• Vegetarisk

    Vegetarisk

  • Veganer

    Veganer

Protein Breadsticks

Protein brødpinde

Smag
Pakke
Mængde

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

39 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Protein Breadsticks er proteinrige mini-brødpinde lavet med ekstra jomfru olivenolie, og er en perfekt snack til at øge dit proteinindtag på farten.

Disse brødpinde er tilgængelige i to varianter der inkluderer Fuldkorn, som er lavet af fuldkorns hvedemel, og Klassisk, som er lavet af almindeligt hvedemel. Prøv disse proteinrige brødpinde som en snack for sig selv eller med andre madvarer såsom suppe eller forskellige varianter af dip.

Hver portion a 25g vil indeholde over 7g protein, der vil bidrage til forøgelse og vedligeholdelse af muskelmasse. Disse brødpinde har også et lavt sukkerindhold. Det høje proteinindhold kommer fra sojaprotein isolat, der gør dem egnede til vegetarer og veganere.

En fantastisk proteinrig snack. Disse brødpinde er perfekte for alle der vil øge deres daglige proteinindtag eller leder efter en alternativ proteinkilde i deres kost.

Vores kunders kostvalg er meget vigtige for os. Mens dette produkt er fremstillet ved hjælp af ingredienser og hjælpestoffer egnet til en vegansk kost, bedes du bemærke, at mejeripulver også bruges på samme produktionsanlæg og krydskontaminering indenfor samme produktionsanlæg kan forekomme på meget små niveauer. Denne holdning støttes af Vegan Society.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • 31% protein fra sojaprotein isolat
  • To varianter der inkluderer Fuldkorn og Klassisk.
  • En fantastisk proteinrig snack med lavt sukker indhold

Anbefalet brug

Klar til at spise. Indtag som snack.

Opbevares på et tørt og køligt sted, væk fra direkte sollys og varmekilder. Indtag som en del af en varieret og sund livsstil. Vær sikker på, at du drikker nok med vand hver dag. Anvend ikke som eneste ernæringskilde. Egnet til vegetarer.

Ingredienser

For allergener, inklusive kornsorter indeholdende gluten, se ingredienser i fed. Kan også indeholde spor af sesamfrø.

Klassisk: Hvedemel(64%), hvede gluten (13%),ekstra jomfru olivenolie (10%), isoleret soja protein (8%), gær (4%), salt (0.8%), formalet hvedemel (0.2%).

Fuldkorn: Fuld korns mel (64%), hvede gluten (13%), Ekstra jomfru olivenolie (10%), isoleret soja protein (8%), gær (4%), salt (1%), formalet hvede mel (0.2%).

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 25g

Portioner Per beholder - 4

Næringsindhold

  Per 100g Per portion (25g) *RI
Energi 1804 kJ/428 kcal 451 kJ/107 kcal 5%
Fedt 10 g 2,5 g 4%
  heraf mættede fedtsyrer 1,7 g 0,4 g 2%
Kulhydrater 52 g 13 g 5%
  heraf sukkerarter 0,7 g 0,2 g <1%
Fibre 3 g 0,8 g  
Protein 31 g 7,6 g 15%
Salt 1 g 0,25 g 4%

 

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsindholdet er baseret på den klassiske version, ved valg af alternative smagsvarianter kan næringsværdierne variere med op til 10%

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Protein Breadsticks

Vælg billede

Protein Breadsticks