• Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Chromium Picolinate

Sporstof

Smag
Pakke
Mængde

25% rabat | Ingen kode

25% rabat - Ingen kode

Tilbuddet gælder til og med søndag d. 25.03.2018 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
49 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Chrom er et spormineral, der kræves af kroppen for normal vækst og udvikling. Chromium Picolinate er en af de mest potente former for chrom og er ofte brugt af dem, der søger at kontrollere blodsukkerets stofskifte for vægtkontrol.

Undersøgelser tyder på, at Chromium Picolinate kan hjælpe med at reducere kropsfedt, samt øge muskelmassen, hvilket gør det til et særligt populært tilskud til dem, der ønsker at "passe på vægten".

Chromium Picolinate er også et meget populært produkt i det atletiske samfund på grund af sin rolle i blodsukkerets produktivitet. Det fremmer glykogen lagringen i muskler, øgerproteinsyntesen og stimulerer fedt dannelse i fedtvæv. For lidt Chromium vil derfor forårsage en alvorlig begrænsning i sportslige præstationer.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Kan støtte vægtkontrol
 • Hjælper mod sukker trang
 • Kan hjælpe med forbrænding af blodsukker

Anbefalet brug

Som et kosttilskud, anbefaler vi 1 tablet om dagen. Bedst at tage sammen med mad

Portionsstørrelse: 1 tablet
Portioner per beholder: 180
Du bør ikke overskride det anbefalede daglige indtag

Ingredienser

fyldemiddel (kalciumfosfat, Mikrokristallin cellulosa), Krompikolinat, overfladebehandlingsmiddel (Hydroxipropylmetylcellulosa, Glycerin, Karnaubavax), Antiklumpforbyggende middel (Magnesiumstearat).

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 1 Tablet

Portioner Per Beholder - 180 (180 Tabletter)

Typiske Ernæringsmæssige Værdier

    Per Portion *RI
Krom   200 µg 500%

 

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(5 Kundeanmeldelser)

 • 5    5
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Oprettet den

Fantastisk produkt!

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Jeg anbefaler dette produkt til alle mine venner og familie som døjer med sukkertrang! Jeg var stensikker på at det var noget bs inden jeg købte, men tog chancen alligevel da produktets pris var ganske fair, og må bare konstatere at det virkelig virker!

Fri Nov 24 10:03:01 GMT 2017 af Liva

Slut med sukkertrang

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Super super effektivt! Jeg har været mega overrasket over dette produkt da mine forventninger bestemt var i bund, men jeg må bare sige at disse piller har hjulpet helt vildt meget med at regulere mit blodsukker så jeg ikke pludselig har været super sukkertrængende! Ikke engang efter træning, som jeg i rigtig lang tid har døjet med at styre!

Mon May 15 15:38:56 BST 2017 af Willa

Effektive piller

Samlet:

5

Meget effektiv når man forsøger at reducere sukkerindtaget under et fedttab.

Mon Feb 06 20:40:09 GMT 2017 af Maika #1 Top Anmelder

Ingen trang til sukker

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Disse piller hjælper meget på min sukkertrang. Hvis du har problemer med, at du ofte spiser søde sager, så kan jeg klart anbefale dette produkt.

Mon Dec 12 19:19:30 GMT 2016 af Lotte #1 Top Anmelder

Super produkt

Samlet:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Jeg kan varmt anbefale disse Chrom piller. Jeg har nu spist en chrom pille hver dag i over en uge og min sukkertræng er nærmest forsvundet helt! Ligeledes havde jeg før problemer med mit blodsukker når jeg trænede og kunne nemt bliver dårlig tilpas under min træning - det er også forsvundet næsten helt.

Wed Mar 30 11:33:45 BST 2016 af mvl

Chromium Picolinate

Vælg billede

Chromium Picolinate
Back to top