• Vegetarisk

    Vegetarisk

  • Veganer

    Veganer

Glutamine Peptides

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

69 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Glutamin Peptider er almindeligt anvendt af bodybuildere og sportsfolk , der ønsker at reducere ømhed efter tunge træning. Peptider er naturligt afledte kemiske stoffer, der giver brugerne mulighed for at få større doser af glutamin i deres system hurtigere. Dette kan bidrage til at støtte muskelvæksten og forbedre restitutionen efter intens træning.

Modsat Glutamin, det andet almindeligt tilgængelige kosttilskud, er glutamin peptider langt mere stabilt takket være bindingen mellem glutaminen selv og peptiderne, der er forbundet til det.

Fordelen ved denne mere stabil form af kosttilskuddet er, at det fordøjes hurtigere, og dermed har en hurtigere optagelse end andre former. Ved at tage Glutamin Peptider, vil du være i stand til at få fordelene langt hurtigere, hvilket gør det en fantastisk efter-trænings supplement til at forbedre restitutionen og vækst.

Der er en række andre fordele til rådighed for brugerne af Glutamin Peptider, der gør det et endnu mere effektivt kosttilskud .

Tager man Glutamin Peptider i forbindelse med en afbalanceret kost kan det give en række gode gevinster i både ydelse, der kan opnås i træningscenteret og generelle sundhed.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Hurtig optagelse i kroppen til forbedret ydeevne
  • Støtter Restitution efter træning
  • Ekstremt populær aminosyre

Anbefalet brug

Som kosttilskud anbefaler vi 4g, 1 til 3 gange dagligt. Bedst at indtage med din foretrukne mængde vand eller frugtjuice.

Tilføj 2 MP lille scoop (4G) til din foretrukne mængde vand eller frugtjuice og indtag med det samme.

1 x MP Plast Scoop (lille) rummer 2g (ikke inkluderet).

Ingredienser

Dette produkt er 100% Glutamin Peptider med intet tilføjet eller taget væk.

Ernæringsinformation

100% Glutamin Peptider

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Glutamine Peptides

Vælg billede

Glutamine Peptides