VALLESMØRTM - Mandel

Mandelsmør med forhøjet proteinindhold

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

89 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Vi introducerer Myprotein's Mandel VALLESMØRTM, der tager din traditionelle favorit og gør den til noget ekstraordinært. Produceret i vores specialudviklede laboratorium for nøddesmør. Vi har designet en bemærkelsesværdig fusion af valleisolat og nøddesmør i en række lækre smagsvarianter. Med over 40% mere protein end almindelig jordnøddesmør købt i butikken, repræsenterer vores seneste opfindelse endnu et proteinrigt produkt der bidrager til opbyggelse af muskelmasse.

Denne mandelsmør ankommer med en lang række andre fordele. Den er rig på monoumættede fedtsyrer - udskiftning af mættede fedtsyrer med umættede fedtsyrer i din kost bidrager til vedligeholdelse af et normalt niveau af blodkolesterol. Derudover, er vores Mandel VALLESMØRTM udviklet sådan, at den har et lavt sukker- og saltindhold, hvilket gør denne til den skyldfrie mandelsmør din krop har længtes efter. Vi har ikke bare forhøjet de næringsrige værdier i smøren, vi har skabt et udvalg af overdådige smagsvarianter.

Her hos Myprotein, synes vi at dette produkt er banebrydende for alle der er seriøse omkring træning og kost. Utrolig alsidighed gør, at du kan bruge denne mandelsmør til at opgradere praktisk talt ethvert måltid med en proteinindsprøjtning og et skud smag. Hvorfor ikke smøre på en riskage, tilføje til din smoothie eller spis sammen med en af vores lækre proteinrige snacks?

Myproteins Mandel VALLESMØRTM er rig på protein og vil bidrage til opbyggelse, vedligeholdelse og reparation af muskelmasse/fibre.

Vigtige fordele

  • 40% mere protein end almindelig mandelsmør
  • Fyldt med sunde fedtstoffer
  • Udvalg af lækre smagsvarianter

Anbefalet brug

Idéel som smøre- eller stegemiddel. Noget adskillelse af olie er naturligt, rør blot rundt igen.

Ingredienser

Uden smag: Ristede mandler (50%), valleprotein isolat (mælk) (Indeholder emulgator (soja lecithin)) (25%), Ekstra jomfru koldpresset rapsolie, sødestof (sucralose).

Med smag: Ristede mandler (50%), valleprotein isolat (mælk) (indeholder emulgator (soja lecithin)) (25%), Ekstra jomfru koldpresset rapsolie, naturlig aroma, sødestof (sucralose).

For allergener, se ingredienser skrevet med fed. Kan indeholde spor af nødder og jordnødder.

Ernæringsinformation

Næringsindhold

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

VALLESMØRTM - Mandel

Vælg billede

<p>VALLESMØR<sup>TM </sup>- Mandel</p>
  Per 100g  
Energi 2613 kJ/630 kcal  
Fedt 50 g  
  heraf mættede fedtsyrer 3,8 g  
  heraf mono umættede fedtsyrer 32 g  
  heraf flerumættede fedtsyrer 12 g  
Kulhydrater 8,3 g  
  heraf sukkerarter 2,2 g  
Fibre 2,1 g  
Protein 36 g  
Salt 0,18 g