Myprotein Figure 8 Straps

Forbedre løfte tekning

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

59 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Myprotein Figur 8 Straps er et fantastisk trænings tilbehør der bidrager til at øge løfteteknik og reducere tidlig grebs træthed.

Disse tunge bomuld stropper er den ideelle erstatning for de traditionelle løftestropper, som er kendt for deres upraktisk og ubehagelige design.

Myprotein Figure 8 stropper er designet til at gå over vægtstangen, mens dit håndled er sikret gennem begge løkker. Dette skaber et greb, der kan bruges til både over hånd og under hånds løfteteknik til at give et sikkert greb om enhver størrelse bar.

I modsætning til traditionelle løftestropper, Figure 8 stropper kan justeres på ethvert tidspunkt i løbet af dit løft uden at skulle slippe stropperne. For ekstra komfort og støtte, er hver strop konstrueret med polstrede skum sektioner for at beskytte dine håndled.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Forbedre løfteteknik
  • Kan justeres under dit løft
  • Polstret skum for at beskytte håndled

Anbefalet brug

PPlacer håndled gennem en af løkkerne og videregive den anden sløjfe under baren. Tag dit håndled gennem den anden løkke, fastgør baren. Grip baren og stroppen forsvarligt, før du udfører dit lift.

For mere specifik guide, anbefaler vi at søge rådgivning hos en fitness-ekspert.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(1 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Godt udvalg og pris. Kan klart anbefales.

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

4

Har et bredt udvalg og gode priser. Kan klart anbefales. Lagerfører virkelig mange produkter. Nikolaj Filtenborg Weir.

Goes Well With:

Alle former for sport

Thu Dec 10 10:17:52 GMT 2015 af

Myprotein Figure 8 Straps

Vælg billede

Myprotein Figure 8 Straps