• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

L Theanine

Smag
Pakke
Mængde

❓❓❓ Mysterierabat ❓❓❓ | Hvor meget sparer du? | Brug koden: MYSTERIE

Kun i 48 timer giver vi dig en mysterierabat - Hvor meget sparer du?

Find ud af det med koden: MYSTERIE

Tilbuddet gælder til og med den 23. februar 2017 eller så længe lager haves. Tilbuddet gælder ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

209 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er L Theanine?

L Theanine er en aminosyre , der findes naturligt i grøn te. Det har vist sig at fremme en afslappende tilstand uden at forårsage døsighed eller reducere årvågenhed. Det er blevet foreslået, at L Theanine kan øge visse neurotransmittere og alpha bølger produceret af hjernen, der fremmer en beroligende effekt.

Hvorfor skal du tage L Theanine?

I mange år har folk indtaget grøn te på grund af sine afslappende egenskaber. L Theanine er den aktive ingrediens i grøn te, der hjælper til at fremme denne følelse af afslapning og ro.

L Theanine har en række gavnlige virkninger, herunder dets evne til at fremme afslapning og en tilstand af at være udhvilet. Indledende forskning tyder på at L Theanine også kan understøtte kardiovaskulær funktion, forbedre evnen til at koncentrere sig, reducere nervøs agitation og også potentielt sænke blodtrykket. Det foreslås også, at L Theanine kan fremme afslapning og tilskynde dyb søvn.

Det foreslås at de beroligende virkninger fremstilles ved stigende niveauer af GABA (gamma -amino-smørsyre) en vigtig hæmmende neurotransmitter i hjernen. GABA har vist sig at reducere følelsen af ophidselse, rastløshed og søvnløshed. L Theanine kan også øge niveauet af dopamin, et andet kemisk stof i hjernen, der kan forbedre humøret.

Selvom L Theanine findes i grøn te indeholder det ikke koffein. L Theanine arbejder for at udligne koffeins hyper effekt med en beroligende effekt.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Kan fremme en afslappet sindstilstand
 • Har vist sig at fremme dyb søvn og afslapning
 • Naturlig aminosyre

Anbefalet brug

Som kosttilskud anbefaler vi 200 mg, 1 til 2 gange dagligt.

Tilføj knap 1 MP mini scoop (200 mg) til din foretrukne mængde vand eller frugtjuice og indtag med det samme. Bedst at indtage på tom mave.

1 x MP Plast Scoop (mini) rummer 220mg (0,22 g).

Ingredienser

Dette produkt er 100% L Theanine med intet tilføjet eller taget væk.

Ernæringsinformation

100% L Theanine

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.5

4.5

(2 Kundeanmeldelser)



Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Værd at prøve

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

3

Effektivitet:

4

Jeg hoppede med på L-theanin, da jeg har tendens til at blive ængstelig - især af kaffe/koffein - og til at sove dårligt. Synes det virker bedre end fx baldrian/humle. Jeg har lavet min egen mentale stack, som virker for mig - til en god kombination af energi og mental ro. Det er L-theanin, ALCAR og perikon, som jeg tager sammen med min whey. Men eksperimenter selv. Pulveret smager af meget lidt og kan blandes op i væske.

Sun Jan 22 09:27:43 GMT 2017 af

Søvn

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

1

Effektivitet:

4

Min søvn er forbedre

Thu Sep 10 10:54:18 BST 2015 af

L Theanine

Vælg billede

L Theanine