Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud

Risprotein fra Brune Ris

Nu 80% Protein!

 • Vegatar
 • Vegansk
 • Glutenfri
DKK 139.0

Førpris: 169 kr

139 kr

Spar: 30 kr

4 Kundeanmeldelser

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Efterår udsalg Priserne er allerede nedsatte
+ Spar 10% ekstra når du køber for 650 kr

Efterår udsalg
Stort udsalg på hundredevis af varer
priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  Risprotein fra Brune RIs er det ideelle valg for alle, der ønsker at undgå mejeriprodukter og soja proteinkilder. risprotein fra Brune Ris er den koncentrerede fraktion af hele riskornet, som fremstilles ved vådformaling og den naturlige proprietære proces. Det er produceret af forskellige trin af fermentering, filtrering, forarbejdning og enzymatisk behandling for at fjerne proteiner og fibre fra fuldkorns brune ris. Grundlaget for denne proces er spirede fuldkorns brune ris, som er råstoffet til produktion.

  Risprotein fra Brune Ris anvender ikke-GMO spirede brune ris og har en aminosyre profil tættest på modermælk. Det er allergivenligt og helt mejerifrit, hvilket gør det til det perfekte valg for veganere og alle der søger at undgå bestemte allergener såsom hvede, gluten, æg, mejeriprodukter og soja.

  Den fantastiske aminosyre profil Brown Rice protein giver er et egnet alternativ til valle og soja protein da det stadig giver aminosyrer som kræves af din krop til at bygge og reparere muskelvæv. Med over 24g protein pr 30g servering er Brown Rice Protein en stor kilde til protein med en sundt fiber indhold og minimal fedt og kolesterol.

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  Vigtige fordele
  • Allergivenligt
  • GM frie fuldkorns brune ris
  • God kilde til protein for vegetarisk og vegansk kost
 • Anbefalet brug

  Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen, så for at opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 3/4 store skefulde (30 g) i 150-250 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker 30 minutter før og/eller efter din træning. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

  Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

 • Ingredienser

  Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

  Naturell: Risprotein af brune ris (100%)

 • Ernæringsinformation

  Portionsstørrelse - 1 Scoop (30g)

  Portioner per beholder - 33 (1kg)

  Næringsindhold

    Per 100g Per portion *RI
  Energi 1791 kJ/423 kcal 537 kJ/127 kcal 6%
  Fedt 2,1 g 0,6 g 0%
    heraf mættede fedtsyrer 0,4 g 0,1 g 0%
  Kulhydrater 3,8 g 1,3 g 1%
    heraf sukkerarter 1,0 g 0,3 g 0%
  Protein 78 g 23 g 48%
  Salt <0,01 g <0,01 g 0%

   

  * Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

  Næringsindholdet er baseret på versionen uden smag, ved valg af alternative smagsvarianter, kan næringsværdierne variere med op til 10%

Kundeanmeldelser

3.75

4 Kundeanmeldelser

5 0
4 3
3 1
2 0
1 0

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Allergivenligt

Kan varmt anbefales da smagen er god og aminosyreprofilen er i top.

Anbefalingsværdigt

Anvender i morgenmaden for at give et ekstra skud energi. Man smager det ikke i havregrød, skyr eller smoothies, mens makroerne er rigtig gode. Derfor et anbefalingsværdigt produkt.

Fint alternativ

Virker fint, blandes også okay. Med hensyn til smagen kunne det være bedre, men er begyndt at blande med flavdrops, hvilket virkelig er godt
Goes Well With:
flavdrops

Smagen ødelægger produktet

Fint produkt, men desværre ødelægger smagen og den melet konsistent lysten til at bruge det. Hvis den ikke var så melet og kunne fås med smag, så ville det være et helt andet produkt.

Back to top