Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud

Essentielle aminosyrer (EAA)

Essentielle Aminosyrer

 • Glutenfri
DKK 189.0

Førpris: 219 kr

189 kr

Spar: 30 kr

3 Kundeanmeldelser

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Efterår udsalg Priserne er allerede nedsatte
+ Spar 10% ekstra når du køber for 650 kr

Efterår udsalg
Stort udsalg på hundredevis af varer
priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  Hvad er essentielle aminosyrer (EAA)?

  Aminosyrer er komplekse kemikalier, som er byggestenene i protein , som igen er nødvendigt for at skabe nyt muskelvæv, og reparation af eksisterende celler. En essentiel aminosyre kan ikke syntetiseres eller skabes af kroppen, og skal komme fra kosten. Mens en almindelig kost er nok til at forsyne de fleste mennesker med alle de nødvendige aminosyrer, kan enhver involveret i hård træning kræve et supplement. Dette er for at sikre nok af de forskellige essentielle aminosyrer, indtages for at opfylde kroppens behov.

  Hvorfor skal du tage essentielle aminosyrer og hvad er fordelene?

  Essentielle Aminosyrer (EAAs) er påkrævet for at opbygge nyt muskelvæv og hjælpe med cellulære reparation, som finder sted, når musklerne er ved at komme sig. At få den rette mængde i en diæt hjælper sportsfolk til at forbedre deres fysik, og også komme sig hurtigere fra motion. De vigtigste essentielle aminosyrer der kræves af kroppen er L Leucin , L Isoleucin , L Valine, L Lysine, L Phenylalanine, L Threonine, L Histidine, L Methionine, L Tryptophan . Disse kan findes i små mængder, i naturlige fødevarer .

  Vi har brug alle de forskellige essentielle aminosyrer, som en del af vores kost af en række årsager. Dette er blandt andet til cellulær reparation, men de er også nødvendig for at få mest muligt ud af proteinrige fødevarer. Hvis du ikke får nok essentielle aminosyrer i din kost, vil kroppen ikke udtrække de maksimale næringsstoffer fra proteinkilder, og de kalorier i proteinet vil blive lagret som fedt. Kravet om et afbalanceret antal aminosyrer i kosten er kendt som at 'begrænse protein udnyttelse ".

  Et godt kosttilskud vil indeholde essentielle aminosyrer i de korrekte forhold. Dette vil forbedre deres optagelse i kroppen, og giver maksimale ernæringsmæssige fordele. At øge indtagelsen af essentielle aminosyrer vil tillade atleter, at træne med en højere intensitet i længere tid, takket være den forbedrede genopbygning , der tilbydes af en mere afbalanceret kost.

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engelsk. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  Vigtige fordele
  • Nødvendig for at kroppen kan opbygge muskelvæv
  • Hjælper kroppen til at komme sig (gendannelse af muskler) efter intens træning
  • Skal indtages som del af kosten
 • Anbefalet brug

  Hæld 500-600ml vand eller juice i en shaker, tilføj 2 scoops (9g) pulver, ryst og indtag straks. Anvend to gange dagligt - en portion før træning og en efter.

  Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Dette produkt er et kosttilskud og bør derfor ikke anvendes som erstatning for en varieret kost og sund livsstil. Opbevar tørt og køligt, ude af børns rækkevidde. Ikke egnet til vegetarer.

   

  Bemærk: Vi anbefaler, at alle portioner afmåles ved brug af en præcis vægt. Selvom vi gør vores bedste for at give en præcis indikation af målene med vores Myproten scoops, er disse kun estimater og bør ikke erstatte en standardiseret måleenhed.

 • Ingredienser

  Fremstillet på et anlæg der også håndterer mælk, soja, gluten og produkter heraf.

  Uden smag:

  Pulverblanding af essentielle aminosyrer (l-leucine (33%), l-isoleucine (6%), l-lysine (15%), l-valine (15%), l-phenylalanine (12%), l-threonine (10%), l-histidine (5%), l-methionine (3%), l-tryptophan (1%))

  Rød Æble:

  Pulverblanding af essentielle aminosyrer (80%) (l-leucine, l-valine, l-lysine, l-phenylalanine, l-threonine, l-isoleucine, l-histidine, l-methionine, l-tryptophan), aroma (aromastoffer), syre (citronsyre), farve (rødbede rød), sødemiddel (sukralose).

  Rød Bønne:

  Pulverblanding af essentielle aminosyrer (80%) (l-leucine, l-valine, l-lysine, l-phenylalanine, l-threonine, l-isoleucine, l-histidine, l-methionine, l-tryptophan), aroma (aromastoffer), syre (citronsyre), farve (rødbede koncentrat, æble ekstrakt), sødemiddel (sukralose).

  Yuzu:

  Pulverblanding af essentielle aminosyrer (80%) (l-leucine, l-valine, l-lysine, l-phenylalanine, l-threonine, l-isoleucine, l-histidine, l-methionine, l-tryptophan), aroma (aromastoffer, naturlige aromastoffer), syre (citronsyre), sødemiddel (sukralose), farve (curcumin).

  Japansk Blomme:

  Pulverblanding af essentielle aminosyrer (80%) (l-leucine, l-valine, l-lysine, l-phenylalanine, l-threonine, l-isoleucine, l-histidine, l-methionine, l-tryptophan), aroma (aromastoffer), syre (citronsyre), farve (rødbede koncentrat), sødemiddel (sukralose).

  Grapefrugt:

  Pulverblanding af essentielle aminosyrer (84%) (l-leucine, l-valine, l-lysine, l-phenylalanine, l-threonine, l-isoleucine, l-histidine, l-methionine, l-tryptophan, aroma (naturligel aromastoffer), syre (citronsyre), sødemiddel (sukralose).

   

 • Ernæringsinformation

  Per 15g:
  L Leucin 5000mg
  L Isoleucin 890mg
  L Valin 2200mg
  L Lysin 2200mg
  L Phenylalanin 1800 mg
  L Threonin 1500mg
  L Histidin 710mg
  L Methionin 500mg
  L Tryptofan 200mg

Kundeanmeldelser

4.33

3 Kundeanmeldelser

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

EAA

Godt at blande med sin proteinshake for at indtage lidt flere aminosyrer. Det smager ikke af meget, så ødelægger ikke smagen. Personligt anvender jeg det før og efter træning.

EAA

Supplerer muskelopbygning godt. Det opløses let både i rent vand eller i en shake, smagen er meget neutral og virker effektivt.

Pre og Post-workout

Synes det virker godt, tager det både før og efter træning. Før med mit pre-workout og efter med min shake.
Goes Well With:
shake

Back to top