• Vegetarisk

    Vegetarisk

Milk Protein Smooth (Sample)

Kasein der er klar til brug

Smag
Pakke
Mængde

Få gratis levering ved køb for 500 kr.!

GRATIS LEVERING
Få gratis levering ved køb for 500 kr.

Tilbuddet gælder til og med onsdag d.  31. Januar 2019 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
Før: 9 kr 4 kr Spar: 5 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Milk Protein Smooth er et mælkeproteinkoncentrat afledt fra ultrafiltreret skummetmælk. Dette avancerede mælkeprotein er en glimrende kilde til kasein og valleproteiner i samme forhold som findes naturligt i mælk (kasein 80 % og valle 20 %). Milk Protein Smooth giver en meget glat konsistens med en meget ren og neutral smag.

Vores Milk Protein Smooth er produceret ved hjælp af de nyeste varmebehandlingsteknikker for at undgå denaturering.

Grundet produktionsprocessen, er der ikke brug for blandingsmiddel for at give den fremragende blanding og konsistens som Milk Protein Smooth har. Smagen er ekstremt neutral, i endnu højere grad end andre mælkeproteinprodukter, hvilket gør det ekstremt alsidigt, hvor det kan indtages i forskellige former, herunder, protein shakes, smoothies og yoghurt.

Milk protein Smooth absorberes langsomt af maven og tillader en gradvis forsyning af aminosyrer< over en længere periode. Dette gør Milk Protein Smooth det ideelle proteintilskud til mellem måltiderne og før sengetid. Under søvn, bliver kroppen normalt udsultet for næringsstoffer, da det er upraktisk at indtage mad. Men mælkeprotein giver en vedvarende forsyning af protein, som får din krop til at undgå nedbrydning af væv i løbet af natten.

Milk Protein Smooth har en fremragende aminosyre profil og er særlig højt på forgrenede aminosyrer (BCAA). Det er også et ekstremt lavt fedtindhold og samtidig er det også en fremragende kilde til calcium. Dette produkt er også uden GMO.

Milk Protein Smooth er 78 % Micellar Casein, resten er lavet fra valleprotein og bioaktive proteiner.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Langsomt fordøjelige proteiner, ideel til inden sengetid
  • Neutral, ren smag og øjeblikkelig blanding
  • højt proteinindhold, lavt fedt- og kulhydrater indhold

Anbefalet brug

Tilføj 300-400ml vand eller mælk i vores shaker (jo mindre væske des tykkere vil shaken være). Derefter tilsættes 1 pose, ryste og indtag. Indtag lige før sengetid for optimale resultater, men kan også tages mellem måltiderne, 2 til 3 gange om dagen eller efter behov.

Ingredienser

Mælkeproteinkoncentrat*, kakaopulver (kun Chocolate smag), aromastoffer (kun smagsvarianter), citronsyre (kin Raspberry smag), maltekstrakt (kun Banoffee smag), emulgator (soja lecithin), sødestof (sucralose ® [kun smagsvarianter]), Farvestoffer (Rødbedefarve [kun Raspberry & Strawberry Cream smag], Anthocyanin [kun Raspberry smag], Curcumin [kun Banana smag])* Fra mælk

Ernæringsinformation

Per 30g:
Energi: 111.0Kcal
Energi: 453.0kJ
Protein (tør basis): 25,5g
Protein (som det er): 24,2g
Fedt: 0,4 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
Kulhydrater (laktose): 1,9g

Bemærk, at disse ernæringsmæssige oplysninger er taget fra ikke-aromatiseret versionen. Når du vælger en aromatiseret udgave vil det reducere protein indholdet med ca. 3 % for de fleste smage, men chokolade, på grund af den ekstra kakao, vil blive reduceret det med cirka 8 %.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.0

4.0

(1 Kundeanmeldelser)

  • 5    0
  • 4    1
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Oprettet den

Sengetidssnack

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

God før sengetid.

Mon Jul 17 19:16:31 BST 2017 af Julian #1 Top Anmelder

Milk Protein Smooth (Sample)

Vælg billede

Milk Protein Smooth (Sample)
Back to top