BEDSTE PRE-WORKOUT SHAKE

MYPRE

MYPRE er uden tvivl den bedste pre-workout shake der lever op til hypen. Med en profil af forgrenede aminosyrer på 4g per portion, kombineret med 400mg koffein, 4g kreatin carnitin og 3g beta alanin, plus et væld af andre mineraler og vitaminer, vil dit energiniveau sikre, at din træning er intens og effektfuld.

Formuleret til mænd og kvinder, dette produkt blandes let og bør indtages før træning for en eksplosiv effekt.

BEDSTE PRE-WORKOUT FOR ET GODT PUMP

Impact Pump Blend

Ofte oplever vi, at vi skal træne sent og, at et indtag af et koffeinfyldt produkt vil forhindre os i at sove, derfor vil brugen af Impact Pump Blend sikre en kvalitetstræning uden de negative bivirkninger ved koffein. Impact Pump Blend er et unikt pre-workout pulver der er fri for stimulanser og inkorporerer en seks-lags ingrediensmatrix.

Den fantastiske kombination af arginin alfa ketoglutarat, l-carnitin, beta-alanin, bcaa, kreatin monohydrat og citrullin vil sikre, at du rammer centeret i fin form. Impact Pump Blend er tilgængelig i 4 lækre smagsvarianter.

BEDSTE PRE-WORKOUT MÅLTID

Chicken Jalfrezi

Med et proteinindhold på 30g, vil dette pre-workout meal give dig et ordentligt løft før du rammer centeret. Måltidet indeholder også en kombination af krydderier der vil øge de termogeniske effekter under din træning, for at hjælpe dig med at forbrænde overskydende kalorier.

Dette 300g måltid er klar på 3 minutter, hvilket vil sikre, at du føler dig ernæret uden at indtage en stor mængde fedt og sukker. Der er også et 9,3g indhold af fibre per portion i dette smagsfyldte måltid.

BEDSTE PRE-WORKOUT TIL KVINDER

Active Women Pre Workout

Active Women Pre-Workout indeholder specifikt udvalgte produkter der begrænser overdrevet koffeinindhold, men stadig forbedrer årvågenhed, koncentration og sidst men ikke mindst din træning. Med en perfekt blanding af kokosnøddevand, vitamin C, BCAA og naturligt koffein fra guarana og grøn te ekstrakt, dette pre-workout er ideelt for dem der træner om aftenen.

Fås i fire lækre smagsvarianter der giver dig et skud energi før træning.

PRE-WORKOUT MED BEDSTE VÆRDI

Pulse Gel

For fantastisk værdi, er PULSE:GEL et fantastisk valg som pre-workout. Med 1500mg citrullin malat, 1000mg taurin, 1500mg beta alanin, 200mg koffein og 750mg carnitin, vil dette produkt ikke blot øge dit fokus, men forbedre din præstationsevne for at sikre en træning af højeste kvalitet.

Egnet til alle der søger et hurtigt indtag af pre-workout stimulanser, ved at tage PULSE:GEL cirka 15 minutter før træning, har du rigeligt med tid til at mærke fordelene ved dette fantastiske produkt.

BEDSTE PRE-WORKOUT BAR

Energy Bar

Ofte anses kulhydrater ikke som det mest ideelle næringsstof før træning grundet sukkers effekt på kroppen og hjernen. Hvis du dyrker en sport, hvor du vil bruge en masse energi over længere tid, vil denne bar med komplekse kulhydrater være fantastisk at bruge, selv om aftenen.

Med 39g kulhydrater vil denne bar sikre, at glykogendepoterne er fyldte og klar til at tage del i enhver form for aerob øvelse.

BEDSTE PRE-WORKOUT DRIK

Protein Mocha

Protein Mocha er en lækker og proteinrig varm drik, du kan tage før din træning. Indeholdende 15g protein såvel som 80mg koffein for den ægte kaffesmag, du vil ikke blive skuffet. Proteinet er udvundet fra to forskellige typer kasein, hydrolysat og micellar. En ideel alternativ drik til om morgenen, der vil give dig den nødvendige start på dagen eller give dig en fordel, når du forbereder dig til en træning. Den vil give et forbedret mentalt fokus.

Back to top