• Gluten Free

    Gluten Free

L Histidine

Smag
Pakke
Mængde
Rewind! Spar 40% på piller & aminosyrer | brug kode: MINUS40DK

Rewind! Spar 40% på piller & aminosyrer | brug kode: MINUS40DK

Spar 40% på piller & aminosyrer | BRUG KODE: MINUS40DK

Tilbud gælder til og med d. 24 september 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 2000 kr. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre. 


KØB NU
139 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

L Histidine er en aminosyre , som kroppen ikke kan producere selv, og er derfor påkrævet fra mad eller som et kosttilskud. L Histidine er nødvendig af en række forskellige årsager, herunder produktionen af histamin, at opretholde et sundt hjerte -og kredsløbs, og forbedre immunsystemets respons på infektion.

L Histidine kræves af kroppen til at producere en række andre enzymer, herunder gastrin. Gastrin hjælpe med en effektiv fordøjelsesproces og frigiver flere næringsstoffer fra vores mad, herunder vitaminer og mineraler .

En af de vigtigste roller L Histidine spiller i kroppen er at sikre balancen af mineraler i blodet, herunder metaller såsom zink og jern, der holdes på det korrekte niveau. Histidine bliver bundet med zink og båret til de celler, hvor det er mest påkrævet, og giver mulighed for øget cellefunktion. Folk der ikke tager en tilstrækkelig mængde L Histidine i deres kost er ofte tilbøjelige til at være i zinkmangel, hvilket kan føre til lavt energi niveau og et svækket immunsystem.

Som navnet antyder, er L Histidine tæt knyttet til histamin, det kemikalie, som kroppen producerer som reaktion på infektion. Selvom histamin forårsager betændelse i skader og i svaret på allergener i høfeber, spiller det en afgørende rolle i at opretholde vores modstandsdygtighed over for infektioner.

Selvom L Histidine er en essentiel aminosyre, er det ikke produceret naturligt i kroppen, og skal absorberes fra fødevarer. Det kan findes i kød, fisk og mejeriprodukter i små mængder. Vegetarer især bliver nødt til at tage et supplement, der omfatter L Histidin, da de vil kæmpe for at få det korrekte mængder fra en kost, der er lav på animalske produkter.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Essentiel for at opretholde et sundt immunrespons
  • Vigtig rolle i fordøjelsessystemet
  • Nyttigt for at holde celler sunde

Anbefalet brug

Som kosttilskud anbefaler vi 1g, 1 til 2 gange dagligt. Bedst at indtage med din foretrukne mængde vand eller frugtjuice.

Ingredienser

Dette produkt er 100% L Histidine med intet tilføjet eller taget væk.

Ernæringsinformation

100% L Histidine

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.0

4.0

(1 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Fordøjelsen

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Godt kosttilskud til fordøjelsen.

Mon Apr 17 20:45:13 BST 2017 af #1 Top Anmelder

L Histidine

Vælg billede

L Histidine
Back to top