• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

DMAE Powder

Smag
Pakke
Mængde

SPAR 30% på alt Vegansk! | Ingen kode

SPAR 30% når du køber vegansk! |

Tilbuddet gælder til og med søndag d.  17. December. 2017 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.KØB NU
59 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

DMAE er fremstillet fra naturlige kilder og kan findes i små mængder i mange forskellige fede fisk såsom sardiner. Det indeholder de to vigtigste aktive ingredienser, 2-dimethylaminoethanol og dimethylethanolamin. Disse er naturligt forekommende forstadier af forbindelsen Cholin, som er en vigtig komponent af neurotransmittere og er afgørende for den normale funktion af nerver i hjernen og hele kroppen. Dette har ført til at tilskuddet bliver taget af en masse atleter i udholdenhedssportsgrene såsom langdistanceløb, fodbold og cykling, der ønsker at være i stand til at opretholde et højt niveau af koncentration over en lang periode.

Fra udholdenhedsatleter der ønsker at fastholde deres fokus gennem en lang begivenhed til mennesker, der lider af tilstande, såsom Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) og Alzheimers, DMAE er et kraftfuldt og effektivt produkt, som har produceret imponerende resultater i en række forskellige kliniske forsøg.

Kliniske forsøg af cholin har vist, at øgede mængder af kemikaliet kan have en række positive effekter på krop og sind. Øget koncentration, evnen til at fokusere mere på en bestemt opgave og bedre fastholdelse af oplysninger, er alle blevet forbundet med en stigning i niveauet af cholin. I USA er DMAE ofte brugt som udgangspunkt for behandlinger af ADHD, med temmelig gode resultater i mange tilfælde.

I løbet af de sidste par år, er den medicinske profession begyndt at undersøge virkningerne af DMAE i tilstande, såsom Alzheimers sygdomen. Som med ADHD, har stigningen i cholin produceret af DMAE blevet påvist at have positive resultater at afbøde de værste virkninger af den tilstand.

For nylig har DMAE været anvendt i en række andre produkter, herunder rynke behandlinger. På grund af dens positive indvirkning på nerverne, er mange mennesker begyndt at tilføje DMAE til hudcremer og hævder, at den har udarbejdet en forbedring i tone og glatheden af huden, selv om der ikke har været nogen kliniske forsøg til at op bakke sådanne påstande.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Kan hjælpe med at producere cholin
 • Støtter fokus og koncentration
 • Kan øge træningsintensiteten

Anbefalet brug

Som et kosttilskud, anbefaler vi 185 mg-350 mg, 1-2 gange dagligt.

Tilføj knap 1 MP mini scoop (185 mg) til din foretrukne mængde vand eller frugtjuice og indtag med det samme.

1 x MP Plast Scoop (mini) Rummer 230 mg (0,23 g).

Ingredienser

Fremstillet på et anlæg der også håndterer mælk, soja, æg, gluten og produkter heraf.

L-dmae bitartrat (100%)

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 220 mg

Portioner per beholder - 454 (100g), 4545 (1kg)

Ernæringsindhold

  Per Serving
DMAE     81.4 mg

 

 

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.

DMAE Powder

Vælg billede

DMAE Powder
Back to top