Muscle og Strength Bundle

Strawberry Cream

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

Før: 915 kr 732 kr Spar: 183 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

The Muscle & Strength Bundle kombinerer en række af Myprotein’s mest populærer produkter til at hjælpe med dine træningsmål. Denne bundle indkluderer 5 produkter alle til en fantastisk pris og er den perfekt bundle til den der er ny til træning eller dem der gerne vil have den perfekte række kosttilskud til at støtte deres kost og træning. Så sørg for at opnå dit nyårs fortsæt i år med vores Muscle & Strength Bundle.

The Muscle og Strength Bundle indeheholder:

Hurricane XS, Strawberry Cream, 2.5kg

Hurricane XS indkluderer en høj protein kombination af Whey Protein Isolate og Whey Protein Concentrate det hjælper til øget muskelmasse. Den giver også yderligere 5g Creatine Monohydrate (Creapure®) Som øger fysiske præstationer i kortere perioder af intensiv træning.

D-Aspartic syre, Uden smag, 250g

D Aspartic syre er en aminosyre der bliver formet i hypofysen, hypothalamus og testes. Dette produkt er 100% D Aspartic syre - intet tilføjet, intet fjernet.

Instant Oats, Uden smag, 5kg

Instant Oats kommer fra skotske havre og er blevet malet til et ultra-fint pulver som giver dig en lav glykæmisk kulhydrat som demt kan indtages som en drik eller sammen med din fortrukne drik.

Tribulus Pro, 90 Tablets

Tribulus Terrestris ekstrakt er tilgængelig med hele 95% Saponin (aktiv ingrediens i Tribulus) indhold. Tribulus Pro giver dig 300mg Tribulus per kapsel.

MCT pulver, Uden smag, 250g

Medium Chain Triglycerides (MCT) kommer fra en specifik klasse af fedtsyrer som bliver håndteret af din krop på samme måde som kulhydrater.

SMAGE, PRODUKTER OG STØRRELSER ER SOM VIST OG VIL MULIGVIS BLIVE SKIFTET UD UDEN VARSEL ALT EFTER LAGERBEHOLDNING.

Vigtige fordele

  • 5 fantastiske produkter i en bundle
  • Fantastisk værdi for pengene
  • Ideel til dem nye i træning

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Muscle og Strength Bundle

Vælg billede

Muscle og Strength Bundle