• Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Gluten Free

  Gluten Free

Impact Whey Protein (Sample)

Udenatureret valleproteinkoncentrat

Smag
Pakke
Mængde

❓❓❓ Mysterierabat ❓❓❓ | Hvor meget sparer du? | Brug koden: MYSTERIE

Kun i 48 timer giver vi dig en mysterierabat - Hvor meget sparer du?

Find ud af det med koden: MYSTERIE

Tilbuddet gælder til og med den 23. februar 2017 eller så længe lager haves. Tilbuddet gælder ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

9 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Uanset om du allerede bruger Impact Whey Protein eller for første gang prøver vores 25g smagsprøve en fantastisk måde at smage vores sortiment af varianter!
Det valleprotein af højeste værdi i hele Europa!* Impact Whey Protein® fremstilles af valleproteinkoncentrat af høj kvalitet , der leverer et højt 82 % proteinindhold. Dette produkt har brudt alle salgsrekorder på grund af sin enestående værdi forhold til prisen og smagen. Vi garanterer* at du ikke vil finde den samme høje kvalitet af protein andre steder i Europa til disse priser!

Vores Impact Whey Protein® er en rig kilde til valleproteinkoncentrat fra sød vegetar ost, indkøbt direkte fra verdens førende valleprotein producenter.

Det harar den højeste biologiske værdi (BV) af alle kendte proteiner, valleprotein koncentrat indeholder høje niveauer af både essentiell og ikke-essentielle Aminosyrer .

Fremstillingsprocessen anvender en unik kombination af membranfiltrerings teknologi og tørring ved lav temperatur og tryk. Dette sikrer skånsom adskillelse og koncentration af proteinet og bevarer sin naturlige funktion og høje næringsværdi for at give et valleproteinkoncentrat af høj kvalitet.

Vores Impact Whey Protein® giver over 82g protein pr 100g (tør form), er lav på fedt og laktose og rig på calcium. Dette protein er en glimrende kilde til essentielle aminosyrer og indeholder en af de højeste mængder af forgrenede aminosyrer, som findes i naturligt protein.

Sporbarhed er en vigtig del af vores kvalitetskontrol proces, og for at støtte denne proces arbejder vi direkte med verdens førende valle producenter for at sikre, at vi har viden og tillid til produktionsprocessen af vores valleprotein.

Proteinfraktionerne er: 44 % Beta lactoglobulin, 17 % Alpha mælkealbumin, 1,5 % bovint serumalbumin, 8 % Immunoglobulin G, 0,5 % Lactoferrin, 26 % glycomacropeptid.

Aminosyre profilen kan findes nederst på siden under "Certificates".

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Vores mest populære protein
 • Over 80 % protein pr. servering
 • Fantastisk aminosyreprofil
 • Højeste biologiske værdi af alle proteiner
 • Ideel til opbygning og reparation muskelvæv
 • Superb smag og let at blande

Anbefalet brug

Tilføj 150-250ml vand eller mælk i vores shaker (jo mindre væske des tykkere vil shaken være). Derefter tilsættes 1 pose (25 g), ryst og indtag. Brug 2-3 gange dagligt eller efter behov.

Ingredienser

Valleprotein koncentrat *, kakaopulver (kun chocolate smooth, chocolate caramel and mocha smagene), aromastoffer (kun smagsvarianter), citronsyre (kun raspberry, vanilla and raspberry, strawberry jam roly poly & summer fruit smagene) , maltekstrakt (kun latte, toffee, chocolate caramel & banoffee smagene), emulgator (soja lecithin), æblesyre (kun choc coconut smag), sødestof (sucralose ® [kun smagsvarianter]) Farvestoffer (Rødbedefarve [kun raspberry, vanilla and raspberry, strawberry cream, strawberry jam roly poly, summer fruits and rhubarb & custard smagene], anthocyanin [kun raspberry smagen], curcumin [kun banana & summer fruits smagene], Caramel [kun choc coconut and sticky toffee pudding smagene]).* Fra mælk

Ernæringsinformation

Per 25g:
Energi: 98.3Kcal
Energi: 414.2kJ
Protein (tør basis): 20,5 g
Protein (som det er): 19,7 g
fedt: 1,8 g
Kulhydrater: 1,5 g
Calcium: 125.0mg
Kolesterol: 0,5 mg

Bemærk, at disse ernæringsmæssige oplysninger er taget fra versionen ude smag. Når du vælger en udgave med smag vil det reducere protein indholdet med ca. 3 % for de fleste smage, men Chocolate-smagen, grundet den ekstra kakao, vil reducere det med cirka 8 %.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.75

4.75

(4 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Super godt produkt.

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Bedste protein til prisen, har været igennem et hav af produkter som ikke har været tilfredsstillende, men har nu holdt mig til myproteins whey i lidt over 2 år.

Tue Dec 13 15:58:19 GMT 2016 af #1 Anmelder Månedens

Super godt produkt.

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Bedste protein til prisen, har været igennem et hav af produkter som ikke har været tilfredsstillende, men har nu holdt mig til myproteins whey i lidt over 2 år.

Tue Dec 13 15:58:19 GMT 2016 af #1 Anmelder Månedens

Velsmagende

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

5

Effektivitet:

4

Produktet er det mest velsmagende jeg har prøvet og det er nemt at blande. Prisen er også god, så det får mine varmeste anbefalinger.

Sat Aug 27 12:14:34 BST 2016 af

Smager Fantastisk

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

4

Chocolate Caramel smager vildt godt :D Bestilte 1kg lige efter jeg havde brugt denne prøve :)

Goes Well With:

200ml Minimælk

Sat May 28 08:19:59 BST 2016 af

Super proteinsmagsprøve

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

3

Effektivitet:

4

Smagsprøverne på MyProtein er en super måde at få prøvet deres forskellige smage på! Raspberry smagen er ikke særligt kunstig i det, og den mikses let :-)

Tue May 03 09:45:20 BST 2016 af

Impact Whey Protein (Sample)

Vælg billede

Impact Whey Protein (Sample)