Myprotein 8 Måltids-taske

❓❓❓ Mysterierabat ❓❓❓ | Hvor meget sparer du? | Brug koden: MYSTERIE

Kun i 48 timer giver vi dig en mysterierabat - Hvor meget sparer du?

Find ud af det med koden: MYSTERIE

Tilbuddet gælder til og med den 23. februar 2017 eller så længe lager haves. Tilbuddet gælder ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

319 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Styrk din ambition med den nye Myprotein 8 måltids-tasle - en stilfuld og funktionel løsning til at holde styr på dine måltider på farten. Med mulighed for at opbevare op til 8 store måltider, sikrer Myprotein 8 måltids-tasken at du kan holde dig ernæret hele dagen. Designet til at holde din mad kølig, giver denne praktiske taske dig frihed når du udvælger dine daglige måltider.

Fremstillet af materialer af høj kvalitet, er Myprotein 8 måltids-tasken designet til at tåle at komme med i fitnesscentret såvel som med på farten. Med justérbar skulderstrop og ergonomisk formet gummihåndtag, er dette et utroligt mobilt mad styringssystem. Myprotein 8 måltids-tasken fås med isposer og termisk modstandsdygtige beholdere, alt du skal gøre nu er at kokkerere!

Vigtige fordele

  • Kan opbevare 8 store måltider.
  • Fremstillet af hårdføre materialer.
  • Fås med isposer og beholdere.

Anbefalet brug

Forbered dagens måltider og vær sikker på, at dine isposer har været i fryseren natten over. Put dine måltider i Myproteins 8 måltids-taske og placér isposerne imellem. Du er nu forberedt på din dag!

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Myprotein 8 Måltids-taske

Vælg billede

Myprotein 8 Måltids-taske