Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud

Chromium Picolinate

Sporstof

 • Vegatar
 • Vegansk
DKK 19.0

Førpris: 49 kr

19 kr

Spar: 30 kr

6 Kundeanmeldelser

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Efterår udsalg Priserne er allerede nedsatte
+ Spar 10% ekstra når du køber for 650 kr

Efterår udsalg
Stort udsalg på hundredevis af varer
priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  Chrom er et spormineral, der kræves af kroppen for normal vækst og udvikling. Chromium Picolinate er en af de mest potente former for chrom og er ofte brugt af dem, der søger at kontrollere blodsukkerets stofskifte for vægtkontrol.

  Undersøgelser tyder på, at Chromium Picolinate kan hjælpe med at reducere kropsfedt, samt øge muskelmassen, hvilket gør det til et særligt populært tilskud til dem, der ønsker at "passe på vægten".

  Chromium Picolinate er også et meget populært produkt i det atletiske samfund på grund af sin rolle i blodsukkerets produktivitet. Det fremmer glykogen lagringen i muskler, øgerproteinsyntesen og stimulerer fedt dannelse i fedtvæv. For lidt Chromium vil derfor forårsage en alvorlig begrænsning i sportslige præstationer.

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engelsk. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  Vigtige fordele
  • Kan støtte vægtkontrol
  • Hjælper mod sukker trang
  • Kan hjælpe med forbrænding af blodsukker
 • Anbefalet brug

  Som et kosttilskud, anbefaler vi 1 tablet om dagen. Bedst at tage sammen med mad

  Portionsstørrelse: 1 tablet
  Portioner per beholder: 180
  Du bør ikke overskride det anbefalede daglige indtag

 • Ingredienser

  fyldemiddel (kalciumfosfat, Mikrokristallin cellulosa), Krompikolinat, overfladebehandlingsmiddel (Hydroxipropylmetylcellulosa, Glycerin, Karnaubavax), Antiklumpforbyggende middel (Magnesiumstearat).

 • Ernæringsinformation

  Portionsstørrelse - 1 Tablet

  Portioner Per Beholder - 180 (180 Tabletter)

  Typiske Ernæringsmæssige Værdier

      Per Portion *RI
  Krom   200 µg 500%

   

  * Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeanmeldelser

5.0

6 Kundeanmeldelser

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Utroligt

uha, nu har jeg været udgået for Chromium Picolinate i ca. 2 uger. Jeg har brugt 2 glas over noget tid, hvor jeg har holdt vægten. Men jeg tænkte, at jeg kunne undvære...men struks har jeg taget 2 kg på!!! Så de bliver en daglig vane igen!

Fantastisk produkt!

Jeg anbefaler dette produkt til alle mine venner og familie som døjer med sukkertrang! Jeg var stensikker på at det var noget bs inden jeg købte, men tog chancen alligevel da produktets pris var ganske fair, og må bare konstatere at det virkelig virker!

Slut med sukkertrang

Super super effektivt! Jeg har været mega overrasket over dette produkt da mine forventninger bestemt var i bund, men jeg må bare sige at disse piller har hjulpet helt vildt meget med at regulere mit blodsukker så jeg ikke pludselig har været super sukkertrængende! Ikke engang efter træning, som jeg i rigtig lang tid har døjet med at styre!

Effektive piller

Meget effektiv når man forsøger at reducere sukkerindtaget under et fedttab.

Ingen trang til sukker

Disse piller hjælper meget på min sukkertrang. Hvis du har problemer med, at du ofte spiser søde sager, så kan jeg klart anbefale dette produkt.

Super produkt

Jeg kan varmt anbefale disse Chrom piller. Jeg har nu spist en chrom pille hver dag i over en uge og min sukkertræng er nærmest forsvundet helt! Ligeledes havde jeg før problemer med mit blodsukker når jeg trænede og kunne nemt bliver dårlig tilpas under min træning - det er også forsvundet næsten helt.

Back to top