BEDSTE PROTEINPULVER TIL MUSKELOPBYGNING

Micellar Whey Protein

En af skønhederne ved valleprotein er, at det har en fantastisk mængde aminosyrer der hjælper med muskelceller med at restituere. Dette er mere end bare almindelig valle, Micellar Whey pulver har undergået en ultrafiltrering for at sikre et lavt sukkerindhold og højt proteinindhold.

Derudover er dette protein langsomt optageligt, hvilket kan arbejde til din fordel. Med 23g protein frigivet per 30g portion over hele dagen eller natten, er det ideelt for at sikre, at kroppen får de vigtigste makronæringsstoffer over en længere periode, ideelt til muskelopbygning.

BEDSTE PROTEINPULVER TIL VÆGTTAB

Impact Diet Isolate™

Denne diæt valleprotein omfatter produkter, der kan øge stofskiftet og støtte fedttab såsom carnitin og grøn te-ekstrakt, samt 20g protein at sikre, at du stadig fodre dine muskelceller med de rigtige næringsstoffer. Med mindre end 100kcal per portion, er dette en omfattende proteinblanding.

Ved at tage dette kosttilskud, kan du støtte et sundt niveau af proteiner samtidig med, at du høster frugterne af guarana og cholin der spiller en vital rolle i omdannelsen af fedt til energi. Derudover kan du, ved at indtage Impact Diet Isolate, forbedre dit post workout ritual.

BEDSTE VEGANSKE PROTEINPULVER

VEGAN BLEND

En perfekt blanding af Ærteprotein Isolat, Risprotein fra Brune Ris og Hamp Protein for at sikre, at en vegansk kost kan suppleres med en førsteklasses hurtigt optagelig proteinkilde. Udover dette, indeholder det en blanding af leucin, isoleucin og valin (BCAA) for at forbedre kvaliteten af kosttilskuddet og hjælpe en veganer med at opbygge muskler.

En meget intelligent inddragelse i dette kosttilskud er DigeZyme, et enzym der kan hjælpe tarmfunktionen og fremmer fordøjelsen, eftersom de fleste veganere vil søge protein fra bønner og soja, som kan sætte fordøjelsessystemet under pres.

BEDSTE VEGETARISKE PROTEINPULVER

Impact Whey Isolate

En af de reneste proteinblandinger på markedet, dette kosttilskud er designet til at være hurtigt optageligt så det rammer beskadigede muskelceller efter en intens træning og dermed støtter restitutionen og forbedrer ydeevnen. Et ideelt kosttilskud for dem der søger et proteinindtag af høj kvalitet efter træning, derudover er det egnet til vegetarer.

Et utroligt lavt indhold af kulhydrat hjælper også dem der vedligeholder en diæt med lavere kulhydratindtag. Derudover vil du, med 23g protein per portion og lækre smage som Peanut cookie, Rocky Road og Saltet Karamel, opleve en smagssensation samtidig med, at det er en næringsfyldt shake til efter træning!

Proteinpulver til bedste værdi for pengene

Impact Whey Protein

Valleprotein er den mest effektive måde at få hurtigt tilgængeligt protein til nedbrudte muskler. Dette valleprotein fra græsfodrede køer indeholder 21g protein, sammen med en blanding af BCAA med en dosis på 4,5g per portion og 3,6g glutamin.

Impact Whey Protein har et lavt indhold af kulhydrat, derfor er dette et yderst effektivt kosttilskud til muskelopbygning, for dem der følger en diæt med et lavere kulhydratindtag. Der er et væld af fantastiske smagsvarianter at prøve, herunder Jam Roly Poly, Blåbær Cheesecake og Victoria Sponge Cake.

BEDSTE PROTEINPULVER UDEN MÆLKEPRODUKTER

Soy Protein Isolate

Soy Protein Isolate er fremstillet af 100% non-GMO affedtede sojabønner, der går gennem en streng proces for at reducere kulhydrat- og fedtindhold, hvilket skaber et 90% proteinindtag samtidig med, at det er fri for laktose.

Det indeholder også en omfattende aminosyreprofil med 6,6g fra leucin alene. Det er et stort supplement til vegetarer, sportsfolk og fitness-gængere, der ønsker at undgå laktose og mejeriprodukter. Med 27g protein, kan dette hjælpe meget med ernæring efter træning.

BEDSTE KASEIN PROTEINPULVER

Micellar Casein

Kaseinpulver hjælper med at sikre en langvarig frigivelse af protein, for at sikre optagelse af næringsstoffet over en længere periode. Når du sover, vil din krop undvære næring i 6-10 timer, hvilket kan reducere restitutionsraten grundet manglende protein.

Det langsomt optagelige Micellar Casein sikrer, at der er en regelmæssig frigivelse af protein, hvilket er ideelt for restitution. Med 22g protein per portion, er du sikker på at have et kosttilskud af god kvalitet til en vidunderlig pris, som altid med vores fantastiske produkter.

Back to top