Myprotein Informed-Sport Range

Hvad er Informed-Sport Range?

Informed-Sport serien er designet for at tilbyde en vifte af godkendte produkter til atleter og professionelle sport teams. Informed-Sport programmet bekræfter, at alle kosttilskud og ingredienser, der bærer Informed-Sport logoet, er blevet testet for eventuelle forbudte stoffer ved HFL Sport Science som er et verdenskendt anti-doping laboratorium

Myprotein arbejder tæt sammen med HFL Sports Science, der har erfaring med tests inden for rammerne lagt af World Anti-Doping Agency (WADA), og opretholder en ISO 17025 godkendelse for tests af sports-kosttilskud, til kontrol for indhold af forbudte stoffer. Dette hjælper atleter med at kontrollere risikoen for en utilsigtet positiv dopingtest ved at vælge kosttilskud, som er fremstillet efter de højeste kvalitetskrav. Laboratorier, der er godkendt til at udføre tests inden for denne internationale standard har vist, at de er teknisk kompetent og i stand til at udføre præcise og nøjagtige forsøg og/eller kalibreringsdata.

Vores Informed-Sport serie tilbyder 100% tryghed for eventuelle atleter der ønsker at bruge produkter af højeste kvalitet med det til formal at øge deres ydeevne

Myprotein HFL

Informed-Sport Sortiment

Her på Myprotein, forstår vi fuldt ud betydningen af ernæring på et elite niveau, og vi understøtter i øjeblikket en række professionelle sportsklubber, herunder Burnley FC, Castleford Tigers og St.Helens RFC. Vores Informed-Sport serie repræsenterer et udvalg af produkter, som vi mener enhver atlet, der søger at maksimere deres fysiske ydeevne, ville drage fordel af. Vi er glade for at bekræfte, at hvert produkt har HFL certificering og giver 100% ro i sindet.

Mark Howard - Burnley FC, Leder af Sports videnskab

Hos Burnley FC mener vi, at en sund og afbalanceret kost, kombineret med kosttilskud af høj kvalitet, er afgørende for holdet, for at opretholde et højt niveau af ydeevne gennem en krævende sæson der er stærkt konkurrencepræget. Myprotein dækker alle baser i form af kosttilskud. Det omfattende program af kosttilskud de har, giver os de nødvendige add-ons, som vi finder nødvendige for at understøtte spillerens krav som professionelle elite sportsfolk.

Matt Daniels - St Helens RFC, Leder af styrke og kondition

Som professionelle sportsudøvere, kræver vores atleter kosttilskud, som er både sikker og af højeste kvalitet. Myproteins omfattende sortiment af testede produkter betyder, at St. Helens spillere er i stand til at maksimere gevinsterne ved træning og restituere hurtigt, forsikret om at kosttilskud er 100% godkendt.

Klik her for at se vores fulde HFL sortiment.

For endnu mere information om Informed Sport kan du besøge det officieller Informed-Sport website.

Back to top