Lavet primært med glutenfri havre og rice crispies, Grizzly Snack Bar er den ideelle sunde mulighed til madkassen for aktive børn til at erstatte sukker-pakket chokolade og kornbarer. Med blot 4,6 g sukker, hvilket er omkring 55% mindre end din almindelige bar fra supermarkedet, kan du give dine børn denne skyld-frie snack, mens de får en sund portion protein, der er afgørende for knogle udvikling og vækst.

Den fiberrige havre vil få dine børn til at føle sig mætte længere, i modsætning til sukkerholdige snacks, der hurtigt forsvinder. Barerne indeholder også kokosnøddeolie der tilføjer utallige sundhedsfordele. Little Beast Grizzly Bar indeholder ingen kunstige farve- eller smagsstoffer – perfekt! Vi kender betydningen af mikronæringsstoffer i børns kost, hvilket er grunden til, at vi har beriget disse barer med vitaminer og mineraler, der vil støtte kognitiv udvikling og immunsystemet.

KØB NU

Milkshakes er lækre, men ikke alle af dem er sunde også. Med 78% mindre sukker end supermarkedets alternativer, afmærker Little Beasts Milkshake blandingen begge felter! Vores unikke blanding der er designet specielt til aktive børn indeholder skummetmælkspulver, valleprotein, havre og multivitaminpulver. Det lave sukker-, høje protein- og høje vitaminindhold i denne Milkshake Mix er utrolig gavnligt for dit barns udvikling, vækst og vedligeholdelse.

Denne Milkshake Mix er også en glimrende kilde til kostfibre og indeholder kun 72 kcal, hvilket betyder at den er ideel som følgesvend i madkassen eller som snack derhjemme. Fås i to varianter, Naturlig Chokolade og Naturlig Jordbær, denne shake vil tilfredsstille dit barns søde tand og samtidig give dem en lang række fordele.

KØB NU

Vitaminer og mineraler er afgørende for sundhed, vækst og udvikling, men forældre kan have problemer med at få deres børn til at spise nok frugt og grønt. Den lille Beasts Bubbly Multivitamin Brusetablet sigter mod at løse dette ved at give 18 essentielle mikronæringsstoffer i en velsmagende, frugtagtig drik. Med 12 vitaminer og 7 mineraler, herunder vitamin C, D, jern og zink, vil vores brusetablet understøtte den kognitive udvikling, dit barns immunforsvar, tænder og knogler på én gang!

Ideel til aktive børn mellem 3 og 12, vores Bubbly Multivitamins indeholder ingen kunstige sødestoffer, farver eller smagsstoffer. Alt du skal gøre er at opløse tabletten i 150-200ml vand og drikken er klar. Ikke alene er de super sunde og lækre, men dine børn kan også have en mini-videnskabslektion mens tabletten forsvinder mellem boblerne!

KØB NU

Indeholdende kun 100 kcal pr 150 ml servering og fyldt med naturlige frugter, Little Beast Fruity Drink er den naturlige erstatning for usunde læskedrikke. Ved at lave Little Beast Smoothien med rigtig frugt, betyder det, at dine børn vil få 15% af deres anbefalede daglige tilførsel af vitaminer A, C og E – imponerende!

Disse mikronæringsstoffer understøtter en sund udvikling af øjne, tænder, tandkød og bidrager til antioxidant beskyttelse. Med over 5g protein pr drik, vil dine børn vokse op med en sund knogleudvikling. Uden tilsat sukker, Little Beast Fruity Drink fås i to lækre varianter: Jordbær/Banan og Appelsin/Mango/Ananas. Lad dine børn tilfredsstille deres søde tand og få noget frugt med lidt Beasts Fruity Drink!

KØB NU
Back to top