Micellar Kasein Bar

En velsmagende og næringsrig snack

Smag
Pakke
Mængde

25% rabat | Koden tilføjes automatisk ved checkout.

25% rabat - Koden tilføjes automatisk ved checkout.

Tilbuddet gælder til og med søndag d. 25.03.2018 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
199 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Micellar Kasein Barer?

Her hos Myprotein, tillader ekspert innovation, forskning bag kulisserne, design og implementering af vores hold af dygtige og engagerede medarbejdere os at lancere markedets førende produkter. Dette er tydeligt og kan ses i vores nye og eksklusive micellar kasein barer. Vi har specielt sammensat denne bar, så hver 70g servering indeholder imponerende 25 g protein af høj kvalitet, hvoraf flertallet er langsomt fordøjet. Med micellar kasein som den primære kilde, er denne bar en praktisk og nærende snack før sengetid, når din krop løber tør for næring. Dette er ikke en typisk proteinbar, proteinprofilen er blevet manipuleret, så vi sikrer en blanding af højkvalitets langsomtoptageligt protein, så du kan dækkes ind lige før sengetid.

Vi anerkender at det er let at afhænge af næringsfattige hurtige løsninger, eller endnu værre at springe over måltider, med den kaotiske og hektiske livsstil som mange fører i dag. Derfor har vi fremstillet Micellar Kasein Baren så de let passer i lommen, tasken eller endda i handskerummet, så der ikke er nogen undskyldning for ikke at møde de daglige proteinbehov.

Hvad er fordelene?

 • Micellar Kasein Bars indeholder 25g protein per portion, domineret af langsomtoptagelige proteiner, der stærkt kan forbedre restitutionen over natten, sammen med at bidrage til opbyggelse og vedligeholdelse af muskelmasse. Med kilder til fedt og kulhydrater, komplimenterer dette produkt helt sikkert mål om en kaloriekontrolleret kost og de energibehov der kræves af mange sportsgrene.
 • Hver bar har en kilde til magnesium, der bidrager til reduktion af træthed og udmattelse. Magnesium bidrager også til en normal muskelfunktion.
 • Micellar Kasein Barer har flere kilder til zink, der bidrager til en normal proteinsyntese og vedligeholdelse af normale knogler.

Hvem er Micellar Kasein Barer egnet til?

Med den Micellar Kasein Barens fantastiske smag, vil du finde der svært at tro, at denne bar faktisk støtter din træning og kostplan! Denne bar er perfekt for dem der søger at øge deres daglige proteinindtag og forbedre restitutionen om natten med en velsmagende og blød bar.

Vigtige fordele

 • Unik proteinblanding, indeholdende langsomtoptagelige proteiner, hvilket gør det til en perfekt snack før sengetid
 • Zink bidrager til en normal proteinsyntese og vedligeholdelse af normale knogler                               
 • Magnesium bidrager til reduktion af træthed og udmattelse

Anbefalet brug

Indtag som proteinrig snack før sengetid for at øge dit daglige proteinindtag.

Advarsel: Overdreven indtag kan have en afførende virkning. Ikke egnet til diabetikere. Dette produkt bør ikke erstatte en varieret kost. Indtag som del af en balanceret kost og sund livsstil. Opbevar tørt og køligt, ude af direkte sollys. Ikke egnet til vegetarer.

Ingredienser

For allergener, herunder korn indeholdende gluten, se ingredienser i fed. Kan også indeholde byg, havre, æg, jordnødder, nødder, sesamfrø og svovldioxid.

