Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud
Super Omega 3 Pure Max, Unflavoured, Tub, 90

Super Omega 3

Koncentreret fiskeolie

DKK 119.0

Førpris: 149 kr

119 kr

Spar: 30 kr

4 Kundeanmeldelser

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Back to School udsalg
+ Gave når du køber for 650kr

BACK TO SCHOOL UDSALG
Stort udsalg på hundredevis af varer
priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  Super Omega 3 er en fiskeolie af høj styrke der giver et minimum af 760mg Omega 3 for hver 1000mg softgel, hvilket gør den til en af de højeste koncentrationer på markedet. Omega 3 er en essentiel fedtsyre (EFA), som er blevet forbundet med opretholdelsen af et sundt hjerte, sunde led og cirkulation. Denne super stærke softgel er en nem måde at øge dit Omega 3 indtag, bidrager til at undgå Omega 3-mangel.

  Super Omega 3 indeholder et minimum af 530mg EPA og 90 mg DHA. EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre) er begge langkædede fedtsyrer, der har vist sig at give en række sundhedsmæssige fordele, herunder opretholdelse af normal hjerne, øjne og hjertefunktion.

  Fra et atletisk perspektiv, tyder en række undersøgelser på, at brugen af EPA og DHA kan gavne både sportslige præstationer og konditionen. Nogle undersøgelser tyder også på at essentielle fedtsyrer synes at hjælpe med at bevare glukose energilagre, samtidig med at fremme brugen af fedt til energiproduktion.

  Super Omega 3 er fremstillet under PureMax™ proprietære proces, som garanterer høj kvalitet, ren og potentfiskeolie, der er blevet ansvarligt udvundet. PureMax™ er en unik Omega 3 rensning og koncentrations teknologi udviklet gennem mange års forskning, udvikling og fremstillings erfaring. PureMax™ processen garanterer den højeste kvalitets fiskeolier ved at fjerne forurenende stoffer (som tungmetaller, dioxiner, pesticider og PCB, som har en tendens til at ophobe sig i fisk højt oppe i fødekæden), så de er på eller under de sikre niveauer, der er fastsat ved myndigheder som Europa-Kommissionen og den globale organisation for EPA og DHA.

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

 • Anbefalet brug

  Indtag 1 softgel 1-3 gange dagligt. Bedst at indtage i forbindelse med et måltid.

  Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Dette produkt bør ikke anvendes som erstatning for en varieret og balanceret kost. Opbevar tørt og køligt, ude af direkte sollys. Ikke egnet til vegetarer. Opbevar ude af børns rækkevidde.

 • Ingredienser

  Koncentreret og renset Omega 3 Fiskolie, Antioxidant (Vitamin E), kapselskal (gelatin, Glycerol).

  Allergener:

  For allergener, se ingredienser i fed skrift.

 • Ernæringsinformation

  Portionsstørrelse - 1 Softgel

  Portioner Per Beholder - 90 (90 Softgels), 250 (250 Softgels)

  Typiske Ernæringsmæssige Værdier

        Per Portion
  Total Omega 3     760 mg
  EPA (Eicosapentaenoic Acid)     530 mg
  DHA (Dokosahexaensyre)     90 mg
  Other Omega 3 Fedtty Acids     140 mg

Kundeanmeldelser

4.75

4 Kundeanmeldelser

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Uheld

Det sidste sending var der flere fisk kapsel der var ølagt så alle kapsel er kørt en i fisk olie ikke så lækkert Mvh Henrik

Kvalitet til ingen penge

Højkvalitets fiskeolie til billige penge. Kan godt anbefales til andre.

Et super køb.

Super Omega 3 er på højde med nogle af de dyre Omega 3 kapsler hvad indhold af Omega 3 angår. Du får helt sikkert et super kvalitetsprodukt til en super pris - her er sparet på prisen, men ikke kvaliteten.

Fantastisk produkt

Det eneste produkt jeg har fundet hidtil med hele 76% omega 3! De fleste produkter ligger på omkring 30%, mens andre kvalitetsprodukter måske ligger på 50-60% og hvor resten så er ubrugeligt fiskefedt. Men 76%, så får man noget for pengene.
Goes Well With:
Al træning

Back to top