Ultimate Protein Powder Cookbook

Kreative opskrifter spækket med proteiner

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

143 kr
Udsolgt

Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Anna Sward indfanger læseren med denne fantastisk inspirerende kogebog og hjælper med at vise dig en revolutionerende ny måde at spise fødevarer med højt proteinindhold og uden gluten, sukker, raffinerede kulhydrater, usunde fedtstoffer eller konserveringsmidler.

Kogebogen giver dig over 150 innovative opskrifter på bl.a. protein pandekager, cookies, pizza og mange andre sjove ideer. Kogebogen giver en nem måde at indarbejde sunde opskrifter i din kost, ved hjælp af de friskeste og mest nærende ingredientser. Opskrifterne er en fantastisk måde at hjælpe med at opretholde en sund kost og for dem med en sød tand er der masser af lækre opskrifter der ikke giver dårlig samvittighed men hjælper med at øge det daglige proteinindtag. Bogen er på engelsk - nogle mål vil evt. kræve at der omregnes til de mål vi bruger i Danmark. Det kan enonline omregnerhjælpe dig med. God appetit og fornøjelse!

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Lækre, kreative opskrifter spækket med proteiner
  • Over 150 fantastiske opskrifter
  • Øg det daglige proteinindtag simpelt og lækkert

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Ultimate Protein Powder Cookbook

Vælg billede

Ultimate Protein Powder Cookbook