Myprotein Hot/Cold Gel Pack

❓❓❓ Mysterierabat ❓❓❓ | Hvor meget sparer du? | Brug koden: MYSTERIE

Kun i 48 timer giver vi dig en mysterierabat - Hvor meget sparer du?

Find ud af det med koden: MYSTERIE

Tilbuddet gælder til og med den 23. februar 2017 eller så længe lager haves. Tilbuddet gælder ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

39 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Myprotein Hot/Cold Gel Pack er en genbrugelig gel pack, med massere af egenskaber, til effektiv lindring af muskel-og ledsmerter.

Giver en ensartet frigivelse af kold eller varm temperatur over en længere tidsperiode. Myprotein Hot / Cold Gel Pack kan bidrage til at afhjælpe sports-relateret ømhed og smerter. Leveres med et stof ærme og elastik strop til at give en direkte og komprimeret påførsel, gel pakken er ideel for dem, der søger at udnytte varm/kold terapi til at behandle skader et givent tidspunkt.

Til varmebehandling, kan gel pakken opvarmes i mikroovnen eller i en gryde med kogende vand. For kuldebehandling kan gel pakken placeres i fryseren, den forbliver fleksibel ved alle temperaturer. Lavet af specifikke, ikke-giftig gel. Myprotein Hot/ Cold Gel Pack er det ideelle værktøj for gentagne varm/kold terapi på både muskler og led

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Genanvendelig gelfyldt pakke til varm/kold terapi
  • Kan placeres i fryseren eller mikrobølge.
  • Inkluderer bløde stof ærme til anvendelse.

Anbefalet brug

Koldt omslag
1. Placer gel pakken i fryseren i mindst 1 time.
2. Fjern fra fryseren og vikkel i stoffet ærme der fulgte med omkring.
3. Forsigtigt anvendes gel pakken til det ønskede område. Lad ikke sidde i længere tid end 20 minutter.
4. Efter brug ligges den tilbage i fryseren til senere brug.

Varme komprission.
Kogning:
1. Bring gryde med vand i kog og fjern fra varmen.
2. Placer gel pakken i vand i 8-10 minutter.
3. Fjern gel pakken fra vandet, vikkel i stof ærmet der fulgte med og påfør for det ønskede område.
4. Efter brug, lad gel pakken køle og placer i fryseren til senere brug.
Micropvn:
1. Lig gel pakken fladt i mikrobølgeovn og varm den ved fuld effekt (750W) i 1 minut.
2. Fjern fra mikroovn og tjek for den ønskede temperatur (dette vil fortsætte med at stige lidt). Hvis der ønskes yderligere varme, vend tilbage til mikroovn og varm i 30 sekunder ad gangen.
3. Når den ønskede varme er opnået, fjernes den fra mikroovnen, placeres i stofærmet der fulgte med og påføres det ønskede område. Gel pakken kan genopvarmes efter en time.
4. Efter brug lad gel pakken køle og placer i fryseren til senere brug.

Opvarm ikke gel pakken i mikrobølgeovn i mere end 2 minutter ad gangen. Hvis opvarmning fra frosen, varm den i første omgang i 75 sekunder efterfulgt af 10 sekunders intervaller, indtil den ønskede temperatur er opnået. Kig på gel pakken under opvarmning. Hvis gel pakken begynder at udvide sig, skal du slukke mikrobølgeovnen.
Bemærk: Microbølgeovns instruktioner er baseret på 750 watt, du skal justere i overensstemmelse hermed. Overdreven varme kan forårsage gel pakken til at briste og lække. Hvis dette skulle ske, smid pakken ud med det samme.

Ernæringsinformation

Pakke må ikke anvendes direkte på huden. Bør kun bruges som anvist. Personer med kredsløbsproblemer bør konsultere en læge, før du bruger dette produkt. Dette produkt er ikke giftigt, men det er ikke beregnet til at blive spist.

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Myprotein Hot/Cold Gel Pack

Vælg billede

Myprotein Hot/Cold Gel Pack