Strength Pack

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

383 kr
Udsolgt

Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Myprotein Strength Pack indeholder 3 vigtige produkter til alle der træner for øget styrke og muskelforøgelse. Ved at kombinere vores lækre Impact Whey Deluxe med forgrenede aminosyrer (BCAA) og kreatin monohydrat, er Strength Pack den perfekte måde at supplere dit kost og træningsprogram for styrke resultater.

Impact Whey Deluxe (Chocolate smooth, 1kg)
Impact Whey Deluxe kombinerer gode kilder til valleproteinkoncentrat, valleproteinisolat og hydrolyseret valleprotein til at levere en hurtigt virkende protein blanding med en fantastisk aminosyreprofil. Giver over 22g protein pr servering Impact Whey Deluxe er ideel til før eller efter træning.

Kreatinmonohydrat (ikke aromatiseret, 250 g)
Kreatinmonohydrat har vist sig at hjælpe med at forbedre styrke, hurtighed og restitution. Kreatinmonohydrat hjælper kroppen til at producere højere niveauer af ATP, som er nødvendige for eksplosiv muskelsammentrækning.

iBCAA (Berry Blast, 250 g)
iBCAA er en 2:1:1 blanding af essentielle aminosyrer leucin, isoleucin og valin. BCAA er nødvendigt til at opretholde muskelvæv og undersøgelser har vist, at de hjælper til at bevare dine lagre af glykogen. Vores iBCAA er pulveriseret for at sikre bedre blandbarhed og optagelse.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Enestående værdi for pengene
  • Ideel for dem der ønsker at få styrke og masse
  • 3 top sælgende produkter

Anbefalet brug

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Ingredienser

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Strength Pack

Vælg billede

Strength Pack