• Gluten Free

    Gluten Free

Essentielle aminosyrer (EAA)

Essentielle Aminosyrer

4.333333333333333

3 Kundeanmeldelser

Spar 20% på alt andet end tøj | Brug koden: SPAR20

Spar 20% på alt andet end tøj | Brug koden: SPAR20

Spar 20% på alt andet end tøj

Tilbuddet gælder kun den 22. oktober 2017 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
129 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Hvad er essentielle aminosyrer (EAA)?

Aminosyrer er komplekse kemikalier, som er byggestenene i protein , som igen er nødvendigt for at skabe nyt muskelvæv, og reparation af eksisterende celler. En essentiel aminosyre kan ikke syntetiseres eller skabes af kroppen, og skal komme fra kosten. Mens en almindelig kost er nok til at forsyne de fleste mennesker med alle de nødvendige aminosyrer, kan enhver involveret i hård træning kræve et supplement. Dette er for at sikre nok af de forskellige essentielle aminosyrer, indtages for at opfylde kroppens behov.

Hvorfor skal du tage essentielle aminosyrer og hvad er fordelene?

Essentielle Aminosyrer (EAAs) er påkrævet for at opbygge nyt muskelvæv og hjælpe med cellulære reparation, som finder sted, når musklerne er ved at komme sig. At få den rette mængde i en diæt hjælper sportsfolk til at forbedre deres fysik, og også komme sig hurtigere fra motion. De vigtigste essentielle aminosyrer der kræves af kroppen er L Leucin , L Isoleucin , L Valine, L Lysine, L Phenylalanine, L Threonine, L Histidine, L Methionine, L Tryptophan . Disse kan findes i små mængder, i naturlige fødevarer .

Vi har brug alle de forskellige essentielle aminosyrer, som en del af vores kost af en række årsager. Dette er blandt andet til cellulær reparation, men de er også nødvendig for at få mest muligt ud af proteinrige fødevarer. Hvis du ikke får nok essentielle aminosyrer i din kost, vil kroppen ikke udtrække de maksimale næringsstoffer fra proteinkilder, og de kalorier i proteinet vil blive lagret som fedt. Kravet om et afbalanceret antal aminosyrer i kosten er kendt som at 'begrænse protein udnyttelse ".

Et godt kosttilskud vil indeholde essentielle aminosyrer i de korrekte forhold. Dette vil forbedre deres optagelse i kroppen, og giver maksimale ernæringsmæssige fordele. At øge indtagelsen af essentielle aminosyrer vil tillade atleter, at træne med en højere intensitet i længere tid, takket være den forbedrede genopbygning , der tilbydes af en mere afbalanceret kost.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Nødvendig for at kroppen kan opbygge muskelvæv
  • Hjælper kroppen til at komme sig (gendannelse af muskler) efter intens træning
  • Skal indtages som del af kosten

Anbefalet brug

Som kosttilskud anbefaler vi 15g opdelt i to portioner af 7,5g. Indtag en portion 30 minutter før din træning, og den anden servering umiddelbart efter træning . Bedst at indtage med din foretrukne mængde vand eller frugtjuice.

1 x MP Plast Scoop (lille) rummer 2,2 g. "

Ingredienser

L Leucine, L Isoleucine, L Valine, L Lysine, L Phenylalanine, L Threonine, L Histidine, L Methionine, L Tryptophan.

Ernæringsinformation

Per 15g:
L Leucin 5000mg
L Isoleucin 890mg
L Valin 2200mg
L Lysin 2200mg
L Phenylalanin 1800 mg
L Threonin 1500mg
L Histidin 710mg
L Methionin 500mg
L Tryptofan 200mg

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.333333333333333

4.333333333333333

(3 Kundeanmeldelser)

Oprettet den

EAA

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Godt at blande med sin proteinshake for at indtage lidt flere aminosyrer. Det smager ikke af meget, så ødelægger ikke smagen. Personligt anvender jeg det før og efter træning.

Sat Apr 15 09:44:42 BST 2017 af Henrik #1 Top Anmelder

EAA

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Supplerer muskelopbygning godt. Det opløses let både i rent vand eller i en shake, smagen er meget neutral og virker effektivt.

Sun Oct 16 23:10:55 BST 2016 af Emil #1 Top Anmelder

Pre og Post-workout

Samlet:

4

Synes det virker godt, tager det både før og efter træning. Før med mit pre-workout og efter med min shake.

Goes Well With:

shake

Sun Aug 07 22:32:09 BST 2016 af Malthe #1 Top Anmelder

Essentielle aminosyrer (EAA)

Vælg billede

Essentielle aminosyrer (EAA)
Back to top