• Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Kre-Alkalyn®

pH-korrekt kreatin

Smag
Pakke
Mængde

Få gratis levering ved køb for 500 kr.!

GRATIS LEVERING
Få gratis levering ved køb for 500 kr.

Tilbuddet gælder til og med onsdag d.  31. Januar 2019 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
159 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Kre-Alkalyn®er en af de mest avancerede former for kreatin til rådighed. På grund af sin høje pH-værdi, som Kre- Alkalyn® leveret til musklen, giver det mulighed for avancerede resultater og forbedrede niveauer af ATP-produktion. Kre-Alkalyn®kræver ikke en loading-fase og det forårsager ingen af de ubehagelige bivirkninger nogle mennesker lider af ved andre former for kreatin.

Kreatin lagres i musklen og bruges til at regenerere kroppens mest potente form for energi, Adenosin Tri Fosfat (ATP). ATP bruges hver gang du udfører en høj intensitets eller eksplosiv bevægelse som når du sprinter eller løfter vægte, men lagrene rækker kun til omkring 10 sekunder, så det er vigtigt at genopbygge disse lagre så hurtigt som muligt. Kreatin hjælper met at genopbygge ATP lagrene hurtigt og skabe mere energi.

Enhver atlet der er involveret i høj intensitets, eksplosive sportsgrene kan gavne af kreatin tilskud. Kreatin har vist sig at øge styrke og er en af de mest populære bodybuilding kosttilskud på markedet. Kre-Alkalyn®skubber grænserne endnu længere , da det hjælper kreatin belastningen, det producerer endnu højere niveauer af ATP-produktion .

Da det kan øge mængden af muskelmasse i kroppen, Kre-Alkalyn®kan det også være en hjælp til dem, der ønsker at tabe kropsfedt og skabe en mere æstetisk tiltalende kropsform.

Advarsel: anbefales ikke til brug, hvis du har lidt af nyre eller lever lidelser. Snak med din læge før brug, hvis du er usikker. Anbefales ikke til gravide kvinder, eller hvis du er under 18 år. Som med alle andre kreatin produkter bør du drikke massere af vand.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • pH-Korrekt Kreatin
 • Ingen loading-fase
 • Hjælper med at øge dine ATP-niveauer

Anbefalet brug

Tag 1-2 kapsler dagligt, 60-90 minutter før din træning og 1-2 kapsler straks efter træningen, for hurtigere restitution. For maksimal styrke, kan du tage 6 til 8 kapsler om dagen.

Portionsstørrelse: 1-2 Vkapsler

Portioner per beholder: 60-120

Forbehold: Kre-Alkalyn® er et registreret varemærke tilhørende All American Pharmaceutical & Natural Foods Corporation. Kre-Alkalyn® er et multi-patenteret produkt (USA # 6.399.661, Australien # AU2003203344, New Zealand # 519.305). Andre internationale patenter er under behandling. Alle rettigheder forbeholdt.

Ingredienser

Kre-Alkalyn*®* (buffrat kreatinmonohydrat), vegetarisk kapselskal (Hydroxipropylmetylcellulosa).

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 2 Kapsler

Portioner Per Beholder - 60 (120 Kapsler)

Typiske Ernæringsmæssige Værdier

      Per Portion
Kreatinmonohydrat     1.5 g

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.5

4.5

(4 Kundeanmeldelser)

 • 5    2
 • 4    2
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Oprettet den

Ekstra

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Giver lige det sidste til muskelopbygningen

Mon Sep 18 11:11:41 BST 2017 af Can #1 Top Anmelder

Gode resultater

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Meget tilfreds. Har altid brugt en loading-fase med kreatin, men forsøgte at lade være med dette produkt. Føler jeg har opnået samme, hvis ikke bedre, resultater med dette produkt.

Mon Apr 10 08:35:53 BST 2017 af Temur #1 Top Anmelder

Kre alkalyn

Samlet:

4

Var lidt skeptisk i starten, men har været ovenud tilfreds med produktet.

Mon Feb 06 20:58:20 GMT 2017 af Jens #1 Top Anmelder

Fedt produkt

Samlet:

4

Har virket godt under mit bulk, har fået god muskelmasse med det. Så meget positiv herfra.

Sun Jul 24 21:24:55 BST 2016 af Rasmus #1 Top Anmelder

Kre-Alkalyn®

Vælg billede

Kre-Alkalyn®
Back to top