Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud

Ærteprotein Isolat

Glutenfri & Laktosefri

 • Vegatar
 • Vegansk
 • Glutenfri
DKK 79.0

Førpris: 119 kr

79 kr

Spar: 40 kr

9 Kundeanmeldelser

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Efterår udsalg Priserne er allerede nedsatte
+ Spar 10% ekstra når du køber for 650 kr

Efterår udsalg
Stort udsalg på hundredevis af varer
priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  Hvad Ærteprotein Isolat?

  Ærteprotein Isolat er et naturligt vegetabilsk baseret protein, der tilbyder en fremragende ernæringsmæssig -og aminosyre profil. Helt fri for gluten, laktose, kolesterol og andre anti-ernæringsmæssige faktorer, dette er en god kilde til protein for dem der har intolerans over for visse fødevare, eller følger en diæt der fx. udelukker gluten og laktose.

  Fordele ved Ærteprotein Isolat

  Ærteprotein Isolat absorberes relativt langsomt fra fordøjelsessystemet i forhold til andre proteinkilder såsom valle protein. Dette giver din krop en mere vedvarende forsyning af aminosyre og næringsstoffer, hvilket gør den ideel til for indtagelse i løbet af dagen. Ærteprotein Isolat er koncentreret til omkring 85% protein per portion, hvilket giver en virkelig god kilde til både protein og aminosyrer, især når de kombineres med andre proteinkilder. Det er specielt højt i på forgrenede aminosyrer (BCAA).

  Hvem er Ærteprotein Isolat egnet til?

  Ærteprotein Isolat er velegnet til alle, der leder efter et kvalitetspulver til at øge deres daglige proteinindtag. Det er ideelt til veganere, da det er fremstillet udelukkende fra den gule ært.

  Hvornår skal jeg tage Ærteprotein Isolat?

  Vi foreslår at bruge Ærteprotein Isolat enten lige efter din træning eller i løbet af dagen, når du har brug for et protein boost.

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engelsk. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  Vigtige fordele
  • Naturlig vegetabilsk baseret protein
  • Fri for gluten og laktose
  • Ideel proteinkilde til veganere og vegetarer
 • Anbefalet brug

  Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen, så for at opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 1 store skefulde (30 g) i 150-250 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker 30 minutter før og/eller efter din træning. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

  Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

 • Ingredienser

  Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

  Naturell: Ærteprotein isolat (100%)

 • Ernæringsinformation

  Portionsstørrelse - 1 Scoop (30g)

  Portioner per beholder - 33 (1kg)

  Næringsindhold

    Per 100g Per portion
  Energi 1511 kJ/357 kcal 453 kJ/107 kcal
  Fedt 5,0 g 1,5 g
    heraf mættede fedtsyrer 1,9 g 0,6 g
  Kulhydrater 3,0 g 0,9 g
    heraf sukkerarter 0 g 0 g
  Protein 75 g 23 g
  Salt 2,5 g 0,75 g

   

  * Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

  Næringsindholdet er baseret på versionen uden smag, ved valg af alternative smagsvarianter kan næringsværdierne variere med op til 10%

Kundeanmeldelser

3.56

9 Kundeanmeldelser

5 3
4 3
3 0
2 2
1 1

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Neutralt ærteprotein

Neutralt proteinpulver til en god pris og med hurtig levering. Savner lidt flere smagsvarianter.

Alternativ til valle

Kompetent alternativ til valleprotein. Smagen kunne være bedre, men jeg blander det normalt i smoothies eller havregrød om morgenen, hvilket skjuler smagen fuldstændig. Meget glad for oplevelsen!

smagen er... interessant

Har igennem mine ti års styrketrænings karriere drukket MANGE forskellige slags protein, indtil jeg begyndte at udvikle en lille overfølsomhed for valleprotein. Købte derfor 'ærteprotein isolat' (uden smag), for at afprøve alternativer. Det er... til dato.. det dårligst smagende proteinpulver jeg har prøvet. Har prøvet at blande det med: bær, sødemiddel, chokolade, kakao, havregryn, og is. Intet har kunnet tage den dårlige smag. Bevares, min anmeldelse er subjektiv, men jeg køber i hvert fald aldrig ærteprotein igen. Posen ryger ud, og så prøver jeg noget sojaprotein med smag i stedet.
Goes Well With:
dyrefoder.

bruger det om morgenen

Putter det i smoothies om morgenen, så kan man overhovedet ikke smage det. Meget tilfreds med både service og leveringstid også

Bland med flavdrops

Har ikke smagt det rent, men hvis man blander det med flavdrops (jeg bruger banan), så får man en meget velsmagende shake! Ingen klumper og ingen problemer :)

Blander nemt

Dejligt med noget vegetabilsk baseret protein! Blander nemt, smager ganske fint og virker som det skal

Bedre end du kunne forvente

Jeg har spist denne ærteprotein fra MP i over 2 år, og været fuldt ud tilfreds. Førhen har jeg i jagten på veganske alternativer været forbi soyaprotein, men jeg kunne både mærke at det var dårligt for min mave og mine smagsløg. Men jeg blev positivt overrasket over denne her, for her er faktisk en smagsneutral protein som føles lettere optagelig for maven og ikke har en mystisk tendens til at give kvalme som soya ellers har haft for mig. Da jeg så de andre dårlige anmeldelser måtte jeg lige give mit besyv med. Der er ingen smag i produktet, så det skal blandes op med noget med smag i. Jeg bruger selv 50% valle- og 50% ærteprotein, og synes det fungerer glimrende. Konsistensen i ærteprotein er mere tyk end i valle, og det blandes heller ikke lige så nemt med vand, men det er hvad man kan forvente. Til gengæld har du ikke den der lidt fede (sød)mælkesmag som valleprotein kan give.
Goes Well With:
Valleprotein med smag - specielt hvis man synes at de er lidt søde de smagsvarianter der er, passer 50% af hver godt.

Skuffende

Normalt er jeg ikke kræsen, bare jeg får mine proteiner. Dette kan jeg næsten ikke indtage! Jeg har blandet det med jordbær protein med 60% jordbærsmag. Nu smager det hele forfærdeligt. Jeg vil ikke ødelægge mere af "den gode" protein. Nu kan det indtages, men smager langt fra godt!!
Goes Well With:
Skraldespanden

Ingen klumper, god effekt, ubegribelig dårlig smag!

Jeg er helt vild med de fleste produkter, Myprotein sælger, og synes det meste de laver smager rigtig godt. Og hvis et kosttilskud, som f.eks. fiskeolie, smager grimt, har som regel ikke problemer med at få det indenbords, hvis jeg ved at det gavner. Jeg har heller ikke noget imod at spise sunde bælgfrugter, som kogte ærter, linser eller bønner i suppe eller salat. De smager faktisk meget godt. Men ærteprotein er dog en undtagelse: det smager helt forfærdeligt, og den dårlige smag er næsten umulig at dække, ligegyldigt hvor meget frugt, mælk, kakao man kommer i shaken. Ikke nok med at det smager dårligt, så bliver shaken altid meget tyktflydende hvilket kun gør den endnu sværere at få det hele ned. Pulver blandes nemt op med væsken, uden at det klumper. Men det føles som om man prøver at sluge babymos. Jeg har læst, at ærteprotein har en meget god aminosyreprofil, og er et meget sundt alternativ til f.eks. whey-protein. Men taget den ulidelige smag i betragtning, er det helt sikkert sidste gang jeg køber ærteprotein.
Goes Well With:
Hverken vand, mælk eller juice kan aflede fra den grimme smag. Så det ved jeg ikke.

Back to top