• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Dipotassium Phosphate

Smag
Pakke
Mængde

Få gratis levering ved køb for 500 kr.!

GRATIS LEVERING
Få gratis levering ved køb for 500 kr.

Tilbuddet gælder til og med onsdag d.  31. Januar 2019 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
189 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Phosphate tilskud er blevet anvendt i en række år til elite sportsfolk der søger at forbedre udholdenhed og samtidig forsinke træthed. Generelt mest egnet til alle udfører der løbende øvelse over 30 minutter, Di Kalium Fosfat er fosfat i salt form og er anerkendt for sin høje bio- tilgængelighed.

Fosfater er kendt for at spille afgørende roller i forbrændingen af energi inden for aerob og anaerob motion. Fosfater bruges af kroppen til at producere ATP og CP, som begge er uvurderlig kilder eksplosiv energi. Forbedring af din krops evne til at producere ATP og CP hjælper til bedre udførelse af kraftfulde bevægelser som at sprinte og løfte vægte. Fosfater anvendes også under dannelsen af en forbindelse kaldet 2,3-diphosphoglycerat (2,3-DPG), som hjælper med frigivelsen af ilt fra hæmoglobin i dine muskelceller. En høj forekomst af 2,3-DPG forbedrer levering af ilt til dine arbejdende muskler, hvilket resulterer i en forbedret VO2max og aerob kapacitet. Forbrændingen af fedt og kulhydrater for energi kan også forbedres ved at supplere med fosfat salte.

En af de vigtigste virkninger af fosfat tilskud er dens evne til at sænke mælkesyre produktion. Mælkesyre er kendt for at reducere det fysiske output under træning, ved at reducerer effekten af mælkesyre, kan du i høj grad forbedre fysisk udholdenhed. Ud over de reducerede niveauer af mælkesyre, har undersøgelser også vist fosfat tilskud kan sænke vurderingen af opfattet anstrengelse (RPE) under træning. Ikke alene kan Di Kalium Fosfat have en dybtgående fysiologisk virkning på motion, men kan også hjælpe dig psykisk - ved at gøre udøvelsen føle nemmere.

Da Fosfater kan forbedre forbrændingen af fedt til energi, kan det være en fordel at brug Di Kalium Fosfat i forbindelse med acetyl L-Carnitin.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Hjælper med at forbedre ATP-produktion
 • Kan forbedre VO2max og udholdenhed
 • Hjælper med at sænke mælkesyre produktion

Anbefalet brug

Som kosttilskud anbefaler vi 1g, 4 gange dagligt jævnt fordelt over hele dagen for de bedste resultater.

Tilføj halvdelen af en MP lille scoop (1g) til din foretrukne mængde vand eller frugtjuice og indtag med det samme. Bedst at indtage på tom mave.

1 x MP Plast Scoop (lille) rummer 2g (ikke inkluderet).

Ingredienser

Dette produkt er 100% dikaliumphosphat med intet tilsat og intet taget væk.

Ernæringsinformation

100% Dipotassium Phosphate

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.

Dipotassium Phosphate

Vælg billede

Dipotassium Phosphate
Back to top