Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Tilbud

Micellar Kasein Bar

En velsmagende og næringsrig snack

DKK
6 Kundeanmeldelser

Efterår udsalg Priserne er allerede nedsatte
+ Spar 10% ekstra når du køber for 650 kr

Efterår udsalg
Stort udsalg på hundredevis af varer
priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

Udsolgt

 • Produkt Information

  Hvad er Micellar Kasein Barer?

  Her hos Myprotein, tillader ekspert innovation, forskning bag kulisserne, design og implementering af vores hold af dygtige og engagerede medarbejdere os at lancere markedets førende produkter. Dette er tydeligt og kan ses i vores nye og eksklusive micellar kasein barer. Vi har specielt sammensat denne bar, så hver 70g servering indeholder imponerende 25 g protein af høj kvalitet, hvoraf flertallet er langsomt fordøjet. Med micellar kasein som den primære kilde, er denne bar en praktisk og nærende snack før sengetid, når din krop løber tør for næring. Dette er ikke en typisk proteinbar, proteinprofilen er blevet manipuleret, så vi sikrer en blanding af højkvalitets langsomtoptageligt protein, så du kan dækkes ind lige før sengetid.

  Vi anerkender at det er let at afhænge af næringsfattige hurtige løsninger, eller endnu værre at springe over måltider, med den kaotiske og hektiske livsstil som mange fører i dag. Derfor har vi fremstillet Micellar Kasein Baren så de let passer i lommen, tasken eller endda i handskerummet, så der ikke er nogen undskyldning for ikke at møde de daglige proteinbehov.

  Hvad er fordelene?

  • Micellar Kasein Bars indeholder 25g protein per portion, domineret af langsomtoptagelige proteiner, der stærkt kan forbedre restitutionen over natten, sammen med at bidrage til opbyggelse og vedligeholdelse af muskelmasse. Med kilder til fedt og kulhydrater, komplimenterer dette produkt helt sikkert mål om en kaloriekontrolleret kost og de energibehov der kræves af mange sportsgrene.
  • Hver bar har en kilde til magnesium, der bidrager til reduktion af træthed og udmattelse. Magnesium bidrager også til en normal muskelfunktion.
  • Micellar Kasein Barer har flere kilder til zink, der bidrager til en normal proteinsyntese og vedligeholdelse af normale knogler.

  Hvem er Micellar Kasein Barer egnet til?

  Med den Micellar Kasein Barens fantastiske smag, vil du finde der svært at tro, at denne bar faktisk støtter din træning og kostplan! Denne bar er perfekt for dem der søger at øge deres daglige proteinindtag og forbedre restitutionen om natten med en velsmagende og blød bar.

  Vigtige fordele
  • Unik proteinblanding, indeholdende langsomtoptagelige proteiner, hvilket gør det til en perfekt snack før sengetid
  • Zink bidrager til en normal proteinsyntese og vedligeholdelse af normale knogler                               
  • Magnesium bidrager til reduktion af træthed og udmattelse
 • Anbefalet brug

  Indtag som proteinrig snack før sengetid for at øge dit daglige proteinindtag.

  Advarsel: Overdreven indtag kan have en afførende virkning. Ikke egnet til diabetikere. Dette produkt bør ikke erstatte en varieret kost. Indtag som del af en balanceret kost og sund livsstil. Opbevar tørt og køligt, ude af direkte sollys. Ikke egnet til vegetarer.

 • Ingredienser

  For allergener, herunder korn indeholdende gluten, se ingredienser i fed. Kan også indeholde byg, havre, æg, jordnødder, nødder, sesamfrø og svovldioxid.

  Chokolade Fudge: Proteinblanding (29%) (micellar kasein (mælk), mælkeprotein, mælkeprotein isolat, valleprotein koncentrat (mælk), emulgator (soja lecithin)), fugtighedsbevarende midler (glycerol, maltitol), mælke chokolade overtræk (14%) (sødemidler (isomalt, sucralose), ikke hydrogenereret palme og palmekerne olie, vallepulver (mælk), fedtreduceret kakaopulver, beriget hvedemel (hvedemel, kalciumkarbonat, jern, niacin, thiamin), emulgator (soja lecithin, E476), naturlig aroma), hydrolyseret kollagen, isomaltooligosaccharider, fedtreduceret kakaopulver, vand, hævemiddel (polydextrose), aroma, rapsolie, salt, magnesium oxid, antioxidant (naturligt blandede tokoferoler), zink, oxid.

  Advarsler: Overdreven indtagelse kan virke afførende. Uegnet for diabetikere.

  Chokolade jordnøddesmør: Proteinblanding (31%) (micellar kasein (mælk), mælkeprotein, mælkeprotein isolat, valleprotein koncentrat (mælk), emulgator (soja lecithin)), fugtighedsbevarende midler (glycerol, maltitol), mælke chokolade overtræk (14%) (sødemidler (isomalt, sucralose), ikke hydrogenereret palme og palmekerne olie, vallepulver (mælk), fedtreduceret kakaopulver, beriget hvedemel (hvedemel, kalciumkarbonat, jern, niacin, thiamin), emulgator (soja lecithin, E476), naturlig aroma), hydrolyseret kollagen, isomaltooligosaccharider, vand, jordnøddemel, hævemiddel (polydextrose), aroma (jordnød, mælk), rapsolie, salt, magnesium oxid, antioxidant (naturligt blandede tokoferoler), zink, oxid.

  Advarsler: Overdreven indtagelse kan virke afførende. Uegnet for diabetikere.

 • Ernæringsinformation

  Portionsstørrelse - 1 Bar (70g)

  Portioner per beholder - 1 Bar

  Næringsindhold

    Per 100g Per Bar (70g)
  Energi 1338 kJ/320 kcal 937 kJ/224 kcal
  Fedt 7,3 g 5,1 g
    heraf mættede fedtsyrer 5,1 g 3,6 g
  Kulhydrater 30 g 21 g
    heraf sukkerarter 5,8 g 4,1 g
  Fibre 12 g 8,7 g
  Protein 36 g 25 g
  Salt 0,27 g 0,19 g
  Magnesium 145 mg (39% RI*) 102 mg (27% RI*)
  Zink 3,2 mg (32% RI*) 2,2 mg (22% RI*)

  * Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

   

  Næringsindhold er baseret på chokolade fudge smagsvarianten, ved valg af andre smagsvarianter kan næringsværdierne variere med op til 10%

Kundeanmeldelser

4.5

6 Kundeanmeldelser

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Hellere shake

Smager godt, men vil dog hellere drikke en kasein shake før sengetid, da jeg synes det fylder bedre i maven.

Som slik

Mætter og smager fantastisk. Som at spise slik før sengetid

Før sengetid

Rigtig lækker konsistens, som minder lidt om kage, hvilket hjælper ekstra meget på den søde tand.

Mæt i længere tid

Baren tillader at man kan få protein der optages over længere tid. Det synes jeg giver en længere mættende effekt, så tommel op, hvis man er under vægttab. Det er selvfølgelig også positivt at smagen er god ;)

Chocolate fudge

Chocolate fudge har en lækker konsistens og smager himmelsk.

Lækker bar

Lækker choko bar, smager næsten syndigt.

Back to top