• Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

 • Gluten Free

  Gluten Free

Koffeinstænger

200mg Koffeinstænger

Smag
Pakke
Mængde

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

Før: 109 kr 44 kr Spar: 65 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Myprotein Koffeinstænger indeholder 200mg koffein per stang, og kan anvendes til en række forskellige formål, gennem hele dagen.

Disse koffeinstænger vil hjælpe med at øge din opmærksomhed og koncentration, for at sikre, at du er på toppen hele dagen, ligemeget om det er på kontoret eller træningsbanen.

Bidrager til forøgelse af udholdenhedskapacitet og udholdenhedsydeevne, vi anbefaler at anvende disse koffeinstænger før løb eller cykling for at sikre, at du får det meste ud af kroppen og træningen.

Yderst praktisk, hæld blot pulveret i din yndlingsdrik. For at lave dit eget pre-workout, hvorfor så ikke blande det med vores BCAA, citrullin malate og beta alanin?

Vigtige fordele

 • 200mg koffein per stang
 • Il øge koncentrationen
 • Vil øge udholdenhedsydeevnen

Anbefalet brug

Åben blot posen og hæld pulveret i din yndlingsdrik. Indtag ikke mere end 2 poser dagligt. Hvis 2 poser indtages bør de spredes ud over hele dagen, de bør ikke indtages samtidig.

Advarsel: indeholder koffein (200mg per portion/400mg per maksimalt dagligt indtag). Ikke egnet til børn, gravide og personer der er overfølsomme overfor koffein. Overskrid ikke den maksimale daglige dosis.

Opbevar uåbnede poser på et tørt og køligt sted, ude af direkte sollys. Posens indhold bør indtages straks efter åbning.

Ingredienser

Fyldemiddel (maltodextrin), vandfri koffein (20%).

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 1 pose (1g), op til 2 gange dagligt (2g)

Næringsindhold

  Per pose (1g) Per maksimalt dagligt indtag (2g)
Koffein 200mg 400mg

Advarsel: indeholder koffein (200mg per portion/400mg per maksimal dagligt indtag). Ikke egnet til børn, gravide eller personer der er overfølsomme overfor koffein. Overskrid ikke det maksimale daglige indtag. Hvis 2 poser indtages bør de spredes ud over hele dagen, indtag ikke på samme tid.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.0

4.0

(1 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

God energikilde

Samlet:

4

Blandbarhed:

3

Smag:

3

Effektivitet:

3

Giver lige et ekstra spark bagi inden træning. Perfekt at have med i træningstasken, hvis man skal direkte til træning efter arbejde.

Sat Nov 26 10:22:41 GMT 2016 af

Koffeinstænger

Vælg billede

Koffeinstænger