tilsæt så meget af denne ingrediens, der er behov for, for at opnå det ønskede resultat, men så heller ikke mere. For stort et indtag kan virke afførende, og vi anbefaler et maksimalt dagligt indtag på 12 g.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

Naturell: Xylitol (100%)

Ernæringsinformation

100% Xylitol.

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Xylitol

Vælg billede

Xylitol