BEDSTE KREATIN MONOHYDRAT PULVER

KREATIN MONOHYDRAT PULVER

Kreatin monohydrat er den mest effektive kreatinforbindelse at supplere med, hvis du ønsker at øge muskelmassen. Ved at tilføje en pulveriseret dosis til din foretrukne drik vil du give din krop en energikilde kaldet kreatin fosfat, som vil give dig en kraftfuld energi der vil løfte til din træning.

Vores bestseller Kreatin monohydrat Pulver er nu tilgængelig i tre nye eventyrlige varianter, herunder vandmelon, kirsebær limeade og fersken mango.

BEDSTE KREATIN MONOHYDRAT TABLETTER

CREATINE MONOHYDRATE TABLETTER

Hvis du leder efter en praktisk made at øge lean muskelmasse, så er kosttilskud der er målt på forhånd en simpel og effektiv løsning. Hver af vores Creatine Monohydrate tabletter indeholder 1g kreatin, hvilket vil gøre det lettere for dig at nå din ønskede dosis, når du har for travlt til at lave en shake.

Put en bøtte af de bedste Creatine Monohydrate tabletter på markedet I din træningstaske for at sikre, at du altid får det meste ud af din træning.

RENESTE KREATIN TABLET KOSTTILSKUD

Creapure® Micronized Creatine

Vores Micronized Creatine (Creapure®) er fremstillet af AlzChem, en verdenskendt sportsernæringsproducent fra Tyskland. Denne raffinerede form er fri for urenheder og biprodukter samtidig med, at den leverer 4,9g doser af kreatin monohydrat per 7 tabletter.

Creapure® er perfekt, hvis du tager del i en sport der kræver eksplosive bevægelser, som styrkeløft eller sprint. Tilbyder fantastisk værdi for pengene.

RENESTE KREATIN PULVER

Creapure® (Creatine Monohydrate)

Vores kreatin monohydrat Creapure® pulver er fremstillet af AlzChem, hvilket betyder, at vi kan garantere en utrolig høj renhed på 99,99%. Fri for urenheder, Creapure er egnet til alle der træner ved høje intensiteter og søger at øge deres fysik.

Bland med en velsmagende shake før du rammer centeret, med vores forfriskende smagsvarianter, herunder sour cherry, blue raspberry og berry blast.

BEDSTE VEGETARISKE KREATIN KAPSLER

DRCaps® Creatine Monohydrate

Madkilder der er rige på kreatin inkluderer fisk og rødt kød, hvilket gør det svært at øge indtaget naturligt for vegetarer. Med dette i tankerne, har vi udviklet vores helt veganske DRCAPS® Kreatin Monohydrat Kapsler.

For at forbedre ydeevnen over en længere tidsperiode, bliver kreatinen i disse kosttilskud frigivet på en tilspidset måde, hvilket betyder, at din krop kan holdes på de optimale kreatin niveauer.

BEDSTE KREATIN TIL DIT BULK

Creastorm

Hvis du søger at øge muskelmasse effektivt, så er Creastorm det perfekte valg. Med hele 5g kreatin per portion, er det ikke svært at se, hvorfor dette er det foretrukne kosttilskud for mange atleter. De tilsatte vitaminer og mineraler er gode til at støtte generel sundhed, mens dextrose- og l-glycinindholdet giver flere fordele efter træning.

Med Creastorm vil du høste fordele med hensyn til ydelsesevnen, især hvis du tager del i træning af høj intensitet.

BEDSTE KREATIN ETHYL ESTER

Creatine Ethyl Ester HCL

At binde kreatin monohydrat med en ester af salt vil kraftigt øge optagelsesegenskaberne, hvilket er grunden til, at Creatine Ethyl Ester ECL er yderst effektivt. Når du træner, vil CEE HCL hjælpe ATP (adenosin trifosfat) med at påvirke din arbejdende muskler, som direkte forbedrer styrke og magt.

Dette kosttilskud er bedst at tage før træning, med en dosis på 0,3g per kg kropsvægt i 7 dage og så et lavere indtag på 0,03g per kg kropsvægt herefter. Det er en god mulighed for dem der føler sig oppustet, efter indtagelse af andre former for kreatin.

BEDSTE KREATIN PRE-WORKOUT

MYPRE

Den omfattende ernæringsprofil i vores MyPre pulver gør det til et af de bedste pre-workouts på markedet. Forsigtigt blandet med essentielle aminosyrer, forgrenede aminosyrer og koffein, hver shake indeholder en 4g portion af kreatin for at give kraft til enhver træning.

Prøv noget nyt med vores fantastiske udvalg af smagsvarianter, herunder citron/lime, blue raspberry og sour apple.

Back to top