• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarisk

    Vegetarisk

  • Veganer

    Veganer

L Glutamine - Batch-Tested

WADA testet Glutamin

4.666666666666667

3 Kundeanmeldelser

Smag
Pakke
Mængde
Få en gratis IMPACT WHEY når du køber for 500 kr piller eller aminosyrer | ingen kode behøves

Få en gratis IMPACT WHEY når du køber for 500 kr piller eller aminosyrer | ingen kode behøves

Få 1 KG gratis IMPACT WHEY, når du køber for 500 kr piller eller aminosyrer | Du behøver ingen rabatkode

Tilbud gælder til og med d. 22. oktober 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 2000 kr. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU
119 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

L Glutamine er batch testet inden for World Anti-Doping Agency (WADA) rammerne og opretholder en ISO 17025 akkreditering som forikrer om at produkter er fri for alle naturligt fremkomne forbudte stoffer.

Glutamin er en vitalaminosyre, der kræves af hver muskel i kroppen, og er en af de vigtigste byggesten til at danne de proteiner, der vedligeholder cellulære sundhed og reparation af væv. Glutamin findes i varierende mængder i det meste kød og fisk samt, i mindre omfang, i grøntsager og bælgfrugter. Enhver, der er involveret i højintensive træningsprogrammer med udgangspunkt i hypertrofi kan få gavnlige resultater af et Glutamin tilskud.

Glutamin er en semi essentiel aminosyre, som kroppen er i stand til at producere i små mængder, men det meste af det skal komme fra kosten. Det er nødvendigt for hypertrofi og det spiller også en vigtig rolle i at reparere beskadiget væv.

Glutamin anses også at være nyttigt for alle der træner en udholdenhedssport, såsom langdistance løb eller cykling, og det kan bidrage til at reducere forekomsten af kramper forårsaget gennem gentagne bevægelser. Fordi Glutamin kan hjælpe i denne henseende, er det også anbefalet til ældre mennesker, der lider af kramper og regelmæssig muskelsmerter som et naturligt alternativ til kemiske smertestillende medicin.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • WADA testet
  • Populær semini essentiel aminosyre

Anbefalet brug

Som et kosttilskud, anbefaler vi 5 gram, 1 til 3 gange dagligt. For at opnå optimale resultater indtag en servering til morgenmad, frokost og 1 time før søvn. Bedst at indtage med din foretrukne mængde vand eller frugtjuice.

1 x MP Plast Scoop (lille) rummer 3,6 g. (Ikke inkluderet)

Ingredienser

Dette produkt er 100% Glutamin - intet tilføjet eller taget væk.

Ernæringsinformation

100% WADA tested L Glutamin

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.666666666666667

4.666666666666667

(3 Kundeanmeldelser)

Oprettet den

Restitution

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Træner 6 dage om ugen, så har brug for optimal restitution, hvilket dette billige pridukt hjælper med.

Sat Apr 15 10:14:08 BST 2017 af Mathias #1 Top Anmelder

L-glutamin

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Mindsker ømhed, smages ikke hvis man blander det med sit pre-workout da det har en meget neutral smag, opløses let og koster ikke en bondegård.

Sun Oct 16 23:04:57 BST 2016 af Gustav #1 Top Anmelder

batch tested

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Effektivitet:

5

Er glad for jeres batch testede produkter der giver en forvished om, at produkterne er fri for uventede ingredienser. Fortsæt den gode stil!

Sun Sep 18 22:07:24 BST 2016 af Lucas #1 Top Anmelder

L Glutamine - Batch-Tested

Vælg billede

L Glutamine - Batch-Tested
Back to top