Ultimate Protein Powder Cookbook

Kreative opskrifter spækket med proteiner

Spar op til 60% | + EKSTRA RABAT med vores mystery discount | Se hvad du sparer med koden: MYSTERIE

Spar op til 60% i vores store udsalg 

+ Få ekstra mystery discount på hele din ordre - Tjek din rabat med koden: MYSTERIE


Udsalg gælder til og med d. 26.05. 2017 eller så længe lager haves. Ekstra rabat gælder til og med den 25. maj 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

143 kr
Udsolgt

Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Anna Sward indfanger læseren med denne fantastisk inspirerende kogebog og hjælper med at vise dig en revolutionerende ny måde at spise fødevarer med højt proteinindhold og uden gluten, sukker, raffinerede kulhydrater, usunde fedtstoffer eller konserveringsmidler.

Kogebogen giver dig over 150 innovative opskrifter på bl.a. protein pandekager, cookies, pizza og mange andre sjove ideer. Kogebogen giver en nem måde at indarbejde sunde opskrifter i din kost, ved hjælp af de friskeste og mest nærende ingredientser. Opskrifterne er en fantastisk måde at hjælpe med at opretholde en sund kost og for dem med en sød tand er der masser af lækre opskrifter der ikke giver dårlig samvittighed men hjælper med at øge det daglige proteinindtag. Bogen er på engelsk - nogle mål vil evt. kræve at der omregnes til de mål vi bruger i Danmark. Det kan enonline omregnerhjælpe dig med. God appetit og fornøjelse!

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Lækre, kreative opskrifter spækket med proteiner
  • Over 150 fantastiske opskrifter
  • Øg det daglige proteinindtag simpelt og lækkert

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Ultimate Protein Powder Cookbook

Vælg billede

Ultimate Protein Powder Cookbook