• Vegetarisk

    Vegetarisk

Protein Mysli

Nu tilgængelig i en lækker tyttebærsmag!

Smag
Pakke
Mængde

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

Før: 129 kr 116 kr Spar: 13 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Myprotein’s proteinmysli er et velsmagende og proteinrigt alternativ til den almindelige mysli fra supermarkedet. Indeholdende hele 37g protein per 100g, Myproteins proteinmysli er en nærende, men lækker måde at starte dagen på. Myprotein mysli indeholder 35% færre kulhydrater end standard supermarked mysli, og er en kilde til fiber. Mellem de sprøde, proteinberigede havreklynger indeholder denne proteinmysli velsmagende chokolade, aromatiserede cookie stykker og pecan nødder, for at give en overbærende chokolade/karamel smag. Proteinmysli er nu tilgængelig i rød bærsmag med stykker af rigtig hindbær, jordbær og tranebær.

Myprotein’s proteinmysli vil bidrage til opbyggelse, vedligeholdelse og reparation af muskelfibre. Det kan indtages som en snack for sig selv, eller med en skål græsk yoghurt. Myproteins proteinmysli er idéel for alle der søger at booste deres daglige proteinindtag.

Vigtige fordele

  • Mere end tre gange så meget protein som almindelig mysli fundet i supermarkedet
  • 35% færre kulhydrater end almindelig mysli fundet i supermarkedet
  • Kilde til fibre

Anbefalet brug

Bland 3 spiseskeer mysli (30g) med 150ml skummetmælk i en skål og nyd. En beholder indeholder cirka 25 portioner. VIGTIG INFORMATION: Opbevar i den originale emballage på et tørt og køligt sted. Vær sikker på, at låget er ordentligt lukket efter brug. Indtag som del af en balanceret kost og sund livsstil. Egnet til vegetarer. Pakket i en beskyttet atmosfære.

Ingredienser

Chokolade- og Karamelsmag: Havre flager (36.5%), proteinblanding (soja protein, mælke protein), sukker, chokoladecookie stykker (1.5%) (hvede mel, sukker, palmeolie, kakaopulver, majsmel, salt, glukose, surhedsregulerende middel (natriumbicarbonat), emulgator (soja lecithin)), brun sukker (6%), canolaolie, pecan nødder (1.5%), kakaopulver (1.5%), smag (sulfitter), fructooligossacharider, sødemiddel (sucralose). ALLERGENER: For allergener, herunder korn indeholdende gluten, se ingredienser i fed.

Røde bær: Fuldkorns valsede havregryn (34%), proteinblanding (soja protein isolat, mælke protein koncentrat), sukker, tørrede frugter i variable andele (9.3%) (hindbær, jordbær, tranebær), hvede gluten, canolaolie, brun sukker, fructooligossacharider, smag, sødemiddel (sucralose). ALLERGENER: For allergener, herunder korn indeholdende gluten, se ingredienser i fed. Kan også indeholde nødder.

Ernæringsinformation

Næringsindhold

  Per 100g Per 30g med skummetmælk
Energi 1696 kJ/403 kcal 716 kJ/170 kcal
Fedt 9,9 g 3,2 g
  heraf mættede fedtsyrer 1,7 g 0,6 g
Kulhydrater 39 g 19 g
  heraf sukkerarter 19 g 12 g
Fibre 5,8 g 1,6 g
Protein 37 g 15 g
Salt 0,90 g 0,47 g

Næringsindholdet er baseret på karamel smagsvarianten, ved valg af alternative smagsvarianter kan næringsværdierne variere med op til 10%

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(3 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Ekstra protein

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

God måde at få ekstra proteiner i morgenmaden. Chokoladevarianten smager rigtig godt!

Mon Dec 12 20:09:59 GMT 2016 af #1 Top Anmelder

Passer godt med skyr

Samlet:

5

Smag:

5

Efter jeg er gået over til jeres proteinrige granola, har jeg ikke anvendt andet. Det smager rigtig godt og der er mange portioner i bøtten!

Goes Well With:

Skyr, yoghurt osv

Mon Nov 21 18:31:56 GMT 2016 af #1 Top Anmelder

Super Mûsli

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Jeg skulle lige google granola før jeg opdagede det er en mûsli, men det var arbejdet værd for det smager mindst lige så godt som normalt mûsli, men har meget højere protein indhold og kulhydrater på 39g hvilket er okay for en mûsli. Så jeg bruger den hver morgen nu!

Goes Well With:

Mælk, skyr, desserter

Thu Oct 29 11:32:44 GMT 2015 af

Protein Mysli

Vælg billede

Protein Mysli