• Vegetarisk

    Vegetarisk

  • Veganer

    Veganer

Protein Breadsticks

Protein brødpinde

Spar 20% på alt andet end tøj | Brug koden: SPAR20

Spar 20% på alt andet end tøj | Brug koden: SPAR20

Spar 20% på alt andet end tøj

Tilbuddet gælder kun den 22. oktober 2017 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
39 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Protein Breadsticks er proteinrige mini-brødpinde lavet med ekstra jomfru olivenolie, og er en perfekt snack til at øge dit proteinindtag på farten.

Disse brødpinde er tilgængelige i to varianter der inkluderer Fuldkorn, som er lavet af fuldkorns hvedemel, og Klassisk, som er lavet af almindeligt hvedemel. Prøv disse proteinrige brødpinde som en snack for sig selv eller med andre madvarer såsom suppe eller forskellige varianter af dip.

Hver portion a 25g vil indeholde over 7g protein, der vil bidrage til forøgelse og vedligeholdelse af muskelmasse. Disse brødpinde har også et lavt sukkerindhold. Det høje proteinindhold kommer fra sojaprotein isolat, der gør dem egnede til vegetarer og veganere.

En fantastisk proteinrig snack. Disse brødpinde er perfekte for alle der vil øge deres daglige proteinindtag eller leder efter en alternativ proteinkilde i deres kost.

Vores kunders kostvalg er meget vigtige for os. Mens dette produkt er fremstillet ved hjælp af ingredienser og hjælpestoffer egnet til en vegansk kost, bedes du bemærke, at mejeripulver også bruges på samme produktionsanlæg og krydskontaminering indenfor samme produktionsanlæg kan forekomme på meget små niveauer. Denne holdning støttes af Vegan Society.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • 31% protein fra sojaprotein isolat
  • To varianter der inkluderer Fuldkorn og Klassisk.
  • En fantastisk proteinrig snack med lavt sukker indhold

Anbefalet brug

Klar til at spise. Indtag som snack.

Opbevares på et tørt og køligt sted, væk fra direkte sollys og varmekilder. Indtag som en del af en varieret og sund livsstil. Vær sikker på, at du drikker nok med vand hver dag. Anvend ikke som eneste ernæringskilde. Egnet til vegetarer.

Ingredienser

For allergener, inklusive kornsorter indeholdende gluten, se ingredienser i fed. Kan også indeholde spor af sesamfrø.

Klassisk: Hvedemel(64%), hvede gluten (13%),ekstra jomfru olivenolie (10%), isoleret soja protein (8%), gær (4%), salt (0.8%), formalet hvedemel (0.2%).

Fuldkorn: Fuld korns mel (64%), hvede gluten (13%), Ekstra jomfru olivenolie (10%), isoleret soja protein (8%), gær (4%), salt (1%), formalet hvede mel (0.2%).

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 25g

Portioner Per beholder - 4

Næringsindhold

  Per 100g Per portion (25g) *RI
Energi 1804 kJ/428 kcal 451 kJ/107 kcal 5%
Fedt 10 g 2,5 g 4%
  heraf mættede fedtsyrer 1,7 g 0,4 g 2%
Kulhydrater 52 g 13 g 5%
  heraf sukkerarter 0,7 g 0,2 g <1%
Fibre 3 g 0,8 g  
Protein 31 g 7,6 g 15%
Salt 1 g 0,25 g 4%

 

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsindholdet er baseret på den klassiske version, ved valg af alternative smagsvarianter kan næringsværdierne variere med op til 10%

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(1 Kundeanmeldelser)

Oprettet den

Snack

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

God snack før aftensmaden, hvis man har gæster, eller bare hvis man skal have noget at spise sin hytteost med om aftenen.

Sat Jul 01 10:20:11 BST 2017 af Yrsa #1 Top Anmelder

Protein Breadsticks

Vælg billede

Protein Breadsticks
Back to top