Myprotein 8 Måltids-taske

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

Før: 319 kr 271 kr Spar: 48 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

Styrk din ambition med den nye Myprotein 8 måltids-tasle - en stilfuld og funktionel løsning til at holde styr på dine måltider på farten. Med mulighed for at opbevare op til 8 store måltider, sikrer Myprotein 8 måltids-tasken at du kan holde dig ernæret hele dagen. Designet til at holde din mad kølig, giver denne praktiske taske dig frihed når du udvælger dine daglige måltider.

Fremstillet af materialer af høj kvalitet, er Myprotein 8 måltids-tasken designet til at tåle at komme med i fitnesscentret såvel som med på farten. Med justérbar skulderstrop og ergonomisk formet gummihåndtag, er dette et utroligt mobilt mad styringssystem. Myprotein 8 måltids-tasken fås med isposer og termisk modstandsdygtige beholdere, alt du skal gøre nu er at kokkerere!

Vigtige fordele

  • Kan opbevare 8 store måltider.
  • Fremstillet af hårdføre materialer.
  • Fås med isposer og beholdere.

Anbefalet brug

Forbered dagens måltider og vær sikker på, at dine isposer har været i fryseren natten over. Put dine måltider i Myproteins 8 måltids-taske og placér isposerne imellem. Du er nu forberedt på din dag!

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

3.5

3.5

(2 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

God taske

Samlet:

4

Fin taske med plads til 8 måltider - perfekt til når man er på farten hele dagen.

Goes Well With:

Meal prep

Mon Mar 27 13:59:14 BST 2017 af #1 Top Anmelder

Hårdføre materialer??

Samlet:

3

I beskrivelsen af tasken, står der hårdføre materialer. Tasken fejler som sådan ikke noget, men de madbokse der er med er virkelig ikke særligt hårdføre eller stabile. I burde have nogle ekstra som man kunne købe løst med.

Thu Mar 16 20:18:53 GMT 2017 af

Myprotein 8 Måltids-taske

Vælg billede

Myprotein 8 Måltids-taske