Chokolade Fudge: Proteinblanding (29%) (micellar kasein (mælk), mælkeprotein, mælkeprotein isolat, valleprotein koncentrat (mælk), emulgator (soja lecithin)), fugtighedsbevarende midler (glycerol, maltitol), mælke chokolade overtræk (14%) (sødemidler (isomalt, sucralose), ikke hydrogenereret palme og palmekerne olie, vallepulver (mælk), fedtreduceret kakaopulver, beriget hvedemel (hvedemel, kalciumkarbonat, jern, niacin, thiamin), emulgator (soja lecithin, E476), naturlig aroma), hydrolyseret kollagen, isomaltooligosaccharider, fedtreduceret kakaopulver, vand, hævemiddel (polydextrose), aroma, rapsolie, salt, magnesium oxid, antioxidant (naturligt blandede tokoferoler), zink, oxid.

Advarsler: Overdreven indtagelse kan virke afførende. Uegnet for diabetikere.

Chokolade jordnøddesmør: Proteinblanding (31%) (micellar kasein (mælk), mælkeprotein, mælkeprotein isolat, valleprotein koncentrat (mælk), emulgator (soja lecithin)), fugtighedsbevarende midler (glycerol, maltitol), mælke chokolade overtræk (14%) (sødemidler (isomalt, sucralose), ikke hydrogenereret palme og palmekerne olie, vallepulver (mælk), fedtreduceret kakaopulver, beriget hvedemel (hvedemel, kalciumkarbonat, jern, niacin, thiamin), emulgator (soja lecithin, E476), naturlig aroma), hydrolyseret kollagen, isomaltooligosaccharider, vand, jordnøddemel, hævemiddel (polydextrose), aroma (jordnød, mælk), rapsolie, salt, magnesium oxid, antioxidant (naturligt blandede tokoferoler), zink, oxid.

Advarsler: Overdreven indtagelse kan virke afførende. Uegnet for diabetikere.

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 1 Bar (70g)

Portioner per beholder - 1 Bar

Næringsindhold

  Per 100g Per Bar (70g)
Energi 1338 kJ/320 kcal 937 kJ/224 kcal
Fedt 7,3 g 5,1 g
  heraf mættede fedtsyrer 5,1 g 3,6 g
Kulhydrater 30 g 21 g
  heraf sukkerarter 5,8 g 4,1 g
Fibre 12 g 8,7 g
Protein 36 g 25 g
Salt 0,27 g 0,19 g
Magnesium 145 mg (39% RI*) 102 mg (27% RI*)
Zink 3,2 mg (32% RI*) 2,2 mg (22% RI*)

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

 

Næringsindhold er baseret på chokolade fudge smagsvarianten, ved valg af andre smagsvarianter kan næringsværdierne variere med op til 10%

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.5

4.5

(6 Kundeanmeldelser)

 • 5    4
 • 4    1
 • 3    1
 • 2    0
 • 1    0
Oprettet den

Hellere shake

Samlet:

3

Smager godt, men vil dog hellere drikke en kasein shake før sengetid, da jeg synes det fylder bedre i maven.

Thu Nov 09 21:29:19 GMT 2017 af Asger #1 Top Anmelder

Som slik

Samlet:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Mætter og smager fantastisk. Som at spise slik før sengetid

Mon Oct 30 20:26:54 GMT 2017 af Ulrich #1 Top Anmelder

Før sengetid

Samlet:

5

Rigtig lækker konsistens, som minder lidt om kage, hvilket hjælper ekstra meget på den søde tand.

Tue Oct 17 08:14:16 BST 2017 af Gregers #1 Top Anmelder

Mæt i længere tid

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Baren tillader at man kan få protein der optages over længere tid. Det synes jeg giver en længere mættende effekt, så tommel op, hvis man er under vægttab. Det er selvfølgelig også positivt at smagen er god ;)

Mon Apr 24 16:26:30 BST 2017 af Alfred #1 Top Anmelder

Chocolate fudge

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Chocolate fudge har en lækker konsistens og smager himmelsk.

Mon Apr 10 14:36:52 BST 2017 af Britta #1 Top Anmelder

Lækker bar

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Lækker choko bar, smager næsten syndigt.

Tue Feb 28 15:04:29 GMT 2017 af Betzy

Micellar Kasein Bar

Vælg billede

Micellar Kasein Bar
Back to top