• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

Impact Native Whey 95

Premium kvalitets valleproteinisolat

Smag
Pakke
Mængde

Få gratis levering ved køb for 500 kr.!

GRATIS LEVERING
Få gratis levering ved køb for 500 kr.

Tilbuddet gælder til og med onsdag d.  31. Januar 2019 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
249 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Impact Native Whey 95?

Impact Native Whey 95 er et førsteklasses valleprotein isolat udvundet direkte fra mælk, hvilket giver et massivt 95% proteinindhold.

Den unikke fremstillingsproces af Native Whey indvolvere udviundet proteiner direkte fra skummetmælk, ved brug af membran teknologier ved lav temperatur (mikrofiltrering og ultrafiltrering). Denne proces sikrer et mere bioaktivet valleprotein, der giver din krop til at udnytte brugen af de værdifulde muskeltrænings protein fraktioner. Den lave temperatur proces fjerner kasein og fedt og efterlader det reneste, mest biologisk aktive valleprotein.

Native Whey har også en mere imponerende aminosyre profil end ost afledt valle. Præcis Native Whey, indeholder betydeligt højere niveauer af leucin og cystin. Leucin er blevet udråbt som den vigtigste aminosyre for væksten af væv og reparation (muskel syntese), mens Cystine er afgørende for dannelsen af glutathion, kroppens mest effektive antioxidant, der støtter immunforsvar. Alt i alt, giver Native Whey et potentiale for en overlegen vækst af væv og reparation.

Fremstillingen af Native Whey er helt uden enzymer. Og på grund af det faktum, at det udvundet direkte fra skummetmælk, det giver en meget renere og mere neutral smag.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • 95 % proteinindhold
 • Fantastisk aminosyreprofil
 • Udvundet direkte fra mælk
 • Native proteinfraktioner
 • Øget biotilgængelighed

Anbefalet brug

Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen, så for at opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 1 store skefulde (25 g) i 150-250 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker 30 minutter før og/eller efter din træning. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten, soja og æg.

Chokolade smag: Native Valle Protein Isolat (Mælk) (87%), Lactase, emulgator (soja Lecithin), Cacao pulver, Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Jordbær Cream smag: Native Valle Protein Isolat (Mælk) (92%), Lactase, emulgator (Soja Lecithin), Smagstilsætning, Farve (Rødbede Rød), Sødestof (Sucralose)

Naturell: Native Valle Protein Isolat (Mælk) (95%), Lactase, emulgator (soja Lecithin)

Vanilje smag: Native Valle Protein Isolat (Mælk) (91%), Lactase, emulgator (soja Lecithin), Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 1 Scoop (25g)

Portioner per beholder - 40 (1kg)

Næringsindhold

  Per 100g Per portion *RI
Energi 1630 kJ/384 kcal 408 kJ/96 kcal 5%
Fedt 0,4 g 0,1 g 0%
  heraf mættede fedtsyrer 0,2 g 0,1 g 0%
Kulhydrater 3,0 g 0,8 g 0%
  heraf sukkerarter 3,0 g 0,8 g 0%
Protein 92 g 23 g 46%
Salt 0,25 g 0,06 g 1%

 

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsindholdet er baseret på versionen uden smag, ved valg af andre smagsvarianter kan næringsindholdet variere med op til 10%

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.0

4.0

(2 Kundeanmeldelser)

 • 5    0
 • 4    2
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Oprettet den

Velsmagende

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Velsmagende proteinpulver af høj kvalitet.

Mon Nov 07 16:13:27 GMT 2016 af Vilma #1 Top Anmelder

Super smag

Samlet:

4

Blandbarhed:

3

Smag:

5

Effektivitet:

4

Kan være lidt svært at blande, men ikke noget specielt. Super smag og så er der jo et højt proteinindhold :)

Goes Well With:

mælk/vand

Sun Jul 24 14:44:51 BST 2016 af Ida #1 Top Anmelder

Impact Native Whey 95

Vælg billede

Impact Native Whey 95
Back to top