VALLESMØRTM - Peanut

Jordnøddesmør med forhøjet proteinindhold

Spar op til 60% | + Op til 15% ekstra rabat | SE MERE

Spar op til 15% ekstra oven i vores udsalg


Spar 10% ekstra
uanset ordrestørrelse | Brug koden: 10EKSTRA
Spar 12% ekstra ved køb over 399 kr. | Brug koden: 12EKSTRA
Spar 15% ekstra ved køb over 599 kr. | Brug koden: 15EKSTRA

Udsalg gælder til og med d. 26.05. 2017 eller så længe lager haves. Ekstra rabat gælder til og med den 23. maj 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

59 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Vi introducerer Myprotein's Jordnødde VALLESMØRTM, der tager din traditionelle favorit og gør den til noget ekstraordinært. Produceret i vores specialudviklede laboratorium for nøddesmør. Vi har designet en bemærkelsesværdig fusion af valleisolat og nøddesmør i en række lækre smagsvarianter. Med over 35% mere protein end almindelig jordnøddesmør købt i butikken, repræsenterer vores seneste opfindelse endnu et proteinrigt produkt der bidrager til opbyggelse af muskelmasse.

Denne jordnøddesmør ankommer med en lang række andre fordele. Den er rig på monoumættede fedtsyrer - udskiftning af mættede fedtsyrer med umættede fedtsyrer i din kost bidrager til vedligeholdelse af et normalt niveau af blodkolesterol. Derudover, er vores Jordnødde VALLESMØRTM udviklet sådan, at den har et lavt sukker- og saltindhold, hvilket gør denne til den skyldfrie jordnøddesmør din krop har længtes efter. Vi har ikke bare forhøjet de næringsrige værdier i smøren, vi har skabt et udvalg af overdådige smagsvarianter.

Her hos Myprotein, synes vi at dette produkt er banebrydende for alle der er seriøse omkring træning og kost. Utrolig alsidighed gør, at du kan bruge denne jordnøddesmør til at opgradere praktisk talt ethvert måltid med en proteinindsprøjtning og et skud smag. Hvorfor ikke smøre på en riskage, tilføje til din smoothie eller spis sammen med en af vores lækre proteinrige snacks?

Myproteins Jordnødde VALLESMØRTM er rig på protein og vil bidrage til opbyggelse, vedligeholdelse og reparation af muskelmasse/fibre.

Vigtige fordele

  • Med over 35% mere protein end almindelig jordnøddesmør købt i butikken
  • Fyldt med sunde fedtstoffer
  • Udvalg af lækre smagsvarianter

Anbefalet brug

Idéel som smøre- eller stegemiddel. Noget adskillelse af olie er naturligt, rør blot rundt igen.

Ingredienser

Uden smag: Ristede jordnødder (49%), valleprotein isolat (mælk) (Indeholder emulgator (soja lecithin)) (28%), Ekstra jomfru koldpresset rapsolie, sødestof (sucralose).

Med smag: Ristede jordnødder (49%), valleprotein isolat (mælk) (indeholder emulgator (soja lecithin)) (28%), Ekstra jomfru koldpresset rapsolie, naturlig aroma, sødestof (sucralose).

For allergener, se ingredienser skrevet med fed. Kan indeholde spor af nødder.

Ernæringsinformation

Næringsindhold

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

VALLESMØRTM - Peanut

Vælg billede

<p>VALLESMØR<sup>TM </sup>- Peanut</p>
  Per 100g  
Energi 2552 kJ/614 kcal  
Fedt 46 g  
  Heraf mættede 4,7 g  
  heraf monoumættede 32 g  
  heraf flerumættede 7,4 g  
Kulhydrater 11 g  
  heraf sukkerarter 3,2 g  
Fibre 2,1 g  
Protein 38 g  
Salt 0,18 g