Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud

Kre-Alkalyn®

pH-korrekt kreatin

 • Vegatar
 • Vegansk
DKK 129.0

Førpris: 159 kr

129 kr

Spar: 30 kr

4 Kundeanmeldelser

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Efterår udsalg Priserne er allerede nedsatte
+ Spar 10% ekstra når du køber for 650 kr

Efterår udsalg
Stort udsalg på hundredevis af varer
priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  Kre-Alkalyn®er en af de mest avancerede former for kreatin til rådighed. På grund af sin høje pH-værdi, som Kre- Alkalyn® leveret til musklen, giver det mulighed for avancerede resultater og forbedrede niveauer af ATP-produktion. Kre-Alkalyn®kræver ikke en loading-fase og det forårsager ingen af de ubehagelige bivirkninger nogle mennesker lider af ved andre former for kreatin.

  Kreatin lagres i musklen og bruges til at regenerere kroppens mest potente form for energi, Adenosin Tri Fosfat (ATP). ATP bruges hver gang du udfører en høj intensitets eller eksplosiv bevægelse som når du sprinter eller løfter vægte, men lagrene rækker kun til omkring 10 sekunder, så det er vigtigt at genopbygge disse lagre så hurtigt som muligt. Kreatin hjælper met at genopbygge ATP lagrene hurtigt og skabe mere energi.

  Enhver atlet der er involveret i høj intensitets, eksplosive sportsgrene kan gavne af kreatin tilskud. Kreatin har vist sig at øge styrke og er en af de mest populære bodybuilding kosttilskud på markedet. Kre-Alkalyn®skubber grænserne endnu længere , da det hjælper kreatin belastningen, det producerer endnu højere niveauer af ATP-produktion .

  Da det kan øge mængden af muskelmasse i kroppen, Kre-Alkalyn®kan det også være en hjælp til dem, der ønsker at tabe kropsfedt og skabe en mere æstetisk tiltalende kropsform.

  Advarsel: anbefales ikke til brug, hvis du har lidt af nyre eller lever lidelser. Snak med din læge før brug, hvis du er usikker. Anbefales ikke til gravide kvinder, eller hvis du er under 18 år. Som med alle andre kreatin produkter bør du drikke massere af vand.

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engelsk. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  Vigtige fordele
  • pH-Korrekt Kreatin
  • Ingen loading-fase
  • Hjælper med at øge dine ATP-niveauer
 • Anbefalet brug

  Tag 1-2 kapsler dagligt, 60-90 minutter før din træning og 1-2 kapsler straks efter træningen, for hurtigere restitution. For maksimal styrke, kan du tage 6 til 8 kapsler om dagen.

  Portionsstørrelse: 1-2 Vkapsler

  Portioner per beholder: 60-120

  Forbehold: Kre-Alkalyn® er et registreret varemærke tilhørende All American Pharmaceutical & Natural Foods Corporation. Kre-Alkalyn® er et multi-patenteret produkt (USA # 6.399.661, Australien # AU2003203344, New Zealand # 519.305). Andre internationale patenter er under behandling. Alle rettigheder forbeholdt.

 • Ingredienser

  Kre-Alkalyn*®* (buffrat kreatinmonohydrat), vegetarisk kapselskal (Hydroxipropylmetylcellulosa).

 • Ernæringsinformation

  Portionsstørrelse - 2 Kapsler

  Portioner Per Beholder - 60 (120 Kapsler)

  Typiske Ernæringsmæssige Værdier

        Per Portion
  Kreatinmonohydrat     1.5 g

Kundeanmeldelser

4.5

4 Kundeanmeldelser

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Ekstra

Giver lige det sidste til muskelopbygningen

Gode resultater

Meget tilfreds. Har altid brugt en loading-fase med kreatin, men forsøgte at lade være med dette produkt. Føler jeg har opnået samme, hvis ikke bedre, resultater med dette produkt.

Kre alkalyn

Var lidt skeptisk i starten, men har været ovenud tilfreds med produktet.

Fedt produkt

Har virket godt under mit bulk, har fået god muskelmasse med det. Så meget positiv herfra.

Back to top